2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çok az büyüklük farkı var yenidoğan ile 0-3 ay arasında yenidoğan fazla almamak lazım ama doğduğunda da kıyafeti tam olsun istiyorum ben üstüne siz farketmez hafif büyük olsun derseniz tabi 0-3 ay da tercih edebilirsiniz
Bende biraz yenidoğan aldım ama çoğunu 0-3 ay alacağım

Gonderıdıgınız yazı da dıyor zaten gaz veya bebek hareketı oldugunu ayırt etmek zor dıye. Ikıncı gebelıklerde erken hıssedılme durumu olabılırmıs, rahım ınceldıgı ıcın. Ama ılk gebelıkte 11 haftada hıssetmek ütopık gelıyor bana.. Yanı bebek o kadar guclu deıl, ve yerı yenıs.
Ben de senin gibi düşünüyorum, 11.-12. Haftada hissetmek bence de gaz ya da bağırsak vs hareketleridir… çoğu doktor ilk gebelerin en iyi ihtimalle 18. Haftadan itibaren hissedebileceğini söylüyor ve hatta 23. Haftaya kadar sürebileceğini emin olabilmek için… 😅 🌹

Bende bugün karnımda bi gerginlik hissediyorum sertlikten ziyade iyice gerilmiş gibi içten dışa sanki bi baskı var hatta bu gerginlik tam dik durmamı engelliyo başka bi ağrım yok ama tuhaf bi his 18.haftadayım kasılma mı acaba nette okudum korktum

Bende bugün karnımda bi gerginlik hissediyorum sertlikten ziyade iyice gerilmiş gibi içten dışa sanki bi baskı var hatta bu gerginlik tam dik durmamı engelliyo başka bi ağrım yok ama tuhaf bi his 18.haftadayım kasılma mı acaba nette okudum korktum
Kasılma değil aynı haftada banada oldu doktora sordum bebek içerde ters dönmeye çalıştığı zaman olurmuş çalışma var içerde 😄

Deri geriliyo aynı zamanda rahim büyüyor, doktorum bana bu nedenle magnezyumu çoğalttı çok gerilip kasıldığım için 🌹

Bi tarafa toplanır gıbı oluyor kasılma, bolgesel olur

X