2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu çatlak önleyici jellerden aldım ama düzgün kullanmıyorum kaçıncı haftadan itibaren düzenli kullanan var mı?
Canım ben her gün kullanmaya çalışıyorum ama benim 2 gündür çok kaşınmaya başladı oda çatladığının işareti. Ben şuan 19+2yim. Her gün sürmeye ve kaşımamaya çalışıyorum.

Kızlar gün içinde sancılananlarınız var mı? Ne zaman doktora gitsem normal diyo ama endişeleniyorum yine de 🥲

IMG_5392.jpeg

Kızlar ben niveanın c vitaminini kullanıyordum lierac ı bugün açtım ablamda rengi böyle koyu değildi içindede siyah tortullar var ve sürdükten sonra farkettim sizce bozukmu firma bitkisel olduğu için bu şekilde olabilir falan dedi

Ben hala ara ara kusuyorum 3 gün iyiysem 4. Gün kusuyorum. Geçer inşallah kusmak bende baş ağrısı yapıyor o günüm kötü geçiyor.
Zaten mideden başa vurunca çok kötü oluyor. Ben hiç kusmamıştım yani bir iki defa çok veya ağır yediğimde oldu. Şuanki kahvaltı yapıyordum. Bi anda bulandı. Diyorum ki kızım yiyip büyümemiz lazım ama sen midemi bulandırıyorsun olmaz böyle ama kızım beni dinlemedi kusturdu 😂😂

X