- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sukur canım, dınlen guzelceGittim kızlar çok şükür bir sorun yok rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok magnezyum eksikligindn de olabilr çocuk büyüdükçe omuriligw baskı yapar o da ağrı yapabilir dinlen dedi yüzde yüz kız artık kesinleşti de tamamen çok sukur
Ayyy masallahhhh ne kadar güzel olmus, saglikla gelsinmerhabaa arkadşlarrr 26 nisanda transfer olmustum olumsuzdu biliyosunuz bir adet sonrası kendiliğimden hamile kaldım allah cok büyük gerçekten dün kalp atısını bilie duydum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim .. mart annelerinde devam ediyorum kendinize iyi bakn sağlıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz bebeklerimizi
Benim ki de magnezyum eksikliğinden olabilir demişti. Geçmiş olsun kuzum.Gittim kızlar çok şükür bir sorun yok rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok magnezyum eksikligindn de olabilr çocuk büyüdükçe omuriligw baskı yapar o da ağrı yapabilir dinlen dedi yüzde yüz kız artık kesinleşti de tamamen çok sukur
Canım bu ara galiba hepimizin karnı, alt karnı, kasıkları beli vs ağrıyor, rahim daha hızlı büyüyo bebekte öyle herhaldeGittim kızlar çok şükür bir sorun yok rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok magnezyum eksikligindn de olabilr çocuk büyüdükçe omuriligw baskı yapar o da ağrı yapabilir dinlen dedi yüzde yüz kız artık kesinleşti de tamamen çok sukur
Öyle yapicam kuzumÇok sukur canım, dınlen guzelce
Sağol canim evet kullaniyordum ama vır kaç gündür aksatmistimBenim ki de magnezyum eksikliğinden olabilir demişti. Geçmiş olsun kuzum.
Evet bebek buyudukce baskı yapıyor demekki bir kayıp olunca endişeler asla bitmiyor hemen hastane yollarına dusuyoruzCanım bu ara galiba hepimizin karnı, alt karnı, kasıkları beli vs ağrıyor, rahim daha hızlı büyüyo bebekte öyle herhalde
Yaaaaa dinletiyorlar miiiSağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim bebişin
Yaaa evet hatırlıyorum seni rabbim be büyük sağlıkla kucağına aldirsin rabbimmerhabaa arkadşlarrr 26 nisanda transfer olmustum olumsuzdu biliyosunuz bir adet sonrası kendiliğimden hamile kaldım allah cok büyük gerçekten dün kalp atısını bilie duydum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim .. mart annelerinde devam ediyorum kendinize iyi bakn sağlıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz bebeklerimizi
Evet canım dinletiyorlar ama 18 haftada duyuluyor dedi küçükken görünmez dediYaaaaa dinletiyorlar miii
Nasıl yani bizim burdaki sağlık ocağında böyle bir imkan yokSağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim bebişin
Canım şu an kaç haftalıksın ben 14+4 te yine göremedim bir daha ne zaman gitsem diye düşünüyorum doktor 4 hafta sonra gel dedi 2 haftada bir gidiyordum ben muayene ücretleri de yüksek beklemesem mi artık diyorumGittim kızlar çok şükür bir sorun yok rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok magnezyum eksikligindn de olabilr çocuk büyüdükçe omuriligw baskı yapar o da ağrı yapabilir dinlen dedi yüzde yüz kız artık kesinleşti de tamamen çok sukur
10 gün içinde gidersen ücretsiz muayene etmesi lazım git benceCanım şu an kaç haftalıksın ben 14+4 te yine göremedim bir daha ne zaman gitsem diye düşünüyorum doktor 4 hafta sonra gel dedi 2 haftada bir gidiyordum ben muayene ücretleri de yüksek beklemesem mi artık diyorum
Canım ayın 1 ine kadar yokmuş doktorum ben de düşünmüştüm onu ama gidemiyorum maalesef10 gün içinde gidersen ücretsiz muayene etmesi lazım git bence
haftaya salıdan sonra izne ayrılıyor sanırım. 1 hafta sonra gitmek erken olur mu ki bilemedim10 gün içinde gidersen ücretsiz muayene etmesi lazım git bence
Sata göre 14+6 ultrasona göre 15+5 pozizyonuna bağlı o canım bizimki resmen bacak arasi acıktı o 3 çizgi muhabbeti çok belliydi hatta ben ilk bakarken kordonu pipi sandım hocam döndü mü dedim yok yok kordon o dedi evet gebeligimden bu yana 3. Zam oldu 460 ile başladığım yola 615 ile devam ediyorumCanım şu an kaç haftalıksın ben 14+4 te yine göremedim bir daha ne zaman gitsem diye düşünüyorum doktor 4 hafta sonra gel dedi 2 haftada bir gidiyordum ben muayene ücretleri de yüksek beklemesem mi artık diyorum
1 günde bile bebek o kadar büyüyor ve değişiyor ki bence senin ki kız bu kadar sakladigina girehaftaya salıdan sonra izne ayrılıyor sanırım. 1 hafta sonra gitmek erken olur mu ki bilemedim
Ultrasonda ileride olduğu için kesinleşmiş canım seninki Keşke 615 olsa 1100 lira ödüyorum her gittiğimdeSata göre 14+6 ultrasona göre 15+5 pozizyonuna bağlı o canım bizimki resmen bacak arasi acıktı o 3 çizgi muhabbeti çok belliydi hatta ben ilk bakarken kordonu pipi sandım hocam döndü mü dedim yok yok kordon o dedi evet gebeligimden bu yana 3. Zam oldu 460 ile başladığım yola 615 ile devam ediyorum
Ay hadi inş ben o zaman doktor izne ayrılmadan bir daha sık boğaz edeyim1 günde bile bebek o kadar büyüyor ve değişiyor ki bence senin ki kız bu kadar sakladigina gire
Evet canım küçük el doplerleri var ya ondan vardı ondan dinlettiler sordum zayıfsın senin duyulur dediNasıl yani bizim burdaki sağlık ocağında böyle bir imkan yok