Canım çok iyi ol inşallah. Bebişlerimiz herşeyi hissediyor. Bebişin senin üzgün olduğunu hisseder. O yüzden bebeğin için mutlu olmaya bak. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDaha iyiyim canım şükür diğer bebisim le yola devam ediyoruz insallah
Öyle tabiki canım verende Allah alan da. Bir isterken 2 tane vermişti rabbin meğerse o da cennette beni bekleyecekmis çok şükür bu gununuzeÇok sevindim canım benim toparlamana çok şükür diğeriyle devam ediyorsun. Herşeyde bir hayır vardır
Evet canım onun için kendimi toplamaya çalıştım hemencecik. Rabbim öbürünün ömrünü bu bebisime versin insallahCanım çok iyi ol inşallah. Bebişlerimiz herşeyi hissediyor. Bebişin senin üzgün olduğunu hisseder. O yüzden bebeğin için mutlu olmaya bak. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet kesinlikle öyle bekleyecek seni şefaatcin olucak. Daha bundan bı kaç ay önce aslında kendini tek embiriyo ya alistirmistin Sami hoca son dakika sürpriz yaparak çift yapmıştı. Rabbim herşeyin hayırlısı ni veriyor inşallah sağ salim yakında cinsiyetide öğrenirsin güzel günler seni bekliyorÖyle tabiki canım verende Allah alan da. Bir isterken 2 tane vermişti rabbin meğerse o da cennette beni bekleyecekmis çok şükür bu gununuze
Ah o korkular bir türkü geçmiyor maalesef.Evet canım onun için kendimi toplamaya çalıştım hemencecik. Rabbim öbürünün ömrünü bu bebisime versin insallahşu bir kaç ay çabucak geçsin istiyorum artık hareket hissetsem korkum bir nebze de olsa azalacak
Evet herseyde bir hayır var tek konulsaydi bu sağlıksız olan olsaydı daha kötü olacaktı benim için belki de hersey. Bayram sonu kontrolüm var öğrenirim insallahEvet kesinlikle öyle bekleyecek seni şefaatcin olucak. Daha bundan bı kaç ay önce aslında kendini tek embiriyo ya alistirmistin Sami hoca son dakika sürpriz yaparak çift yapmıştı. Rabbim herşeyin hayırlısı ni veriyor inşallah sağ salim yakında cinsiyetide öğrenirsin güzel günler seni bekliyor
Evet zaman geçtikçe saha da artiyormus ben sevmedim hu hamileligiAh o korkular bir türkü geçmiyor maalesef.
Ay ne erken ne geç olmasın tam zamanında sağlıklı olsun inşallahEvet zaman geçtikçe saha da artiyormus ben sevmedim hu hamileligiversinler kucağıma hemen
İnşallah 12 felan olursa tahmin eder 14 de netleşir tamamenEvet herseyde bir hayır var tek konulsaydi bu sağlıksız olan olsaydı daha kötü olacaktı benim için belki de hersey. Bayram sonu kontrolüm var öğrenirim insallah
Aaminnn ın aminAy ne erken ne geç olmasın tam zamanında sağlıklı olsun inşallahişte bu karikatür gibi olacağız
13. Haftada olucam işte bakalimİnşallah 12 felan olursa tahmin eder 14 de netleşir tamamen
İnşallah inşallah netleşir belki13. Haftada olucam işte bakalimdoktorumun cihazı çok iyi netleşir gerhldade
Aa aynı zamanlarda öğreneceğiz o zaman13. Haftada olucam işte bakalimdoktorumun cihazı çok iyi netleşir gerhldade
7sindeeeAa aynı zamanlarda öğreneceğiz o zamanbenimde randevum 4 temmuzda. Senin kaçında
Insallahhİnşallah inşallah netleşir belki
Benim yavruş göstermedi 12. Haftada bu sefer hem erken kalkıp kahvaltı yapacağım bide uyansın diye orda çikolata yiyeceğim inşallaj bu sefer gösterir7sindeee
Gösterir artık 16.haftaya girmiş olacaksinBenim yavruş göstermedi 12. Haftada bu sefer hem erken kalkıp kahvaltı yapacağım bide uyansın diye orda çikolata yiyeceğim inşallaj bu sefer gösterir
Evet o zaman tam 16 haftalık olmuş olacağız inşallah gösterirGösterir artık 16.haftaya girmiş olacaksin
Aa ne güzel hemen çıkacak sonucunuz, cinsiyeti de öğrenirsiniz. Canım içini ferah tut inşallah güzel sonuç alacaksınNifty testi için gelip kan aldılar az önce kızlar yurt dışına gitmiyormuş 3 gün içerisinde çıkıyor sonuç dediler Ankara daymış yerleri bu daha hızlı sonuç veriyormuş doktorumda öyle demişti ay dualarınıza ihtiyacım var sağlıkla gelir inşallah sonuç 70 tane hastalıktan bahsetti