2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya ben hiç kilo almadım 19+1 şuan. Karnımda çok çıkmadı. Doktora en son 16. Haftada gittim. O zaman kilosu boyu falan iyi demişti. Bide herkes hissediyorum bebeği falan diyor. Ben hiç hissetmedim acaba bebek zayıf ondan mı hissetmiyorum. Bunu kafama takıyorum. Herkes hiç karnın yok falan diyor.
Bence hiç bunu kafana takma canım. Benim karnım çıktı. Ben de tam tersiyim 20.haftaya kadar hiç kilo almasam belli olmasa derdindeyim. Sonra zaten alacaksın keyfini çıkar. Bebeğin zayıflığıyla ilgili değil bence. İlk hamileliklerde geç hissediliyor diyorlar ben de hiç bir şey hissetmedim henüz

Bence hiç bunu kafana takma canım. Benim karnım çıktı. Ben de tam tersiyim 20.haftaya kadar hiç kilo almasam belli olmasa derdindeyim. Sonra zaten alacaksın keyfini çıkar. Bebeğin zayıflığıyla ilgili değil bence. İlk hamileliklerde geç hissediliyor diyorlar ben de hiç bir şey hissetmedim henüz
Herkes hissedip ben hissetmeyince acaba sorun mu var diye düşünüyorum

Kızlar ya ben hiç kilo almadım 19+1 şuan. Karnımda çok çıkmadı. Doktora en son 16. Haftada gittim. O zaman kilosu boyu falan iyi demişti. Bide herkes hissediyorum bebeği falan diyor. Ben hiç hissetmedim acaba bebek zayıf ondan mı hissetmiyorum. Bunu kafama takıyorum. Herkes hiç karnın yok falan diyor.
Cok normal canım bugun yarın hıssedersın, cok erken hıssedenlere ben de şaşırıyorum.. Ne guzel ıste kılo almaman ılk 20 hafta almayın dıyolar zaten, senın hersey gayet normal 🥰

Cok normal canım bugun yarın hıssedersın, cok erken hıssedenlere ben de şaşırıyorum.. Ne guzel ıste kılo almaman ılk 20 hafta almayın dıyolar zaten, senın hersey gayet normal 🥰
Ben de aynı durumdayım hissettim diyenlere şaşırıyorum karnımı izliyorum akşamları ama tık yok 😂😂

Ben de hiç kilo almadım karnım da cıkmadı çok az var göbek gibi duruyor bu haftalarda normal zaten ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi göbek büyüklüğüyle bebek kilosunun alakası yok. Hissetme konusunu bilmiyorum ben çok erken hissettim

Ben de alamadım tam tersi 4 5 kiloya yakın kilo verdim iştahım yerine geldi fakat kilo alimim yok kiminin iç karnı geniş dar olayi oluyor onun da büyük etkisi var

Bende hareket konusunda öyle şey değil sadece segirme hissediyorum kasigimda o da 2 3 günde bir kere olan birsey

Yanı bılımsel olarak ılk gebelıkte 18 - 22 arası hıssedılır dıyor, ıkıncı gebelıkte en erken 16.. Ama 13. Haftada hısseytım dıyenı okudu bu gozler 🙄
İlk hissetmem 15+3 falandı damar seğirmesi gibiydi daha sonra da günde birkaç kere hissediyorum çok farklı doktoruma sordum hisseder miyim doğru mu diye evet hissedebilirsin dedi. Bence her gebelik farklı kıyaslamamak gerek.

Ne şanslısınız yaa ben de 20. Haftaya kadar kılo almadan gıtmeye calısıyorum dıyetle ☺️
Galiba tedavi surecinde oluşan odemler gittikçe tartidaki rakamlar da düşüyor Ah canim yaaa yasak olan herseyi de insanin cani o kadar çok istiyor kii

İlk hissetmem 15+3 falandı damar seğirmesi gibiydi daha sonra da günde birkaç kere hissediyorum çok farklı doktoruma sordum hisseder miyim doğru mu diye evet hissedebilirsin dedi. Bence her gebelik farklı kıyaslamamak gerek.
Damar seğirmesi farklı, içeride hareket etmesi farklı, bılmıyorım bana cok erken geliyor, tabı doktorunuz diyorsa dogrudur.

