2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benimkiler de 12.haftada göstermediler. Ben de Perşembe günü görebilirim diye umut ediyorum ☺️ İnşaAllah Yarın görürsün
Geç kalkmayacağım bide orada çikolata yiyeceğim. Sende çikolata yemeyi dene. Herkes kız diyordu bir anda herkes fikrini değiştirdi ve erkek demeye başladı😂

Geç kalkmayacağım bide orada çikolata yiyeceğim. Sende çikolata yemeyi dene. Herkes kız diyordu bir anda herkes fikrini değiştirdi ve erkek demeye başladı😂
Herkese kalırsa benim de bir kız bir erkek 🤣 onlar istediklerini söylüyor genelde :) çikolata iyi fikir canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ☺️ Senin hissettiğin bir şey var mı ?

MaşaAllah benim de ikiz ve ben de henüz hiçbir şey almadım. Ben ne yersem yiyeyim çıkartıyorum artık maalesef doktorum ilaç yazdı ama almaya korkuyorum bebeklerime zarar verir diye sadece kahvaltıda midem bulanmıyor akşamları resmen zulüm oluyor artık. Sanki acı biberli su yapmışlar içirmişler önce midem yanıyor sonra çıkartıyorum. Sadece tost yiyebiliyorum
Sizede maşallah 🧿 Benimde iştahım hiç yok üç kilo verdim tek tip yemek yiyorum tatlı hiç yiyemiyorum tuzlu vs ama geçiçek herhalde 12+2 deyim bi iki hafta sonra iştahım açılacakmış doktor dedi çoğul gebelikler zor oluyomuş biraz sabredecez ilaç herkese veriyorlar bence korkma kendine eziyet etme benimde ellerim çok titriyor bugün doktora sordum tamamen psikolojik kendimizi strese sokmayalım

Kızlar yarın 16. Hafta oluyoruz inşallah. Randevum var inşallah cinsiyetini gösterir benim bebiş 🌸
Ben şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?

Ben şimdi doktordan geldim. 12 haftalık olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi doktor. Ama arada çıkıntı oluyor ya acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin ultrason görüntülerinde de öyle çıkıntı görünüyor mu?
Bende yarın 16 haftalık oluyorum ve bebeğimiz kız🌸 ikisindede o çıkıntı oluyor canım bizde erkek sanmıştık ama kızlarda da çıkıntı olabiliyor 16. Haftada net belli oluyor. Son günlerde aşırı derecede uykum var kafamı kaldıramıyorum resmen sürekli uyumak istiyorum sizde de oluyor mu ?

Bende yarın 16 haftalık oluyorum ve bebeğimiz kız🌸 ikisindede o çıkıntı oluyor canım bizde erkek sanmıştık ama kızlarda da çıkıntı olabiliyor 16. Haftada net belli oluyor. Son günlerde aşırı derecede uykum var kafamı kaldıramıyorum resmen sürekli uyumak istiyorum sizde de oluyor mu ?
Ben erkek diye yorumlamıştım gönlümüzden geçen de kız aslında kısmet artık sağlıklı gelsin de 🙏 benim 10 gündür öyle canım gündüz sürekli uyuyorum, ne yapsam çabuk yoruluyorum.

Kızlar sizin ultrason görüntüleriniz var mı 12.haftada karşılaştırmak istiyorum şu an cinsiyetiniz belliyse

Bu 12 haftalık ultrasonum canım. Bana bişey demedi ben çıkıntı falan da farketmedim

Eklentiler

• IMG_9850.jpeg
    IMG_9850.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben güneş kremini yenilemek için stick güneş kremi istiyorum. Sizin bildiğiniz var mı?

X