- 2 Ağustos 2021
- 5.413
- 5.147
Ara ara oluyor bugün arıcam doktorumuNasılsınız şimdi ? Bu durumu da doktorunuza mesaj atın bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara oluyor bugün arıcam doktorumuNasılsınız şimdi ? Bu durumu da doktorunuza mesaj atın bence.
Ben kullanıyordum hem coraspin hemde gün aşırı oksapar. Lekelenmem oldu coraspini kestik. Doktorum da tansiyon durumuna göre devam edip etmeyeceğimiz belli olacak dedi. Benimde tansiyonum yüksek çıkmadığı için bıraktık. İlk 3 ay kullandırıyorlar eğer tansiyon yüksek çıkarsa devam ettiriyorlarArkadaslar merhaba coraspin kullanan var mı kaçıncı haftada kesmeniz önerildi
Çok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum 12. Hafta dolana kadar demişti ben şuan 11+4 deyim yani 3 gün daha kullanıp bırakmam gerekir değil mi 12. Hafta dolana kadar derken neyi kastetti acabaBen kullanıyordum hem coraspin hemde gün aşırı oksapar. Lekelenmem oldu coraspini kestik. Doktorum da tansiyon durumuna göre devam edip etmeyeceğimiz belli olacak dedi. Benimde tansiyonum yüksek çıkmadığı için bıraktık. İlk 3 ay kullandırıyorlar eğer tansiyon yüksek çıkarsa devam ettiriyorlar
Ben de öyle anladımÇok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum 12. Hafta dolana kadar demişti ben şuan 11+4 deyim yani 3 gün daha kullanıp bırakmam gerekir değil mi 12. Hafta dolana kadar derken neyi kastetti acaba
Evet canım 3 gün daha kullanıp bırak ama yine de haber verÇok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum 12. Hafta dolana kadar demişti ben şuan 11+4 deyim yani 3 gün daha kullanıp bırakmam gerekir değil mi 12. Hafta dolana kadar derken neyi kastetti acaba
Ben canımın istediği her şeyi yiyorum benim doktorum da yiyecek ve içecekle alakalı kısıtlama koymadı. Zararlı olan bir şeyi canım isterse de az miktarda yiyorum.Herkese merhaba. Tavuk yiyor musunuz? Benim gittiğim doktorlar hic yiyecekle alakalı bi şey demedi. Ama bir arkadaşımınki tavuk asla yeme demiş. Köy tavuğu bulursan ye ama onun harici yeme demiş. Ben de o yüzden korkuyorum biraz.
Normal canım bende kalan tek belirti göğüs ağrısı başka kalmadı12.ci hafta bitmek üzere kızlar bu hafta belirtilerim azaldı kasık ağrısı vs çekmiyorum normal mi ya bişey hissetmemek
Normal tabiki canım. Ben de korkup doktora gitmiştim. 12-15 hafta arası belirtiler azalmaya başlar dedi . Sonrasında başka belirtiler oluyor zaten. Nefes darlığı, hazımsızlık, birden kilo almaya başlama gibi her dönemde farklı belirtiler olur12.ci hafta bitmek üzere kızlar bu hafta belirtilerim azaldı kasık ağrısı vs çekmiyorum normal mi ya bişey hissetmemek
Ben decavit diye bir vitamin kullanıyorum bide devit 3Kızlar merhaba kullandığınız vitaminleri yazar mısınız? Balık yağı vs.
Kızlar merhaba kullandığınız vitaminleri yazar mısınız? Balık yağı vs.
Kızlar merhaba kullandığınız vitaminleri yazar mısınız? Balık yağı vs.
Ben kullanıyorum 11+2 deyim bana bırakabilirmisin demedi doktorumArkadaslar merhaba coraspin kullanan var mı kaçıncı haftada kesmeniz önerildi
Teşekkürler bizde kontrole gitmedik kesin sorardımNormal tabiki canım. Ben de korkup doktora gitmiştim. 12-15 hafta arası belirtiler azalmaya başlar dedi . Sonrasında başka belirtiler oluyor zaten. Nefes darlığı, hazımsızlık, birden kilo almaya başlama gibi her dönemde farklı belirtiler olur
Benimde öyle olduNormal canım bende kalan tek belirti göğüs ağrısı başka kalmadı