- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Aslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdiBen erken de de hayalet çizgiyi goruyorum
Kaçıncı bu gün birde kaçıncı gün embriyosuAslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdi
İdrar yoğunluğuna göre değişir bence. Üzülmek için çok erkenAslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdi
6.gun dondurulmuş 3tane embriyo transferi oldum 23 trasfer oldum Çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım bugün 9. Gün test günüm yarın ama pazartesi günü gidecemKaçıncı bu gün birde kaçıncı gün embriyosu
Öyle mi diyorsunİdrar yoğunluğuna göre değişir bence. Üzülmek için çok erken
Çok fazla su içip yaptıysan mesela böyle olabilir güzelim . Bir de test her zaman hata payı içerir canını sıkma umarım güzel haber alırsınÖyle mi diyorsun
Evet hem o ilaç kulandigim iciyirum bide 5 lovaboya gittim uyudum 7 de test yaptım onun etkisi olabilir mi 2 saatlikÇok fazla su içip yaptıysan mesela böyle olabilir güzelim . Bir de test her zaman hata payı içerir canını sıkma umarım güzel haber alırsın
Tabiki de canım hem çizgi var elinde sonunda. Az kaldı sabretÖyle mi diyorsun
İnşallah yaTabiki de canım hem çizgi var elinde sonunda. Az kaldı sabret
Muhakak etkiler canım sabırla kan zamanını bekle bu da insanı yoruyor düşünmemeye çalış umarım güzel sonuç alırsın sonuçta çift çizgi illa Kİ var umsrm güzel artışlarla devam ederEvet hem o ilaç kulandigim iciyirum bide 5 lovaboya gittim uyudum 7 de test yaptım onun etkisi olabilir mi 2 saatlik
İnşallah canım ya teşekkür ederimMuhakak etkiler canım sabırla kan zamanını bekle bu da insanı yoruyor düşünmemeye çalış umarım güzel sonuç alırsın sonuçta çift çizgi illa Kİ var umsrm güzel artışlarla devam eder
Sordummm bekle biraz daha dediBakalım ne olacak kuzum. Sen napıyorsun? Doktora sordun mu tarlusal içtim ama gelmedi diye
İdrara daha geç düşuyor canimm en iyisi yarın ilk idrarla tekrar bakAslında ben de gördüm 5 10 gitdikce daha beli ama erken test olduğu için daha belirgin olması lazım değil miydi yrimsatlik halinine bak daha belirgin ama daha iyi çıkması lazımdi
İnşallah pazartesi kan verecem bekliyecemİdrara daha geç düşuyor canimm en iyisi yarın ilk idrarla tekrar bak
Sonuç bellimi kardeşim3 embriyo transferim yapıldı bugün umarım güzel haberler alırız
tebrik ederim canım6.gun dondurulmuş 3tane embriyo transferi oldum 23 trasfer oldum Çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım bugün 9. Gün test günüm yarın ama pazartesi günü gidecem
Teşekkür ederim ama negatif çıktı benim erken gebelik testim yada silik bilmiyorum kurumuş halı belirgin olmayan da 10 dakkalik bugün yaptımSonuç bellimi kardeşim
tebrik ederim canım
Rabbim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsın
Bende 25 Mart transfer günüm
Bekliyorum benim çarşamba test günüm
Ama bende hiç bir belirti yok olmadı
İnşallah senin pozitif olurSonuç bellimi kardeşim
tebrik ederim canım
Rabbim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsın
Bende 25 Mart transfer günüm
Bekliyorum benim çarşamba test günüm
Ama bende hiç bir belirti yok olmadı
Sen söyleye söyleye çağırdın resmen Ramazan bayramından sonraya kalacak diyeSordummm bekle biraz daha dedi
Teşekkür ederim kuzum darısı size inşallahHayırlı olsun canimmmmm