- 26 Nisan 2022
- 1.443
- 1.628
- 34
Yok canım doktorum özellikle perinatoloğa gönderdi. Detaylı ultrason elimde dosyam var. Raporum varO üclü tarama olmasın, cok erken 16.ıkız ayrımı yok dıye bılıyorum
Teşekkür ederim kuzum. Bebeğin tüm iç organlarına bakıldı. Beynine, kilosuna, cinsiyetine, ağırlığına her şeyine baktıAaa hayırlı olsun canım. Neler dedi doktor? Nelere baktı?
20-24.hafta arasında tekrar perinatoloğa gideceğim. Detaylı ultrason için. Bilmiyorum canım doktorum öyle uygun gördü.Neden ki okadar erken? Ben şimdi mesajla sordum 20.haftada ve 24. Haftada detaylı olacaksın iki kez dedi de kendi yapacakmış
Ben de hep yatıyorum serklajdan önce dolaba yemek koymuştum onlar bitince ilk defa dün yemek yaptım, bu zamanlar geçsin de inş kavuşalım yavrularımıza , açıkçası 30 haftaya kadar kalkmayı da hiç düşünmüyorum. Yardımcı bi kadın bulup yemek ve temizliği ona yükleyecek diğerlerini eşim yapacakSerkaljdan 3 gun once bakıldı, sonuc cıkar cıkmaz serklaj konuldu, antıbıyotık kullandım sonrasında da, benden ayda bır alacak vajen ve ıdrar kulturunu.. Ben de ılk hafta hep yattım, hatta dısardan soyledım 3 4 gun yemegı de, ıkıncı hafta yavas yavas yemeklerımı yapıyorum, sonra geri yatıyorum, 1 bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı bana doktor
Ben de yardımcı buldum. Temizliği yemeği yapıyor. Bir de robot süpürge aldım. İşimi kolaylaştırdılarBen de hep yatıyorum serklajdan önce dolaba yemek koymuştum onlar bitince ilk defa dün yemek yaptım, bu zamanlar geçsin de inş kavuşalım yavrularımıza , açıkçası 30 haftaya kadar kalkmayı da hiç düşünmüyorum. Yardımcı bi kadın bulup yemek ve temizliği ona yükleyecek diğerlerini eşim yapacak
Bana 15 gunde bır temızlık ıcın gelen abla var ama yemeklerı yapıyorum cok yormadan kendımı..evın ıcın de yurudugum ıste hastane ve saglık ocagı dısında dısarı hıc cıkmıyorum.. Cok yatalak olma dedı doktor ama ben de korkuyorumBen de hep yatıyorum serklajdan önce dolaba yemek koymuştum onlar bitince ilk defa dün yemek yaptım, bu zamanlar geçsin de inş kavuşalım yavrularımıza , açıkçası 30 haftaya kadar kalkmayı da hiç düşünmüyorum. Yardımcı bi kadın bulup yemek ve temizliği ona yükleyecek diğerlerini eşim yapacak
Seni korkutmak istemiyorum ama benim bundan önceki dpktprum çok rahatttı plasenta previa totalis olmama rağmen çalışabilirsin dedi ki ben seansla çalışan biriyim öyle mesai saatim yok, ben de ona güvendim evde iş falan yapmadım ama seanslarım oldukça işe gittim , oturdum sadece ve ne yazık ki bebeğimizi kaybettik, ben tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum, birde biraz geleneksel yaklaşıyorum annem bana hep kızım uzan hareket etme dedi anneme hep anne saçmalama doktorum gündelik hayatına devam ederbilirsin dedi dedim, o vicdan azabı beni sonrasında çok yıprattı hayatımın beş ayınıda bu bebeğim için yatarak geçireyim ne kaybederim diyorum, bilmiyoeum belki yanlış belki doğru ama sonrasında pişman olmak istemiyorumBana 15 gunde bır temızlık ıcın gelen abla var ama yemeklerı yapıyorum cok yormadan kendımı..evın ıcın de yurudugum ıste hastane ve saglık ocagı dısında dısarı hıc cıkmıyorum.. Cok yatalak olma dedı doktor ama ben de korkuyorum
Yaaa miniklerim ikiz ya senin ki daha belli ediyordur. Diğerinin de cinsiyeti kesinleşti miiKızlar biz de 17+4 teyiz. İki gündür küçük küçük tekmelerini hissediyorum
Ben de aynı fıkırdeyım, kayıp yasayınca ınsan daha bı tedırgın oluyor, ben de suan yemek harıcı hep uzanıyorum, yere bısey duserse almıyorum bıle, 4 5 ay dısımızı sıkıcaz.. Insallah saglıcakla kucagımıza alırız bebklerımızıSeni korkutmak istemiyorum ama benim bundan önceki dpktprum çok rahatttı plasenta previa totalis olmama rağmen çalışabilirsin dedi ki ben seansla çalışan biriyim öyle mesai saatim yok, ben de ona güvendim evde iş falan yapmadım ama seanslarım oldukça işe gittim , oturdum sadece ve ne yazık ki bebeğimizi kaybettik, ben tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum, birde biraz geleneksel yaklaşıyorum annem bana hep kızım uzan hareket etme dedi anneme hep anne saçmalama doktorum gündelik hayatına devam ederbilirsin dedi dedim, o vicdan azabı beni sonrasında çok yıprattı hayatımın beş ayınıda bu bebeğim için yatarak geçireyim ne kaybederim diyorum, bilmiyoeum belki yanlış belki doğru ama sonrasında pişman olmak istemiyorum
