2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaa hayırlı olsun 🌸🌸🌸 sizler öğrendikçe ben de çok merak ediyorum daha 8 gün var randevuma 🥹
Yaa maşallah 🧿 benim doktorum niye söylemiyor 😬😬
Ayyy ne kadar güzel ya bende böyle yazsam keşke Allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallah 🤲🤲🤲
Sagolun kizlarrr bugun dogumgunumdu hediye gibi geldi gününden önde gidiyor sipa ben hep erkek hossediyordum herkeste erkek diyordu o kadar saskinim ki birde kaybım vardı kalbim küt kuttu

Ultrason ile canım. Yani normal karından bakarken baktı plensantayı falan gördü. Geniş olarak baktı. Rahim ağzımı falan gördü. Kaç cm falan diye baktı
Hayırlı olsun canım 🧿🙏🏽🥰 ne güzel kız olması 🥰😍🙏🏽 rahim ağzın kaç cm dedi doktor ? Benim de cuma baktı 3,5 dedi ama şu an mesanen boş o aslında 4 dür dedi, normaldir herhalde, bilemedim 😊

Hayırlı olsun canım 🧿🙏🏽🥰 ne güzel kız olması 🥰😍🙏🏽 rahim ağzın kaç cm dedi doktor ? Benim de cuma baktı 3,5 dedi ama şu an mesanen boş o aslında 4 dür dedi, normaldir herhalde, bilemedim 😊
Ay onu söyledi ama unuttum sanki 5 dedi gibi ama yanlış olabilir.

Kızlar gebeliğinizi herkese söylediniz mi? 12.haftaya girince dün söyledim artık ben. Biraz daha mı beklemeliydi bilmiyorum

X