- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 31
Teşekkür ederim canım benim. Seninde transfer olmuş hemde çift çok sevindim bundan sonrası test gününü beraber beklemekCanım benimde 7,5du zaten sonuçlarıma göre transferi yaptı. Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim. Seninde transfer olmuş hemde çift çok sevindim bundan sonrası test gününü beraber beklemekCanım benimde 7,5du zaten sonuçlarıma göre transferi yaptı. Hayırlı olsun
Evet canım eşime dedim zaten alacak hepimiz pozitif haberi alalım da topik pozitif haberlerle dolsun taşsınCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado ye daha da kalın olsun
Kişiden kişiye göre değişiyor işte kimisi adet sancısı çekiyor kimisi ise belirti olmadan pozitif görüyor daha transferin yeni belki bu günlerden sonra belirtin olur hem savcıyı bırak metal tadı geliyor diyorsun en büyük belirtilerden birisi bu çocuğu olan kime sorduysam hepsinin ağzında bu tat varmışHerkes adet sancıyı cekiyor Muş ya bende oturdum adet sancısı bekliyorum her gün bu sancı ile uyanacağımı sanıyorum ama hiç bir etki göremiyorum vücudumda
Oo çok iyi canım valla avakado nar şart olduBenimde dün ölçüldü 12,5 du rahim kalınlığı doktor çok güzel dedi ben nar tükettim bol bol aklınızda olsun sizin de
Evet canım. Transferim oldu. 13üne kadar heyecanlı bekleyişTeşekkür ederim canım benim. Seninde transfer olmuş hemde çift çok sevindim bundan sonrası test gününü beraber beklemek
Senden çok ben heyecanlandım şu an canım valla kendim bekliyorum sankiEvet canım. Transferim oldu. 13üne kadar heyecanlı bekleyiş
Dün transfer oldum 11 inden sonra inşallahSonuç bellimi kardeşim
tebrik ederim canım
Rabbim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsın
Bende 25 Mart transfer günüm
Bekliyorum benim çarşamba test günüm
Ama bende hiç bir belirti yok olmadı
Benim heyecanım geçti transfer sonrasıSenden çok ben heyecanlandım şu an canım valla kendim bekliyorum sanki
Gelecek gari belli goguslerim agriyor kasiklarim felan da yine de bayram sonuna kalirSen söyleye söyleye çağırdın resmen Ramazan bayramından sonraya kalacak diye aman geç olsunda güç olmasın
Hayırlısı olsun canımGelecek gari belli goguslerim agriyor kasiklarim felan da yine de bayram sonuna kalir
Canım moralini hiç bozmaTeşekkür ederim ama negatif çıktı benim erken gebelik testim yada silik bilmiyorum kurumuş halı belirgin olmayan da 10 dakkalik bugün yaptım
İkimizinde pozitif olacakİnşallah senin pozitif olur
İnşallahCanım moralini hiç bozma
Daha erken önce kanda çıkması lazım
Acele etme pozitif düşün
Herşey güzel olsun
Amin Allah büyüktür bugün yine lekelenme geldi açık kahverengi inşallah yerleşmedirİkimizinde pozitif olacak
Canım bugün kaçıncı gününAmin Allah büyüktür bugün yine lekelenme geldi açık kahverengi inşallah yerleşmedir
6.gun dondurulmuş embriyo 9.gunu.Canım bugün kaçıncı günün
Belirtiler neler yanlız belirtlerede takılma
Bende şu suanakadar belirti hiç yok
Yerleşme lekelenmeside olabilir
Güzel düşünelim vardır her şerde bir hayır
Canim içimden ses sen hamissin diyo6.gun dondurulmuş embriyo 9.gunu.
Dünden beri keskin sağ kasik ağrım var
6.gun kekeme oldu bugün de
Başkada bir şey yok
Bende başından beri öyle hisediyor düm umutluydum oldu bu sefer diye ama bugün biraz hüsrana uğradım ama bir şey kalmadı pazartesi 10 randuvu inşallah güzel haberle gelirimCanim içimden ses sen hamissin diyo