2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Batma oluyor diye ayrıntılı bakmıştım hem sağ hem sol kasığımdan başlayıp yukarıya doğru mavi damarlarım çıkmış
8-11 hafta arası batmalarım çok sık oldu damarlarda herkeste belli olmaz ten rengine göre değişir ben buğday tenliyim morarmaz bile vücudum 2 ay iğne oldum hiç morarma olmadı

Benim hep aynı ölçülüyor doktora gittiğimde ölçüyor bişey demedi doktor
Merhaba benimde geçmeyen baş ağrım var dünden beri tansiyon ölçtürdüm sağlık ocağında 11 8 çıktı iyi dediler hormonların artısından dolayı dedi hemşire 10+4 deyim bende.

Kızlar İnstagramda bebek cinsiyeti tahmini yapan bir sayfa var. Biliyor musunuz? İletişime geçtiniz mi hiç?

Mesaj attım canım cinsiyet tahmini için 50 tl istiyor. Aman gittiğimde öğrenirim

Kızlar biz 11+1 olduk. Cuma randevumuz vardı. Fetal DNA için doktor direk kan aldı. 1 hafta 10 güne çıkar dedi. 2li-3lü test hiç önermedi. Kilo durumunuz nedir transferden sonra ben 3 kilo almışım, hiper tansiyon da olduğu için doktor diyetisyen önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…