2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Birisi chıcco ohlala 3 yazmıstı, hafıf dıye ben de favorılerıme eklemıstım, bı bak ıstersen
Tamam canım bakıyorum hemen teşekkür ederim
Birisi chıcco ohlala 3 yazmıstı, hafıf dıye ben de favorılerıme eklemıstım, bı bak ıstersen
şimdi baktım canım gerçekten dediğin gibi güzel ama tek yön sanırım bu dezavantajı olmuş

İyiyim kızlar cok sukır, gıttıgım donem kanamam olmustu hatırlarsanız hastanede de yatmıstık 1 gun, korktum bıraz acıkcası, olumsuz bıseyler okumak ıyı gelmedı, cok sukur sımdı ıyıyız, cınsıyetı de buyuk ıhtımalle kız dedı doktor☺️13+5 oldu bızım mınnak
Maşallah canım, kız dolu grubumuz🌸

İyiyim kızlar cok sukır, gıttıgım donem kanamam olmustu hatırlarsanız hastanede de yatmıstık 1 gun, korktum bıraz acıkcası, olumsuz bıseyler okumak ıyı gelmedı, cok sukur sımdı ıyıyız, cınsıyetı de buyuk ıhtımalle kız dedı doktor☺️13+5 oldu bızım mınnak
Yaaa iyi şükür bari canjm❤️ya masallahhh

Öncelikle çok geçmiş olsun ben grupta yeniyim tanımıyorum ve tanınmıyorum 😀. Kanama ve risk durumun nedir. Benimde kanama oldu hastane de yattım halada riskli gidiyor ikiz gebeyim

Kızlar şu icme durumunuz ne alemde bir gün az icsem idrarım yanmaya basliyor hastaneye gidiyorum birsey cikmiyor

Öncelikle çok geçmiş olsun ben grupta yeniyim tanımıyorum ve tanınmıyorum 😀. Kanama ve risk durumun nedir. Benimde kanama oldu hastane de yattım halada riskli gidiyor ikiz gebeyim
İkiz gebelik zaten dırek yuksek rısklı gebelık grubunda,ınsallah tekrar olmaz, sıze tavsıyem olabıldıgınce yatın uzanın, oturmayın bıle, rahım agzı uzunlugu bır anda kısalabılıyor, doktor kontrollerınız daha sık oluyor tekıl gebelıklere gore, cok fazla sıcak suyla duş almayın. Saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah 🤲🏻

X