2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben erken de de hayalet çizgiyi goruyorum
Aslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdi

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-01-08-44-22-908_app.elika.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 62
Aslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdi
İdrar yoğunluğuna göre değişir bence. Üzülmek için çok erken

Çok fazla su içip yaptıysan mesela böyle olabilir güzelim . Bir de test her zaman hata payı içerir canını sıkma umarım güzel haber alırsın
Evet hem o ilaç kulandigim iciyirum bide 5 lovaboya gittim uyudum 7 de test yaptım onun etkisi olabilir mi 2 saatlik

Evet hem o ilaç kulandigim iciyirum bide 5 lovaboya gittim uyudum 7 de test yaptım onun etkisi olabilir mi 2 saatlik
Muhakak etkiler canım sabırla kan zamanını bekle bu da insanı yoruyor düşünmemeye çalış umarım güzel sonuç alırsın sonuçta çift çizgi illa Kİ var umsrm güzel artışlarla devam eder

İdrara daha geç düşuyor canimm en iyisi yarın ilk idrarla tekrar bak

3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
Sonuç bellimi kardeşim
6.gun dondurulmuş 3tane embriyo transferi oldum 23 trasfer oldum Çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım bugün 9. Gün test günüm yarın ama pazartesi günü gidecem
tebrik ederim canım
Rabbim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsın
Bende 25 Mart transfer günüm
Bekliyorum benim çarşamba test günüm
Ama bende hiç bir belirti yok olmadı

Sonuç bellimi kardeşim

tebrik ederim canım
Rabbim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsın
Bende 25 Mart transfer günüm
Bekliyorum benim çarşamba test günüm
Ama bende hiç bir belirti yok olmadı
Teşekkür ederim ama negatif çıktı benim erken gebelik testim yada silik bilmiyorum kurumuş halı belirgin olmayan da 10 dakkalik bugün yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-01-08-44-22-908_app.elika.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230401_081616.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 50
Nisan ayına gireli 1 gün olmadı test pozitif görselleri geliyor, gece transfer olup sabahına test mi yaptınız arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…