Benimde öyle canım, normal diye biliyorum, kötü kokulu değilseKızlar bugünlerde çok akıntım oluyor. Sizde de var mı böyle bir durum?
Ben de öyle düşünüyorum, herkes aynı durumda mı bana mı özgü merak ettimBenimde öyle canım, normal diye biliyorum, kötü kokulu değilse
Benim ara ara kasıklarımda batma oluyor öyle uzun sürmüyor anlık oluyor, Bilmiyorum normal mi? Enfeksiyon olmadığını biliyorum daha 1 hafta önce idrar ve kan verdimBen de öyle düşünüyorum, herkes aynı durumda mı bana mı özgü merak ettim
Ben bugün doktora gittim bu nedenle, rahmin fazla geriliyor muhtemelen dedi doktorum, görünürde bişi yok, isdrarimda temiz çıktı vs Progesteron verdi geceleri fitil kullanacakmışım rahmim gevşesin diye…Benim ara ara kasıklarımda batma oluyor öyle uzun sürmüyor anlık oluyor, Bilmiyorum normal mi? Enfeksiyon olmadığını biliyorum daha 1 hafta önce idrar ve kan verdim
Bende henüz batma tarzı şeyler olmuyor canım. Akıntım arttı bu ara sadeceBenim ara ara kasıklarımda batma oluyor öyle uzun sürmüyor anlık oluyor, Bilmiyorum normal mi? Enfeksiyon olmadığını biliyorum daha 1 hafta önce idrar ve kan verdim
Ben bugün doktora gittim bu nedenle, rahmin fazla geriliyor muhtemelen dedi doktorum, görünürde bişi yok, isdrarimda temiz çıktı vs Progesteron verdi geceleri fitil kullanacakmışım rahmim gevşesin diye…
Ben bugün doktora gittim bu nedenle, rahmin fazla geriliyor muhtemelen dedi doktorum, görünürde bişi yok, isdrarimda temiz çıktı vs Progesteron verdi geceleri fitil kullanacakmışım rahmim gevşesin diye…
Bende hadtaya gideceğim muhtemelen randevuya, tabi o zamana kadar artarsa ağrılar giderim.İnşallah bir sorun yoktur bende de
[/QUOTE.
Bence de yoktur, bu dönemde oluyormuş bazılarında daha çok bazılarında daha az..
Aa bende oraya gideceğimDr elif arikana aldim.
Evet sen demiştin yaa araştırdım burası yattı kafama diye baktım bende ya fiyatlar uçuk ya da istediğim şekilde bakmiyorlardi bende orayla anlaştım. Üniversite hastanesine de çok guvenemdim artık oraya gidicem hayirlisiylaAa bende oraya gideceğim
Ben senden önce gideceğim memnun kalırsam söylerimEvet sen demiştin yaa araştırdım burası yattı kafama diye baktım bende ya fiyatlar uçuk ya da istediğim şekilde bakmiyorlardi bende orayla anlaştım. Üniversite hastanesine de çok guvenemdim artık oraya gidicem hayirlisiyla
Tabi canimmBen senden önce gideceğim memnun kalırsam söylerim
Aklımda iki tane tulum var. Cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum yarın öğrenirsem alıcam.Bebek kıyafetleri falan aldınız mı kızlar? Ben bi kaç tane aldım. İsmine karar verince isimli hastane çıkışı yaptıracağım.
Ben henüz kıyafet almaya başlamadım. Çok bişide almadım zaten dahaBebek kıyafetleri falan aldınız mı kızlar? Ben bi kaç tane aldım. İsmine karar verince isimli hastane çıkışı yaptıracağım.
Aldim canim yeni doğan işini bitirdim bir 5li hastane çıkışı bir de isimli olarak aldım. Bir kaç da tulum ağız mendili battaniye işini bitirdim. 3_6 ay almaya başlayacağım çoğunlukla artıkBebek kıyafetleri falan aldınız mı kızlar? Ben bi kaç tane aldım. İsmine karar verince isimli hastane çıkışı yaptıracağım.
Kaç tane aldın yeni doğan canımAldim canim yeni doğan işini bitirdim bir 5li hastane çıkışı bir de isimli olarak aldım. Bir kaç da tulum ağız mendili battaniye işini bitirdim. 3_6 ay almaya başlayacağım çoğunlukla artık
6 tulum var iki tane de set var iste yeter diye düşünüyorum ya hemen buyuyorlar diyolar o yüzden çoğunluk 3_6 almayı düşünüyorumKaç tane aldın yeni doğan canım
zıbın almıcak mısınız canım?6 tulum var iki tane de set var iste yeter diye düşünüyorum ya hemen buyuyorlar diyolar o yüzden çoğunluk 3_6 almayı düşünüyorum