Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok şaşırdım ilk bebeğim olunca içime sinmemişti bir yerinde bir şey olur falan diye. Görmüştüm bir ara ama şimdi baktım bulamadım bi Link atar mısınız hala var mı
Ben 17. Haftadayim bu kadar idrara çıkmayı hayatimda yaşamadım çok su içiyorum ondan da kaynaklı fakat afedersiniz idrarimi yapıyorum 2 dkka beklerken tekrar geliyor yapiyorumgece en az 5 6 kere kalkiyorumKızlar çok enteresan ben bugün sık idrara çıkmaya başladım. Su da içemiyorum nasıl bu kadar oluyor Bir de bu ilk haftalarda olmuyor muydu? Benim yeni başladı
Ben su içmiyorum da işin garibi en son saat kaçta içtiğimi hatırlamıyorum o derece belki 3-4 olabilir onu da ilaç içiyorum diye. Su içmezken nerden geliyor meraktayımBen 17. Haftadayim bu kadar idrara çıkmayı hayatimda yaşamadım çok su içiyorum ondan da kaynaklı fakat afedersiniz idrarimi yapıyorum 2 dkka beklerken tekrar geliyor yapiyorumgece en az 5 6 kere kalkiyorum
Bebeğin suyu döngüye girip yenileniyormus acaba o suyu idrar olarak mı stiyoruzBen su içmiyorum da işin garibi en son saat kaçta içtiğimi hatırlamıyorum o derece belki 3-4 olabilir onu da ilaç içiyorum diye. Su içmezken nerden geliyor meraktayım
Bebeğin suyu döngüye girip yenileniyormus acaba o suyu idrar olarak mı stiyoruz
Ben aldım canımGünaydın elektrikli sallanan ana kucağı almayı düşünen varmı? Bende kıyafetleri doğuma yakın almayı düşünüyorum onun için birşey almadım.
Acaba hangi marka model tercih ettiniz? Kullanımını doktorununa sordunuz mu? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım benBen aldım canım
Benim tlfnumda imza diye bir şey çıkmıyor nasıl bir şey bilmiyorumKızlar imzamdaki bebeğin şekli değişmiş buna bile duygulandım
İsmi ne olacakAldim canim yeni doğan işini bitirdim bir 5li hastane çıkışı bir de isimli olarak aldım. Bir kaç da tulum ağız mendili battaniye işini bitirdim. 3_6 ay almaya başlayacağım çoğunlukla artık
Benim tlfnumda imza diye bir şey çıkmıyor nasıl bir şey bilmiyorum
Ben aldım canjm elele markasininkini tercih ettimGünaydın elektrikli sallanan ana kucağı almayı düşünen varmı? Bende kıyafetleri doğuma yakın almayı düşünüyorum onun için birşey almadım.
Zeynep aselİsmi ne olacak
Canım dediğini yaptım ama hala göremiyorum ben imzayı kaydettim böyle bir yazı çıkmadı bu nerde görünüyorKızlar imzamdaki bebeğin şekli değişmiş buna bile duygulandım
Yaaa harikaa masallahKızımmm oluyor
Aaa yazarken mi çıkıyor böyle otomatik çok şaşırdımCanım dediğini yaptım ama hala göremiyorum ben imzayı kaydettim böyle bir yazı çıkmadı bu nerde görünüyor