2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım. 1200 tl, 1 saat sürüyor. Yüzden fotoğraf veriyorlar ve iç organların ultrason fotoğraflarını veriyorlar. Tak 20. Haftada gideceğim. Video ve fotoğrafları wpden atıyorlarmış

İnşallah benim bugün ful sefaf akıntım oldu ilk belirti diye bilirim normalde fitil akar beyaz krem gibi gidiyorum geliyorum fazla şekilde şeffaf akıntı akıyor ay nasıl mutlu oldum değerim yükseliyor her halde kız 🫣☺️🤲😁sabah umursamadım ama ikindi oldu bu saatte kadar yoğun akıntı olmaz ya 💃💃💃💃
Merhabalar benimde bugün baya yoğun şeffaf akıntım oldu şaşırdım gebemisiniz acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bu

Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım. 1200 tl, 1 saat sürüyor. Yüzden fotoğraf veriyorlar ve iç organların ultrason fotoğraflarını veriyorlar. Tak 20. Haftada gideceğim. Video ve fotoğrafları wpden atıyorlarmış
İkili teste ne kadar alıyor canım senin hastanen?

O kadar yüksek başlayıp tek bebiş nasıl tutunuyor acaba 🫣 aman aman sağlıklı olsun da tek çift sorun değil hayırlı olsun 🥰
Şuan 5+2 gibiymiş kalp atışı az da olsa duyduk belki o yüzden beta yüksek olunca kese falan daha büyük olabiliyor diye okumuştum ,🙈 Doktor da ilk bu değer göre ikiz olabilir demişti ama tek oldu sağlıklı olsun tek dileğim buu 🥰🥰

Kızlar munchkin markada n11 de %20 hepsiburada da %17 indirim var bilginiz olsun. Ben suluk ve kaşık aldım şimdiden 1 sene sonraya fiyatları ne olur kimbilir. Bu indirimi değerlendirin derim ☺️

X