2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaslar merhaba coraspin kullanan var mı kaçıncı haftada kesmeniz önerildi
Ben kullanıyordum hem coraspin hemde gün aşırı oksapar. Lekelenmem oldu coraspini kestik. Doktorum da tansiyon durumuna göre devam edip etmeyeceğimiz belli olacak dedi. Benimde tansiyonum yüksek çıkmadığı için bıraktık. İlk 3 ay kullandırıyorlar eğer tansiyon yüksek çıkarsa devam ettiriyorlar

Ben kullanıyordum hem coraspin hemde gün aşırı oksapar. Lekelenmem oldu coraspini kestik. Doktorum da tansiyon durumuna göre devam edip etmeyeceğimiz belli olacak dedi. Benimde tansiyonum yüksek çıkmadığı için bıraktık. İlk 3 ay kullandırıyorlar eğer tansiyon yüksek çıkarsa devam ettiriyorlar
Çok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum 12. Hafta dolana kadar demişti ben şuan 11+4 deyim yani 3 gün daha kullanıp bırakmam gerekir değil mi 12. Hafta dolana kadar derken neyi kastetti acaba

Herkese merhaba. Tavuk yiyor musunuz? Benim gittiğim doktorlar hic yiyecekle alakalı bi şey demedi. Ama bir arkadaşımınki tavuk asla yeme demiş. Köy tavuğu bulursan ye ama onun harici yeme demiş. Ben de o yüzden korkuyorum biraz.

Çok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum 12. Hafta dolana kadar demişti ben şuan 11+4 deyim yani 3 gün daha kullanıp bırakmam gerekir değil mi 12. Hafta dolana kadar derken neyi kastetti acaba
Evet canım 3 gün daha kullanıp bırak ama yine de haber ver

Herkese merhaba. Tavuk yiyor musunuz? Benim gittiğim doktorlar hic yiyecekle alakalı bi şey demedi. Ama bir arkadaşımınki tavuk asla yeme demiş. Köy tavuğu bulursan ye ama onun harici yeme demiş. Ben de o yüzden korkuyorum biraz.
Ben canımın istediği her şeyi yiyorum benim doktorum da yiyecek ve içecekle alakalı kısıtlama koymadı. Zararlı olan bir şeyi canım isterse de az miktarda yiyorum.

Kızlar benim göbeğim çıktı 3 gündür 🙄 Bu kadar erken beklemiyordum. Alttan gerilmiş beyazlaşmış krem kullanmayı da bırakmıştım daha çıkmıyor diye üzüldüm şimdi

12.ci hafta bitmek üzere kızlar bu hafta belirtilerim azaldı kasık ağrısı vs çekmiyorum normal mi ya bişey hissetmemek
Normal tabiki canım. Ben de korkup doktora gitmiştim. 12-15 hafta arası belirtiler azalmaya başlar dedi . Sonrasında başka belirtiler oluyor zaten. Nefes darlığı, hazımsızlık, birden kilo almaya başlama gibi 😅 her dönemde farklı belirtiler olur

Kızlar merhaba kullandığınız vitaminleri yazar mısınız? Balık yağı vs.
43376D49-8D15-4582-8FCD-5BB3167C29A5.jpeg

Bir tanesi bu diğeri de d vitamini damla

X