8-11 hafta arası batmalarım çok sık oldu damarlarda herkeste belli olmaz ten rengine göre değişir ben buğday tenliyim morarmaz bile vücudum 2 ay iğne oldum hiç morarma olmadıBatma oluyor diye ayrıntılı bakmıştım hem sağ hem sol kasığımdan başlayıp yukarıya doğru mavi damarlarım çıkmış
Benim ultrasona göre 9+5Benim
Henüz damarım filan çıkmadı ama aramızda ne kadar var acaba ? Ben 11+3 bugün
Evet şimdi de sağ kasığımda başladı batmalarım8-11 hafta arası batmalarım çok sık oldu damarlarda herkeste belli olmaz ten rengine göre değişir ben buğday tenliyim morarmaz bile vücudum 2 ay iğne oldum hiç morarma olmadı
Gittiğinde cinsiyeti de öğrenirsin beşki. Benim yavru gibi utangaç değildir belki seninkiKızlar 11+6oldum muayene yaklaştıkça korku sardı birde kalcamin ordan belime kadar sanki dayak yedim bı ağrı var
Benim de 12/8 çıkmıştı. İyi dedi doktor.Gebelikte 12/8 yüksek canım doktoruna sordunmu bi benim hep 10/6 doktor çok iyi der bilmiyorum doktordan fark ediyormu
Merhaba benimde geçmeyen baş ağrım var dünden beri tansiyon ölçtürdüm sağlık ocağında 11 8 çıktı iyi dediler hormonların artısından dolayı dedi hemşire 10+4 deyim bende.Benim hep aynı ölçülüyor doktora gittiğimde ölçüyor bişey demedi doktor
Ay inşallah canım sağlıklı olsun tekte çok korkuyorumGittiğinde cinsiyeti de öğrenirsin beşki. Benim yavru gibi utangaç değildir belki seninki
Kipirdiyormu senin bebiş hissediyormusun canım bende bişey yok dahaGittiğinde cinsiyeti de öğrenirsin beşki. Benim yavru gibi utangaç değildir belki seninki
Mesaj attım canım cinsiyet tahmini için 50 tl istiyor. Aman gittiğimde öğrenirimKızlar İnstagramda bebek cinsiyeti tahmini yapan bir sayfa var. Biliyor musunuz? İletişime geçtiniz mi hiç?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yok canım daha nerde daha 14. Haftaya gireceğiz.Kipirdiyormu senin bebiş hissediyormusun canım bende bişey yok daha
Karnımiza kamera yerleştirsek keşkeYok canım daha nerde daha 14. Haftaya gireceğiz.
Bende ultrason aleti istiyorum eveKarnımiza kamera yerleştirsek keşke
Aaa ücretli miymiş? Hiç öyle düşünmemiştim. Sadece kim olduğu belli değil cesaret edemedim.Mesaj attım canım cinsiyet tahmini için 50 tl istiyor. Aman gittiğimde öğrenirim
Ben mesaj attım öğrenmek istiyorum diye. Doğum tarihimi sat falan sormuş bide ultrason resmi tahmin 50 tl dediAaa ücretli miymiş? Hiç öyle düşünmemiştim. Sadece kim olduğu belli değil cesaret edemedim.
Daha iyiyim canım şükür diğer bebisim le yola devam ediyoruz insallahdamlakcbs canım nasıl oldun umarum iyisindir?
Çok sevindim canım benim toparlamana çok şükür diğeriyle devam ediyorsun. Herşeyde bir hayır vardırDaha iyiyim canım şükür diğer bebisim le yola devam ediyoruz insallah