En güzelini yapıyorsun ne zorluklarla bebek sahibi oluyoruz. Benim 12.haftaya kadar kanamam vardı hiçbir şey yapmadan yattım şükür 18 e girdim 6 haftadır yok ona rağmen fazla hareket etmiyorum. Evi robot süpürüyor her gün ben de 2 haftada 1 süpürüyorum siliyorum o kadar yemekte iyiysem yapıyorum bazen mide bulantılarım oluyor yapmıyorum eşimin annesi yakın şükür o yapıyor onlara gidiyorum onlar olmasa da yapmazdım kendimi asla yormuyorum. Bir şey olursa kendimi suçlarım yoksa doktorum bana yeme konusunda hiçbir şey söylemedi ben zaten çok yiyemiyorum 63 ile hamile kaldım şu an 60 ım.Seni korkutmak istemiyorum ama benim bundan önceki dpktprum çok rahatttı plasenta previa totalis olmama rağmen çalışabilirsin dedi ki ben seansla çalışan biriyim öyle mesai saatim yok, ben de ona güvendim evde iş falan yapmadım ama seanslarım oldukça işe gittim , oturdum sadece ve ne yazık ki bebeğimizi kaybettik, ben tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum, birde biraz geleneksel yaklaşıyorum annem bana hep kızım uzan hareket etme dedi anneme hep anne saçmalama doktorum gündelik hayatına devam ederbilirsin dedi dedim, o vicdan azabı beni sonrasında çok yıprattı hayatımın beş ayınıda bu bebeğim için yatarak geçireyim ne kaybederim diyorum, bilmiyoeum belki yanlış belki doğru ama sonrasında pişman olmak istemiyorum
Kesinleşti kuzum iki kızımız olacak İnşaAllahYaaa miniklerim ikiz ya senin ki daha belli ediyordur. Diğerinin de cinsiyeti kesinleşti mii
Kuzenimde de plesenta previa totalis vardı 6.ayında büyük bir kanama geçirdi doktoru ona sürekli yatması gerektiğini yoksA bebeğin ve annenin hayati tehlikesi olduğunu söylemişti zaten yarım saat ayakta dursun hemen kanaması oluyordu. Onun bebeği doğdu. Doktorlar neye göre karar veriyorlar anlamıyorum. Sizi doğru yönlendirmemiş. Sizin suçunuz değil sonuçta doktor ne diyorsa biz onu yapıyoruz.Seni korkutmak istemiyorum ama benim bundan önceki dpktprum çok rahatttı plasenta previa totalis olmama rağmen çalışabilirsin dedi ki ben seansla çalışan biriyim öyle mesai saatim yok, ben de ona güvendim evde iş falan yapmadım ama seanslarım oldukça işe gittim , oturdum sadece ve ne yazık ki bebeğimizi kaybettik, ben tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum, birde biraz geleneksel yaklaşıyorum annem bana hep kızım uzan hareket etme dedi anneme hep anne saçmalama doktorum gündelik hayatına devam ederbilirsin dedi dedim, o vicdan azabı beni sonrasında çok yıprattı hayatımın beş ayınıda bu bebeğim için yatarak geçireyim ne kaybederim diyorum, bilmiyoeum belki yanlış belki doğru ama sonrasında pişman olmak istemiyorum
Ay maşallah sübhanallahKesinleşti kuzum iki kızımız olacak İnşaAllah
Teşekkür ederim kuzum sen nasılsın?Ay maşallah sübhanallah
Şimdiki doktorumda bana talihsizlik yaşadığımı söylüyor, urfdaydım yoğun kanama ile gittim sanırım benim ölmemden çok korktu doktor, perşemebe muayane oldum 38 i görürsün dedi cuma 24 saat dolmadan hastanelik oldum, tamamen doktor ihmali, ama kısmetti yokmuş çocuğumun ve benim de bunu yaşamam gerekiyormuş , tedbir bizden takdir allahtanKuzenimde de plesenta previa totalis vardı 6.ayında büyük bir kanama geçirdi doktoru ona sürekli yatması gerektiğini yoksA bebeğin ve annenin hayati tehlikesi olduğunu söylemişti zaten yarım saat ayakta dursun hemen kanaması oluyordu. Onun bebeği doğdu. Doktorlar neye göre karar veriyorlar anlamıyorum. Sizi doğru yönlendirmemiş. Sizin suçunuz değil sonuçta doktor ne diyorsa biz onu yapıyoruz.
Çok şükür kuzu büyüyüp gidiyoruzTeşekkür ederim kuzum sen nasılsın?
günaydın ben de hep sağ tarafta bişeyler hissediyorum sertlik gibi hafif şişlik gibi bebek sanırım orda diyorum kendi kendime bugün tam 16. haftadayız:)Kızlar günaydın, sırt üstü yattığım zaman sol tarafımda şişlik oluyor. Acaba bebek orda mıdır yoksa başka bir şey mi? Sizde de var mı böyle bir durum?