Yaa hayırlı olsun sizler öğrendikçe ben de çok merak ediyorum daha 8 gün var randevumaKizim oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hayırlı olsun sizler öğrendikçe ben de çok merak ediyorum daha 8 gün var randevumaKizim oluyor
Ayyy ne kadar güzel ya bende böyle yazsam keşke Allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallahKizim oluyor
Yaa maşallah benim doktorum niye söylemiyorKizim oluyor
Yaa hayırlı olsun sizler öğrendikçe ben de çok merak ediyorum daha 8 gün var randevuma
Yaa maşallah benim doktorum niye söylemiyor
Sagolun kizlarrr bugun dogumgunumdu hediye gibi geldi gününden önde gidiyor sipa ben hep erkek hossediyordum herkeste erkek diyordu o kadar saskinim ki birde kaybım vardı kalbim küt kuttuAyyy ne kadar güzel ya bende böyle yazsam keşke Allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallah
Sağlıklı olsunlar da İnşaAllah herkes öyle söylüyor bakalım ne olacakSağol kuzum. Birr erkek bir kız benceee
Mutlu yıllar canım çok güzel bir hediye olmuş Çıkıntı vs var mıydı ultrasonda.Sagolun kizlarrr bugun dogumgunumdu hediye gibi geldi gününden önde gidiyor sipa ben hep erkek hossediyordum herkeste erkek diyordu o kadar saskinim ki birde kaybım vardı kalbim küt kuttu
Sağol kuzummSağlıklı olsunlar da İnşaAllah herkes öyle söylüyor bakalım ne olacak
Bu arada doğum günün de kutlu olsun kuzum. Ailenle, bebişinle, hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun olsun İnşaAllah
Sağol canimm hayir dumduzMutlu yıllar canım çok güzel bir hediye olmuş Çıkıntı vs var mıydı ultrasonda.
Hayırlı olsun canım ne güzel kız olması rahim ağzın kaç cm dedi doktor ? Benim de cuma baktı 3,5 dedi ama şu an mesanen boş o aslında 4 dür dedi, normaldir herhalde, bilemedimUltrason ile canım. Yani normal karından bakarken baktı plensantayı falan gördü. Geniş olarak baktı. Rahim ağzımı falan gördü. Kaç cm falan diye baktı
hayırlı olsun cinsiyetler gelmeye başladı artıkKizim oluyor
Ay onu söyledi ama unuttum sanki 5 dedi gibi ama yanlış olabilir.Hayırlı olsun canım ne güzel kız olması rahim ağzın kaç cm dedi doktor ? Benim de cuma baktı 3,5 dedi ama şu an mesanen boş o aslında 4 dür dedi, normaldir herhalde, bilemedim
Hayirli olsun damlacım Allah kucağına almayı nasip etsinKizim oluyor
5 çok iyi benim de insallah 4 dürAy onu söyledi ama unuttum sanki 5 dedi gibi ama yanlış olabilir.
Ben herkese söyledim canım hemde daha erkenKızlar gebeliğinizi herkese söylediniz mi? 12.haftaya girince dün söyledim artık ben. Biraz daha mı beklemeliydi bilmiyorum
Biraz içim rahatladı sadece aileler biliyordu.kayınvalidem de söylemek istiyordu herkese dün söyle dedim artıkBen herkese söyledim canım hemde daha erken
Ben 7 günde söyledim çubuk testte kendi aileme kalpten sonrada herkese söyledikBiraz içim rahatladı sadece aileler biliyordu.kayınvalidem de söylemek istiyordu herkese dün söyle dedim artık