2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar çok enteresan ben bugün sık idrara çıkmaya başladım. Su da içemiyorum nasıl bu kadar oluyor 🥴 Bir de bu ilk haftalarda olmuyor muydu? Benim yeni başladı

Aaa çok şaşırdım ilk bebeğim olunca içime sinmemişti bir yerinde bir şey olur falan diye. Görmüştüm bir ara ama şimdi baktım bulamadım bi Link atar mısınız hala var mı

Kızlar çok enteresan ben bugün sık idrara çıkmaya başladım. Su da içemiyorum nasıl bu kadar oluyor 🥴 Bir de bu ilk haftalarda olmuyor muydu? Benim yeni başladı
Ben 17. Haftadayim bu kadar idrara çıkmayı hayatimda yaşamadım çok su içiyorum ondan da kaynaklı fakat afedersiniz idrarimi yapıyorum 2 dkka beklerken tekrar geliyor yapiyorum😅gece en az 5 6 kere kalkiyorum

Ben 17. Haftadayim bu kadar idrara çıkmayı hayatimda yaşamadım çok su içiyorum ondan da kaynaklı fakat afedersiniz idrarimi yapıyorum 2 dkka beklerken tekrar geliyor yapiyorum😅gece en az 5 6 kere kalkiyorum
Ben su içmiyorum da işin garibi en son saat kaçta içtiğimi hatırlamıyorum o derece belki 3-4 olabilir onu da ilaç içiyorum diye. Su içmezken nerden geliyor meraktayım 😂

Ben su içmiyorum da işin garibi en son saat kaçta içtiğimi hatırlamıyorum o derece belki 3-4 olabilir onu da ilaç içiyorum diye. Su içmezken nerden geliyor meraktayım 😂
Bebeğin suyu döngüye girip yenileniyormus acaba o suyu idrar olarak mı stiyoruz

Kızlar günaydın, dün gece vajinamın bir tarafında kaşıntı başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Kaşıyınca acıyor da 🤷🏼‍♀️

Kızlar imzamdaki bebeğin şekli değişmiş buna bile duygulandım 😂

Benim tlfnumda imza diye bir şey çıkmıyor nasıl bir şey bilmiyorum

Hesabına tıkla forum seçenekleri var ona tıkla. Altta başkalarının mesajlarının altında imzalarını görüntüle tarzında bir şey olması lazım ona tıkla o zaman gelecek. Ben senin imzanın bugün ne kadar gelişmiş bebeğimin falan görebiliyorum

X