2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba canım ben daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum 20. Haftaya girince almaya başlarım Allah korusun ama daha erken olduğunu düşünüyorum cinsiyeti de belli değil unisex almak istemiyorum hiçbir şeyi. Cinsiyetine göre almak istiyorum.

Ben bio oil aldım dokusunu sevdim onu kullanıyorum kuzenim hipp mama nın çatlak önleyici kremini kullandı hiç çatlağı oluşmadı 36.haftada ondan almayı düşünüyorum lierac da alacağım

Canım merhaba ense kalınlığın ölçüsü ne çoktı bu arada kan testini yaptırdınız mı

Bende bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum henüz hiç araştırmadım. Unısex hoşuma giden birkaç parça kıyafet , emzik, oioi ek gıda seti falan aldım. Katlananlardan almayı düşünmüyorum hatta sinir oluyorum onlara arkadaşım kullanıyordu bir anda katlanıyor ve her taraf su oluyor . Büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum oda yapacağım samsori diye bir sayfa var oraya bakabilirsiniz. Park yatak yerine anne yanı alacağım hatta alacağım beşik anne yanı oluyor ama odası boş kalsın istemiyorum henüz karar vermedim

Canım merhaba ense kalınlığın ölçüsü ne çoktı bu arada kan testini yaptırdınız mı
Merhaba sanırım 1.1 idi kan testi de aldılar negatif tarama risksiz dedi doktor detay sormadım o yüzden bende. Fetal yaptırmayınca ikiliyi yapalım bari dedi 5 günde de belli oldu sonuç.Henüz yolun başındayız ama benim de içim bir tık rahat etti şükür inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler

Maşallah. Hep böyle tatlı telaşlarınız olsun inşallah. Gümüş kapak ne için?

Merhaba sizinle çok benzer bir durum yaşıyoruz sanıyorum. Benimde normalde mide bulantım aşırı değil, gün içinde var ama istifra etmiyorum. Fakat bazen baş ağrısı ile uyanıyorum, o zaman midem de inanılmaz kötü oluyor. Sizinle aynı gün bu hafta aynı acıları çekmişiz. Baş ağrısı ile birlikte sürekli kusma.. Tüm gün sadece 1 paket çucuk kraker yedim, o da durduysa midemde. Sanırım toplamda 12-13 kere istifra ettim. Su bile içemedim. Uyur uyanık zorla geçti gün, ertesi gün düzelmiştim. Benim gebelik öncesi migrenim olurdu, baş ağrısı dayanılmaz olurdu ama mideme vurması bu kadar yoğun olmazdı, en fazla 1-2 kere çıkarırdım o kadar.. Ama ilaç içerdim keserdi ağrımı. Kuvvetli ilaçlardı. Hatta düzenli migren botoksu yaptırıyordum. Sanırım gebelik bende bunu tetikledi, ne ilaç içebiliyorum nede artık botox yaptırabiliyorum. O nedenle olabilecek en ağır şekilde çekiyorum. Gebeliğim süresince 3.kez oldu bu. Bence sizin de benzer bir probleminiz tetikleniyor. Ya da sizde de migren çıkmış olabilir.

Benimde 1.93 çıktı yine de çok mu diyorum kendi kendime

Benimde 1.93 çoktı ama çok mu diye içim içimi yiyor
Doktorunuz normal dediyse niye huzursuzlanıyorsunuz ki önümüzde uzun bir süreç var her şeye üzülürsek kendimizi yıpratırız internette de 2.5 a kadar normal kabul ediliyor yurt dışında hatta 3 e kadar. Ben sormadım bile kaç diye normal dedi tamam dedim. Bir şeyi yoktur bebişin niye olsun annesi var mı ailenizde down sendromlu cocuk

Benim ikili test sonucum dün çıktı doktor ense kalınlığını 3 ten küçük iyi dedi sonuca da kendisi baktı normal çıkmış dedi tamam dedim hiç detay sormadım
Kaç haftaliktin canım sen kaçıncı haftada oluyor bu ikili test 26sinda bende gideceğim 12+6 olacaz ozamana bendende istermi bilmiyorum

Benim şuan 20. Haftam dört kez kanama yaşadım şuan için iyiyiz fitil ve düşük iğnesi kullanıyorum sadece ağrılar var onları da takmamaya çalışıyorum inşallah sizinde kesilir önemli olan bebiş Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Kızlar günaydın bugün kontrolüm var umarım her şey yolundadır Biraz korkuyorum tedirginim, psikolojik sanırım bu sabah belirtilerim azalmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…