YAa profil fotografınız hayal ettiğim görüntü benım de, bi oğlum var 3 yasındaben de iyiyim , kızım yazlıktan gelecek onu bekliyorum. bi durgunluk geldi sayfamıza:) heralde pazar rehaveti. Herkese iiyi geceler
Günaydın canım. Ben 61 kiloydum 66 oldum .Günaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde
Senin de mi birden oldu canım? Kaçıncı haftadasın şu an?Günaydın canım. Ben 61 kiloydum 66 oldum .
19.haftadayım canım. Birden olmadı yavaş yavaş aldım. İkiz benimkilerSenin de mi birden oldu canım? Kaçıncı haftadasın şu an?
Çok normal o zaman canım19.haftadayım canım. Birden olmadı yavaş yavaş aldım. İkiz benimkiler
Günaydın ben 17 hafta oldum. 68 ile başladım şuan 70 kiloyumGünaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde
İyiyim canım uyumak için yatağa girdim forumu okuyorum gözlerim kapanana kadar. Sen nasılsın?
Günaydın canimm. Daha bir kilo alımim olmadı benim fakat artık olacagina eminim iştahım feci açıldı artık normal de yavaş yavaş kilo alimi olacak cocukdan kaynaklı da. Ödem de toplamis olabilirsin belkiGünaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde
Bilemiyorum ki midem de şişti karnım da benim. O da 2 kilo olarak yansıdıGünaydın canimm. Daha bir kilo alımim olmadı benim fakat artık olacagina eminim iştahım feci açıldı artık normal de yavaş yavaş kilo alimi olacak cocukdan kaynaklı da. Ödem de toplamis olabilirsin belki
Günaydın 20. Haftaya gireceğim yarın inşallah 2 kilo almışım galiba. Gerçi düzgün bir tartı değildi yakında tekrar tartılacağımGünaydın kızlar, kilo alımlarınız ne durumda? Ben şu an 52 kiloyu gördüm. 49.8 geliyordum. Birden oldu bir de iki hafta içinde
Mide sisligi bende de olusuyor özellikle geceleri. Ama artık ayda 1 2 kilo normal olacak bir durumBilemiyorum ki midem de şişti karnım da benim. O da 2 kilo olarak yansıdı
20.haftaya kadar ne durumda olucam bakalım.Mide sisligi bende de olusuyor özellikle geceleri. Ama artık ayda 1 2 kilo normal olacak bir durum
Çok guzelKızlar bundan sipariş verdim detaylı ultrasonda yüz ultrasonunu verecekler ya onu koyacağım nasıl sizce
Çok guzel
Çok güzel canjm acaba her doktor veriyor mu yüz ultrasonunuKızlar bundan sipariş verdim detaylı ultrasonda yüz ultrasonunu verecekler ya onu koyacağım nasıl sizce
Yaaa çok iyiii. Ay içini de doldur inşallah guzelceFiyatıda uygun damloş bide kargo da yok. Deprem bölgesinden geliyormuş bide öyle olması da iyi. Sen be zaman gideceksin detaylıya randevunu aldın mı
Canım ben konuştum benimki veriyor bilgi alıp öyle aldım.Çok güzel canjm acaba her doktor veriyor mu yüz ultrasonunu
Amin canım hepimiz inşallahYaaa çok iyiii. Ay içini de doldur inşallah guzelce6 eylüle aldim ben 21. Haftama senin onerdigin yerden 1400 olmuş fiyatı ama yine de en iyisi ora gibi geldi sen ne zaman gidiyosun
Dr elif arikana aldim.Canım ben konuştum benimki veriyor bilgi alıp öyle aldım.
Amin canım hepimiz inşallahbende 12 ağustos 21+4 oluyorum bende 1200 vereceğim önceden aldığım için
Hangi doktora gideceksin