- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Bu 4 boyutlu ultrason ile verdi canım ondan iyi yoksa benim eskilerde çok net değilSeninkinde yazıyor canım. Görüntü de çok iyi.Benim ultrason görüntülerini anla anlayabilirsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 4 boyutlu ultrason ile verdi canım ondan iyi yoksa benim eskilerde çok net değilSeninkinde yazıyor canım. Görüntü de çok iyi.Benim ultrason görüntülerini anla anlayabilirsen
En nefret ettiğim doktor tipi yaEvet benim doktor biraz öyle kendi bakıyor ağzından cımbızla laf alıyorum kalp atışı iyi mi kesem iyi mi sıvı iyi mi her şeyi soruyorum tek tek
O seker yüklemesi beni çok korkutuyor yaaRaporumu doktora atacağım. 24. Haftada şeker yüklemesi için sabahtan gideceğim o zamanda yanımda götüreceğim raporu faln
Beni de korkutuyor doğrusunu söylemek gerekirse midem bulanacak diye korkuyorumO seker yüklemesi beni çok korkutuyor yaa
Oyyy yavrum olabilir 11 cm16. Haftada 10.8 cmmiş galiba ben öyle algıladım. Boyunu kilosunu falan söylemişti ama unuttum
Ben henüz düşünmedim zamanı bir gelsinBeni de korkutuyor doğrusunu söylemek gerekirse midem bulanacak diye korkuyorum
Benim az kaldı canım 19+1 şuan 24de yapılacakBen henüz düşünmedim zamanı bir gelsin
Ay evet bende kusarim sil baştan bir daha olursa diye tirsiyorumBeni de korkutuyor doğrusunu söylemek gerekirse midem bulanacak diye korkuyorum
Ben gireyim sana anlatırım nasıl olduğunuAy evet bende kusarim sil baştan bir daha olursa diye tirsiyorum
Ben de gecenlerde düsündüm onu ama hic görmüyorum bisiO ozdenkocak88 özden napıyor? Hiç konuşan var mı aranızda. Onun detaylısı gelmiş olması lazım.
Bakalım etiket yaptım belki görünce yazarBen de gecenlerde düsündüm onu ama hic görmüyorum bisi
Neden ki okadar erken? Ben şimdi mesajla sordum 20.haftada ve 24. Haftada detaylı olacaksın iki kez dedi de kendi yapacakmışKızlar ben detaylı yaptırdım ikiz olduğu için 16.haftada bakıldı.
Aaa hayırlı olsun canım. Neler dedi doktor? Nelere baktı?Kızlar ben detaylı yaptırdım ikiz olduğu için 16.haftada bakıldı.
O üclü tarama olmasın, cok erken 16.ıkız ayrımı yok dıye bılıyorumKızlar ben detaylı yaptırdım ikiz olduğu için 16.haftada bakıldı.
Canım 16. Haftadan sonra fl ye bakıyor crl baş ve popoya kadar olan bölüm fl ile 7 çarpılınca boyu oluyorOna da baktım şimdi en son 12+2 yken yazıyor 5.58 cm miş o zaman. Son ultrason kağıtlarımda yok crl
Benim o ölçü 16+3 deydi canım doktor normal haftasında demişti15+şeklinde 16. Haftayı sayıyorsunuz? Bende 15+1 de gittim de benim iki bebeğim olduğu için mi acaba gramları daha az
Benim de çok yok, akşam yemekKızlar ya ben hiç kilo almadım 19+1 şuan. Karnımda çok çıkmadı. Doktora en son 16. Haftada gittim. O zaman kilosu boyu falan iyi demişti. Bide herkes hissediyorum bebeği falan diyor. Ben hiç hissetmedim acaba bebek zayıf ondan mı hissetmiyorum. Bunu kafama takıyorum. Herkes hiç karnın yok falan diyor.