2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım onu da düşünüp tansiyonuma baktım 12 e 8 çıktı gayet normal. Bende huzursuz bağırsak sendromu var. Ağır bir yemek yersem gaz doluyor midem bağırsaklarım. Gazıda atamazsam baş ağrısı yaşıyorum. Dünde patatesli köfte yaptım onu yedim ondan mı oldu bilmiyorum
Gebelikte 12/8 yüksek canım doktoruna sordunmu bi benim hep 10/6 doktor çok iyi der bilmiyorum doktordan fark ediyormu

Kızlar benim sağ sol tarafımda damarlarım belirginleşmeye başlamış sizde de var mı böyle bir durum?

Benim hep aynı ölçülüyor doktora gittiğimde ölçüyor bişey demedi doktor
Canım arkadaşın dediği gibi 12-8 bize yüksek şuan tamam tehlikeli değil ama sınırda doktorum bana yediklerine dikkat et tuzlu yeme dedi. Kahvaltı yaparken yeşil zeytin yiyordum. Sanırım o çıkartıyordu benimkini. Onu fark ettim. Belki sen de farkında olmadan tuzlu yiyorsundur

Canım arkadaşın dediği gibi 12-8 bize yüksek şuan tamam tehlikeli değil ama sınırda doktorum bana yediklerine dikkat et tuzlu yeme dedi. Kahvaltı yaparken yeşil zeytin yiyordum. Sanırım o çıkartıyordu benimkini. Onu fark ettim. Belki sen de farkında olmadan tuzlu yiyorsundur
Doktorum bişey demedi canım problem görse söylerdi. Zaten baş ağrım midemden yapıyor. Husuzsuz bağırsak sendromu olduğum için. Yani bir şey yiyorum midem onu eritemiyor ve gaz oluşuyor. Oda baş ağrısı yapıyor. Normalde tuvalete çıktığımda yada kustuğumda geçer ama dün kusmama rağmen devam etti

Ben doktoruma sormuştum, 3 ay bitince bulantı vs bitiyor mu, kişiden kişiye değişiyo dedi.. bi ara kesilip tekrar başlayabilir de dedi 😅😅

Ben her sabah uyanınca ayağa kalktığım an rutin su kusuyorum. Gün boyu mide bulantım olmuyor iştahım açıldı şükür 13. Haftama girdim çok rahatladım

X