2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar benimde bugün sol kalçam ağrıyo zaman zaman ağrırdı iki tane bel fıtığım var acaba hamileliktenmi diyecem ama daha küçük kilo almadım sağ kaburgamda da bi ağrı var anlamadım çok değil ama 15.haftadayım ilaçta kullanamıyorum nasıl yapsam öneriniz varmı

Kızlar kan değerlerim düşük çıkmış. Gyno ferro sanol a başlayalım demiş doktorum kullanan var mı aranızda?
Halsizlik yorgunluk saç dökülmesi varmıydı benimde kesin düşük doktordan istedim mide bulantısı yapar şimdi vermiyim 20. Haftada başlarız çok düşükse damardan veririz dedi bence benimde düşük bi kan testi vereyim bende

Halsizlik yorgunluk saç dökülmesi varmıydı benimde kesin düşük doktordan istedim mide bulantısı yapar şimdi vermiyim 20. Haftada başlarız çok düşükse damardan veririz dedi bence benimde düşük bi kan testi vereyim bende
Olmaz mı canım sürekli yorgunum. Kahvaltı yapıyorum hemen uyumak istiyorum, yemek yiyorum hemen uykum geliyor. Dışarı çıkayım ya da evde bir şey yapayım hemen yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum. Hamileliğe bağlıyordum ikisi birleşince daha yoğun geçiriyorum demek ki

Kızlar kan değerlerim düşük çıkmış. Gyno ferro sanol a başlayalım demiş doktorum kullanan var mı aranızda?
Canım benim değerlerime bakmadan 12. Haftada vermişti doktor bir kere içtim alerji yaptı bende bacaklarımda kırmızı kabarcıklar çıktı aradım kesti ilacı 16 haftalıkken kan değerlerime baktı düşük çıkarsa damardan veririz dedi 12.75 çıktı gerek yok dedi only life diye bir multivitamin ve d vitamini kullanıyorum 12. Haftadan itibaren

Sata göre 14+6 ultrasona göre 15+5 pozizyonuna bağlı o canım bizimki resmen bacak arasi acıktı o 3 çizgi muhabbeti çok belliydi hatta ben ilk bakarken kordonu pipi sandım hocam döndü mü dedim yok yok kordon o dedi😅 evet gebeligimden bu yana 3. Zam oldu 460 ile başladığım yola 615 ile devam ediyorum
Sizinki yine iyiymiş benim muayene ücretim 865

Canım benim değerlerime bakmadan 12. Haftada vermişti doktor bir kere içtim alerji yaptı bende bacaklarımda kırmızı kabarcıklar çıktı aradım kesti ilacı 16 haftalıkken kan değerlerime baktı düşük çıkarsa damardan veririz dedi 12.75 çıktı gerek yok dedi only life diye bir multivitamin ve d vitamini kullanıyorum 12. Haftadan itibaren
Anladım canım bir de ben kullanayım bakalım bir sıkıntı olacak mı. Benim 7.5 çıkmış

Multivitamin olarak da imom verdi ona da başlıcam yarın

Olmaz mı canım sürekli yorgunum. Kahvaltı yapıyorum hemen uyumak istiyorum, yemek yiyorum hemen uykum geliyor. Dışarı çıkayım ya da evde bir şey yapayım hemen yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum. Hamileliğe bağlıyordum ikisi birleşince daha yoğun geçiriyorum demek ki
Değerin kaç geldikki. Bu kadar belirti varsa baya düşmüş demekki. Birde devamında bebekte senden besleneceği için daha da düşer

Kontrolümde değerim baya toparlamıştı ama drvam edelim dedi doktorum. Bende değişen bişey olmadı zaten çok başında başlandığı için farketmedim. Sadece demir ilaçları kabızlığı çok tetikliyor o problem
Normalde de kabızlık var bende zaten daha da artmaz umarım 🤦🏼‍♀️

X