- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Ben düşünmeye başladım ama çok kararsızım. Liste yapıyoruz anlamını ve kendini beğendiğimiz isimleriGünaydın hanımlar kız ismi düşünmeye başladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben düşünmeye başladım ama çok kararsızım. Liste yapıyoruz anlamını ve kendini beğendiğimiz isimleriGünaydın hanımlar kız ismi düşünmeye başladınız mı
Teşekkür ederim ikiz istiyorsanız İnşaAllah sizinki de ikiz olurAyy maşallah harika sayılar
İkiz çok istiyorum inşallah Allah’ın izniyleTeşekkür ederim ikiz istiyorsanız İnşaAllah sizinki de ikiz olur
8. gün 150 çıkmıştıÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
10.gün 321 çıkmıştı bugün tek bebek olduğunu öğrendimÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
O kadar yüksek başlayıp tek bebiş nasıl tutunuyor acaba aman aman sağlıklı olsun da tek çift sorun değil hayırlı olsun10.gün 321 çıkmıştı bugün tek bebek olduğunu öğrendim
Benimde 11. Gün 331 çıkmıştı ama benimde tekO kadar yüksek başlayıp tek bebiş nasıl tutunuyor acaba aman aman sağlıklı olsun da tek çift sorun değil hayırlı olsun
Merhabalar benimde bugün baya yoğun şeffaf akıntım oldu şaşırdım gebemisiniz acaba hamilelik belirtisi olabilir mi buİnşallah benim bugün ful sefaf akıntım oldu ilk belirti diye bilirim normalde fitil akar beyaz krem gibi gidiyorum geliyorum fazla şekilde şeffaf akıntı akıyor ay nasıl mutlu oldum değerim yükseliyor her halde kız sabah umursamadım ama ikindi oldu bu saatte kadar yoğun akıntı olmaz ya
İkili teste ne kadar alıyor canım senin hastanen?Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım. 1200 tl, 1 saat sürüyor. Yüzden fotoğraf veriyorlar ve iç organların ultrason fotoğraflarını veriyorlar. Tak 20. Haftada gideceğim. Video ve fotoğrafları wpden atıyorlarmış
Canım ben ikili test yaptırmadım bide kendi hastanemde yaptırmıyorum hastane pahalı. Bir tane doktorun kliniğine gideceğimİkili teste ne kadar alıyor canım senin hastanen?
Anladım canım ikiliye bile 1610 lira aldılar detaylıyı düşünemiyorumCanım ben ikili test yaptırmadım bide kendi hastanemde yaptırmıyorum hastane pahalı. Bir tane doktorun kliniğine gideceğim
Araştır illa orası olacak diye bir şey yokAnladım canım ikiliye bile 1610 lira aldılar detaylıyı düşünemiyorum
Ben hiç doktor değiştirmedim canım o yüzden güvenemeyebilirim başka doktora. Ama kendi doktorum yapmıyorsa başkasına yönlendiriyorsa o zaman araştırırım.Araştır illa orası olacak diye bir şey yok
Şuan 5+2 gibiymiş kalp atışı az da olsa duyduk belki o yüzden beta yüksek olunca kese falan daha büyük olabiliyor diye okumuştum , Doktor da ilk bu değer göre ikiz olabilir demişti ama tek oldu sağlıklı olsun tek dileğim buuO kadar yüksek başlayıp tek bebiş nasıl tutunuyor acaba aman aman sağlıklı olsun da tek çift sorun değil hayırlı olsun
Benim 10.gün 401 çıkmıştı beta-hcg. Ama tek embriyo transferi yapıldı. Yani beta-hcg ye göre anlaşılmaz ikiz olup olmadığıO kadar yüksek başlayıp tek bebiş nasıl tutunuyor acaba aman aman sağlıklı olsun da tek çift sorun değil hayırlı olsun
İkili test için ne kadar pahalı ben de özel hastaneye gidiyorum kendi tüp bebek doktoruma 200 TL aldılar bizden ikili test içinAnladım canım ikiliye bile 1610 lira aldılar detaylıyı düşünemiyorum
Ben de anlamadım benim hastane biraz pahalı, aynen ben de tüp bebek doktoruma gidiyorum hiç değiştirmedimİkili test için ne kadar pahalı ben de özel hastaneye gidiyorum kendi tüp bebek doktoruma 200 TL aldılar bizden ikili test için
Hatta ıvf diye giriş yaptılarBen de anlamadım benim hastane biraz pahalı, aynen ben de tüp bebek doktoruma gidiyorum hiç değiştirmedim