Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz canjm çok şükür sen napiyosunKızlar herkes tatile girdi herhalde kimse konuşmuyor. Nasılsınız? Napıyorsunuz?
Bende iyiyim konyadayız evde oturuyoruz hiç bayram gibi değil ailelerimizden uzakta oluncaİyiyiz canjm çok şükür sen napiyosun
Ben solante kullanıyorum canım gayet memnunum önceden de kullanıyordumHerkese hayırlı bayramlar. Günes kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ya da dontorunuzun önerdiği bir günes kremi var mı?
Teşekkür ederimBen solante kullanıyorum canım gayet memnunum önceden de kullanıyordum
La roche posay kullanıyorum senelerdirBen solante kullanıyorum canım gayet memnunum önceden de kullanıyordum
Yaaaa gurbetlik bu günlerde daha iyi anlasiliyor maalesefBende iyiyim konyadayız evde oturuyoruz hiç bayram gibi değil ailelerimizden uzakta olunca
Bende Denizli'de yaşıyorum kayseriliyim gidemiyorum seneye bebisle el öpmeye gideriz inşallah kendinizi böyle teselli edin bebeğimiz daha önemli kızlar bu arada 13 haftaya girdik bebek oynuyor artık kıpır kıpırYaaaa gurbetlik bu günlerde daha iyi anlasiliyor maalesef
Hissediyor musun hareketleri?Bende Denizli'de yaşıyorum kayseriliyim gidemiyorum seneye bebisle el öpmeye gideriz inşallah kendinizi böyle teselli edin bebeğimiz daha önemli kızlar bu arada 13 haftaya girdik bebek oynuyor artık kıpır kıpır
Ben 15+2yi hissetmiyorum zaten ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissediliyorHissediyor musun hareketleri?
O yüzden şaşırdım ben de. Sizin de az kalmış. İnşallah yakında hissedersiniz.Ben 15+2yi hissetmiyorum zaten ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissediliyor
Bide ben zayıf biriyim hissetsem hissederdim gibi geliyor.elimi karnıma koyuyorum hafif kalp atışı duyuyor gibiyim ama hareketlerini hissetmiyorumO yüzden şaşırdım ben de. Sizin de az kalmış. İnşallah yakında hissedersiniz.
EvetHissediyor musun hareketleri?
Doktora aynısını söyledim bu kadar harekete o zannettiğin gaz değil bebek dediİlk gebelikte 20 haftadan önce hissetmenin neredeyse imkanı yok, ikinci gebeliklerde de 16 hafta civarında hissetmeye başlıyorsunuz. Bazen gaz sancısı bebek sanılaniliyor:))
Bir an önce doktoruma kontrol olmak İçin gün sayıyorum. Bu süreç biraz sıkıntılı geçiyor benim lekelenme,kanama,karın ağrıları umarım her şey yolundadır sen nasılsın canım her şey yolunda mı?Kızlar herkes tatile girdi herhalde kimse konuşmuyor. Nasılsınız? Napıyorsunuz?
Denizli’de hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuzBende Denizli'de yaşıyorum kayseriliyim gidemiyorum seneye bebisle el öpmeye gideriz inşallah kendinizi böyle teselli edin bebeğimiz daha önemli kızlar bu arada 13 haftaya girdik bebek oynuyor artık kıpır kıpır