Galiba tedavi surecinde oluşan odemler gittikçe tartidaki rakamlar da düşüyor Ah canim yaaa yasak olan herseyi de insanin cani o kadar çok istiyor kii
Aslında cok yasak koymadı, sadece sınır koydu, tabak tabak meyve yok, beyaz ekmek yok, ogunler fazla, avuc avuc kuruyemıs yok, ama herseyden yıyorum, ölcülü tabı 🙏🏻

Ay hissedeyim artık 😂 bebişimi her an görmek istiyorum. Annemi daha iyi anlıyorum. Hamile olur olmaz telaşlanacak bişey bulunuyor 😂😂

Ay hissedeyim artık 😂 bebişimi her an görmek istiyorum. Annemi daha iyi anlıyorum. Hamile olur olmaz telaşlanacak bişey bulunuyor 😂😂
Valla bızım randevu da 3 hafta sonra, doktorla cok sık gorustuk bu haftaya kadar gerek serklaj gerek ıkılı test mevzusu, bıraz ozleşelim mınnoşla dedı ☺️ ben de merak edıyorum ıyı mı dıye, bıraz gobegım kasınıyor o tesellı edıyor sımdılık

Canım bende 61 kilo ile transfer oldum 58 lere düştüm şimdi 61 im boyumda 173 zayıf sayılırım karnımda çok çıkmamıştı şu bir haftadır artık alttan kıyafetlerim olmuyor çıplakken evet belirgin bide benim ikiz benimle aynı olan insanlara bakıyorum tek ve benden büyük ben doktora sordum bu durumu kilo almıyorum yemek te iştahlı değilim en son doktor bana üç yaşında bir çoçuk ne kadar yiyorsa okadar ye ve sık ye çok yemek önemli değil ve ayrıca karının büyüklüğü ve çatlak oluşması genetik demişti bunları hiç kafana takma dedi bana bence sende takma ayrıca ilk gebelikte 20-22 haftadan sonra genelde hissedilir demişti. Birde genelde zayıf insanların bu benim gözlemim karnı geç çıkıyor

İlk gebeliğimde 24 haftamı bitirdim sonra hissettim, bu gebeliğimde daha dün sanki hisseder gibi oldum ama emin değilim gaz da olabilir ve hiçç kilo almadım, hatta zayıfladım, iştahım yok mide bulantılarım hala devam ediyor. Endişelenmeyin genelde ilk gebelikte 20 haftadan sonra hissediliyor ve kilo alacağınız zamanlar gelevek bu sefer siz almak istemeyeceksiniz özellikle 30 haftadan sonra çok hızlı kilo alınıyor❤️😌

Valla bızım randevu da 3 hafta sonra, doktorla cok sık gorustuk bu haftaya kadar gerek serklaj gerek ıkılı test mevzusu, bıraz ozleşelim mınnoşla dedı ☺️ ben de merak edıyorum ıyı mı dıye, bıraz gobegım kasınıyor o tesellı edıyor sımdılık
Serklajdan sonra nasılsınız? Ben hep yatıyorum evde , iki antibiyotik ve progestan oral kullanıyorum. 31 tem. Kontorolüm var öncesinde bi kan ve idrar versem mi bilemedim . Siz ne zaman enf. Baktırdınız?

Serklajdan sonra nasılsınız? Ben hep yatıyorum evde , iki antibiyotik ve progestan oral kullanıyorum. 31 tem. Kontorolüm var öncesinde bi kan ve idrar versem mi bilemedim . Siz ne zaman enf. Baktırdınız?
Serkaljdan 3 gun once bakıldı, sonuc cıkar cıkmaz serklaj konuldu, antıbıyotık kullandım sonrasında da, benden ayda bır alacak vajen ve ıdrar kulturunu.. Ben de ılk hafta hep yattım, hatta dısardan soyledım 3 4 gun yemegı de, ıkıncı hafta yavas yavas yemeklerımı yapıyorum, sonra geri yatıyorum, 1 bucuk 2 saatten fazla ayakta kalma dedı bana doktor

X