Şükür canım iyiyim bende idrar enfeksiyonunda muzdaripim. Bende bir an önce bebeğimi görmek istiyorum 4ünde göreceğim inşallahBir an önce doktoruma kontrol olmak İçin gün sayıyorum. Bu süreç biraz sıkıntılı geçiyor benim lekelenme,kanama,karın ağrılarıumarım her şey yolundadır sen nasılsın canım her şey yolunda mı?
Odak hastanesi murat karayelDenizli’de hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Sende mi denizlidesin sen hangi doktora gidiyorsunDenizli’de hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Denizli’de hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Hayır normalde Denizli’de değilim, bayram dolayısıyla burdayım. Herhangi bir sıkıntı olursa diye doktor soruyorumSende mi denizlidesin sen hangi doktora gidiyorsun
Benim doktorum bayram tatilindeHayır normalde Denizli’de değilim, bayram dolayısıyla burdayım. Herhangi bir sıkıntı olursa diye doktor soruyorum
Benim doktorum burdami bilmiyorum bayramdan sonra gel dediHayır normalde Denizli’de değilim, bayram dolayısıyla burdayım. Herhangi bir sıkıntı olursa diye doktor soruyorum
Benim cok arttı 8 haftadaKızlar, 12. Haftadan sonra akşam kusmalarım başladı. Benim gibi olan var mı ?
Benim doktorum bayram tatilinde
Şükür 15 haftalık hamileyim ve tüp bebek doktorumla devam ediyorum.Yunus Aydın dmi doktorun ne aşamadasin canim daha önce knusmusuz ordan gördüm
Aynı dediğin çantanın ahez yazan bı markasini aldım 2 tane aldım 270 TL tanesi baya güzel internette de var dediğin biraz pahalı 3 lu set 1300 kusur gözüküyor canımKızlar anne bebek çantası bakıyorum. Ben puredu markasının çantasını beğendim. Ama biraz pahalı geldi 1200 tl falan. O tarzda bavul gibi açılan, dışarıdan bakıldığında kaba durmayan şık çanta biliyor musunuz?
Ayy çok sevindim canım ya sağlıkla ilerlesin inşallahŞükür 15 haftalık hamileyim ve tüp bebek doktorumla devam ediyorum.
Ona baktım ama istediğim gibi değil. Bu çanta çok güzel duruyor puredu dediğimAynı dediğin çantanın ahez yazan bı markasini aldım 2 tane aldım 270 TL tanesi baya güzel internette de var dediğin biraz pahalı 3 lu set 1300 kusur gözüküyor canım
Rabbim sana da nasip etsin inşallahAyy çok sevindim canım ya sağlıkla ilerlesin inşallahbende yarın hastaneyi arayacağım bakalım genetik testkm ne oldu diye
Bende de 11. Haftada her gece olmamak kaydıyla bi kaç kez kustum gaz yapan yiyeceklerin beni kusturduğunu farketmemle fasülye, karnabahar, brokoli, lahana , süt ( laktozsuz içiyorum) , mercimek, soğan salatalarda, bunları yemiyorum artık çünkü ne zaman yesem içim dışıma çıkıyor. Ama benim gaz problemim de var. Ayrıca gece bulantılarım oluyor ara ara. Bu arada kızlar siz herşeyi almışsınız ben daha hiç birşey almadım hiç bir fikrimde yok markalarla ilgiline alınması gerekir vs otuzuncu haftadan sonra hızlıca alırım diye düşünüyorum birde benim ikiz gebelikKızlar, 12. Haftadan sonra akşam kusmalarım başladı. Benim gibi olan var mı ?
MaşaAllah benim de ikiz ve ben de henüz hiçbir şey almadım. Ben ne yersem yiyeyim çıkartıyorum artık maalesef doktorum ilaç yazdı ama almaya korkuyorum bebeklerime zarar verir diye sadece kahvaltıda midem bulanmıyor akşamları resmen zulüm oluyor artık. Sanki acı biberli su yapmışlar içirmişler önce midem yanıyor sonra çıkartıyorum. Sadece tost yiyebiliyorumBende de 11. Haftada her gece olmamak kaydıyla bi kaç kez kustum gaz yapan yiyeceklerin beni kusturduğunu farketmemle fasülye, karnabahar, brokoli, lahana , süt ( laktozsuz içiyorum) , mercimek, soğan salatalarda, bunları yemiyorum artık çünkü ne zaman yesem içim dışıma çıkıyor. Ama benim gaz problemim de var. Ayrıca gece bulantılarım oluyor ara ara. Bu arada kızlar siz herşeyi almışsınız ben daha hiç birşey almadım hiç bir fikrimde yok markalarla ilgiline alınması gerekir vs otuzuncu haftadan sonra hızlıca alırım diye düşünüyorum birde benim ikiz gebelikSanırım hala korkularım var