2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet ali beye gittim bugün o da onayladı 2 gün önce durmuş. Genetik bozukliktan kaynaklı dediler doğsa da rahatsız olabilirdi felan. Vücut yok ediyormuş böyle durumda işlem de yapilamiyor ama aylar sürer dedi her gittiğimde girmek acımı daha çok kanatiyor
Canım benim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak onun acısı hep içinde olucak biliyorum ama rabbim kalana uzun sağlıklı ömür versin inşallah onu sağlıkla alin kucaginiza. Evet rahmin aslında öyle mucizevi bir durumu var genetik bozukluğu olan veya engelli bebeği imha ediyor rahim🙏🙏

Canım benim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak onun acısı hep içinde olucak biliyorum ama rabbim kalana uzun sağlıklı ömür versin inşallah onu sağlıkla alin kucaginiza. Evet rahmin aslında öyle mucizevi bir durumu var genetik bozukluğu olan veya engelli bebeği imha ediyor rahim🙏🙏
Amin tek temennim duam diğer bebeğimin benimle kalması. İnsan isyan etmek istemiyor fakat keşke başta tutmasaydi biri olsaydı diyor ama hepsi sınav imtihan🙏

Ne güzel yapmış. Ben simdiye kadar 2 farklı doktora gittim. 2si de 12. haftaya kadar ilaglara dokunmayacağız dedi. Bu hafta baska birine gideceğim inşallah. Bakalım o ne diyecek. Ben hala karar kılamadım bir doktorda.
Kendi tup bebek doktorunuz ne diyor benim hangi ilaçları ne zaman keseceğimi hep o karar verdi

Ben de estrofemden rahatsızım. Sadece mide rahatsızlığı da değil bendeki kaşıntı yapıyor. Hatta yine kabardı ayaklarım şu an. Doktora söyledim kesmedi. 10.haftaya kadar devam dedi. Dozunu bile azaltmadı.
Benim doktorum kalp atışını duyar duymaz kesti.

Merhabaler. Sanirim birçoğunuzun haftası benden ileri. 8+3 üm şu an. Ve estrofem midemi rahatsız etmeye başladı. Bu hafta kontrole gideceğim acaba keser mi diye düşünüyorum. Sizler kaçıncı haftalarda bırakmıştınız estrofem ve diğerlerini?
Estrofem hepimizin baş belasi… benim 12. Haftada kesilecek insallah haftaya cuma 🙏🏽

Kendi tup bebek doktorunuz ne diyor benim hangi ilaçları ne zaman keseceğimi hep o karar verdi
Ona artık giitmiyorum. Hep çok yogun hem çok pahalı muayenesi. Zaten ilaçlar iyice belimizi büktü. Ben tüp bebekten anlayan baska bir doktor bulmaya çalışıyorum. Transfer sonrası hastaneden verdikleri kağıtta 12. Haftaya kadar tüm ilaclar olduğu gibi kullanılacak diyor.

Ona artık giitmiyorum. Hep çok yogun hem çok pahalı muayenesi. Zaten ilaçlar iyice belimizi büktü. Ben tüp bebekten anlayan baska bir doktor bulmaya çalışıyorum. Transfer sonrası hastaneden verdikleri kağıtta 12. Haftaya kadar tüm ilaclar olduğu gibi kullanılacak diyor.
Valla bende bugün 11 hafta oldum. Ama bütün ilaçlarıma tüp bebek doktorum karar verdi. Estrofeminde dozunu düşerek cuma günü kesti. Prolutex iğnemide kesti cuma günü. Ama oksapar 6 ay devam edecek dedi vitaminlerle ona devam ediyorum. Progestan fitilde 1x1 düştü 12.haftada bırakacağım

Kızlar dün gece aşırı zor bir geceydi. Eşim nöbetçiydi benim midem bulanıyor başım ağrıyor. Mide bulantısı önemli değil ama çok fena bi baş ağrısıydı. Midemdeki herşeyi çıkardım ama hala midemin bulanması ve baş ağrı geçmedi. İki kere duş aldım. Sonra ağrı içinde uyuyakalmışım. Şimdi kalktım hala başım ağrıyor ama dünkü gibi çok değil.

Kızlar dün gece aşırı zor bir geceydi. Eşim nöbetçiydi benim midem bulanıyor başım ağrıyor. Mide bulantısı önemli değil ama çok fena bi baş ağrısıydı. Midemdeki herşeyi çıkardım ama hala midemin bulanması ve baş ağrı geçmedi. İki kere duş aldım. Sonra ağrı içinde uyuyakalmışım. Şimdi kalktım hala başım ağrıyor ama dünkü gibi çok değil.
Tansiyon yüksekliği bende baş ağrısı yapar acaba tansiyonunda sıkıntı mı olduki ölçtün mü canım hiç ihmal etme sakın

Sıkıntılı bir durum canım umarım bir daha yaşamazsın 🙏 midem kötü diye erkenden uyumaya çalışıyorum ben de, uykuya sığınıyorum. Bende de sağ göz ağrısı çok oluyor 😣

Tansiyon yüksekliği bende baş ağrısı yapar acaba tansiyonunda sıkıntı mı olduki ölçtün mü canım hiç ihmal etme sakın
Canım onu da düşünüp tansiyonuma baktım 12 e 8 çıktı gayet normal. Bende huzursuz bağırsak sendromu var. Ağır bir yemek yersem gaz doluyor midem bağırsaklarım. Gazıda atamazsam baş ağrısı yaşıyorum. Dünde patatesli köfte yaptım onu yedim ondan mı oldu bilmiyorum

Sıkıntılı bir durum canım umarım bir daha yaşamazsın 🙏 midem kötü diye erkenden uyumaya çalışıyorum ben de, uykuya sığınıyorum. Bende de sağ göz ağrısı çok oluyor 😣
Bende erken uyumaya çalıştım ama midr bulantısından başaramadım 😂

Geçmiş olsun, mide bulantısı için ilaç kullanıyor muydun? Doktor prilam vermişti bana arada kullanıyorum. Ama baş ağrısı tansiyon dan da olabilir. Alet varsa bir ölç mutlaka.

Geçmiş olsun, mide bulantısı için ilaç kullanıyor muydun? Doktor prilam vermişti bana arada kullanıyorum. Ama baş ağrısı tansiyon dan da olabilir. Alet varsa bir ölç mutlaka.
Yok canım benim midem bulanmıyor normalde ondan ilaç kullanmıyorum. Tansiyonumu da ölçtüm normal çıktı. Dediğim gibi huzursuz bağırsak sendromu yüzünden oldu.

Canım geçmiş olsun. Ben de bu ara öyleyim 3. aya girdim ama mide bulantısı kusma, baş ağrısı, tansiyon yeni yaşamaya başladım. Tansiyonun çıkmış olabilir ölç lütfen. 14-9 olursa tehlikeli dedi doktorum. Ben hemen limonlu su içiyorum düşürüyor

Canım geçmiş olsun. Ben de bu ara öyleyim 3. aya girdim ama mide bulantısı kusma, baş ağrısı, tansiyon yeni yaşamaya başladım. Tansiyonun çıkmış olabilir ölç lütfen. 14-9 olursa tehlikeli dedi doktorum. Ben hemen limonlu su içiyorum düşürüyor
Teşekkür ederim hepinize kızlar. Yok canım tansiyon değil ölçtüm zaten

X