- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Gebelikte 12/8 yüksek canım doktoruna sordunmu bi benim hep 10/6 doktor çok iyi der bilmiyorum doktordan fark ediyormuCanım onu da düşünüp tansiyonuma baktım 12 e 8 çıktı gayet normal. Bende huzursuz bağırsak sendromu var. Ağır bir yemek yersem gaz doluyor midem bağırsaklarım. Gazıda atamazsam baş ağrısı yaşıyorum. Dünde patatesli köfte yaptım onu yedim ondan mı oldu bilmiyorum
Benim hep aynı ölçülüyor doktora gittiğimde ölçüyor bişey demedi doktorGebelikte 12/8 yüksek canım doktoruna sordunmu bi benim hep 10/6 doktor çok iyi der bilmiyorum doktordan fark ediyormu
Canım arkadaşın dediği gibi 12-8 bize yüksek şuan tamam tehlikeli değil ama sınırda doktorum bana yediklerine dikkat et tuzlu yeme dedi. Kahvaltı yaparken yeşil zeytin yiyordum. Sanırım o çıkartıyordu benimkini. Onu fark ettim. Belki sen de farkında olmadan tuzlu yiyorsundurBenim hep aynı ölçülüyor doktora gittiğimde ölçüyor bişey demedi doktor
Doktorum bişey demedi canım problem görse söylerdi. Zaten baş ağrım midemden yapıyor. Husuzsuz bağırsak sendromu olduğum için. Yani bir şey yiyorum midem onu eritemiyor ve gaz oluşuyor. Oda baş ağrısı yapıyor. Normalde tuvalete çıktığımda yada kustuğumda geçer ama dün kusmama rağmen devam ettiCanım arkadaşın dediği gibi 12-8 bize yüksek şuan tamam tehlikeli değil ama sınırda doktorum bana yediklerine dikkat et tuzlu yeme dedi. Kahvaltı yaparken yeşil zeytin yiyordum. Sanırım o çıkartıyordu benimkini. Onu fark ettim. Belki sen de farkında olmadan tuzlu yiyorsundur
Tırnak ve saç oluşumu başlayınca mide bulantısı yapıyormuş o nedenden olabilirKızlar 14 haftaya girdim ama 3 gündür bi kusma başladı ne yersem çıkıyor neden böyleyim
Gayet iyiyimdi kudurdu bu 3 gündür midem çok yorucu ne zamana kadar sürer kiTırnak ve saç oluşumu başlayınca mide bulantısı yapıyormuş o nedenden olabilir
Benim de 4-5 gündür kusma yeni başladı 12. Haftadayım. Perişan etti beni akşamları sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum. Yemek yiyemiyorum artık.Gayet iyiyimdi kudurdu bu 3 gündür midem çok yorucu ne zamana kadar sürer ki
Ben 12 hafta bitince geçer diye düşünüyordumKızlar 14 haftaya girdim ama 3 gündür bi kusma başladı ne yersem çıkıyor neden böyleyim
Yaaa herkes aynı durumda sanırım zaten yediğim azıcık bişey oda gidiyor umarım uzun süreli değildir çok kötü oluyorum yaBenim de 4-5 gündür kusma yeni başladı 12. Haftadayım. Perişan etti beni akşamları sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum. Yemek yiyemiyorum artık.
Yani 10 gün iyim 3 gün kusuyorum sonra yine iyim gene başlıyor böyle devam edecek sanırımBen 12 hafta bitince geçer diye düşünüyordumüzüldüm şimdi
Evet bugün hep sol kasığımda batma olduBenim de problemim, kasıklarımda çok batmalar oluyor.. sizde de oluyor mu?
Ben onlardan biriyim demekkiBen doktoruma sormuştum, 3 ay bitince bulantı vs bitiyor mu, kişiden kişiye değişiyo dedi.. bi ara kesilip tekrar başlayabilir de dedi
Offf aynı benim sağEvet bugün hep sol kasığımda batma oldu
Batma oluyor diye ayrıntılı bakmıştım hem sağ hem sol kasığımdan başlayıp yukarıya doğru mavi damarlarım çıkmışOfff aynı benim sağ
BenimBatma oluyor diye ayrıntılı bakmıştım hem sağ hem sol kasığımdan başlayıp yukarıya doğru mavi damarlarım çıkmış