2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım hayırlı uğurlu olsun 🙏🙏🙏 inşallah güzel sonuçlar alacaksın yavaş yavaş transferler başladı 🥰🥰 rahim kalınlığı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence transfer e kadar her akşam avokado 🥑 ye daha da kalın olsun 🥰🥰😇😇
Evet canım eşime dedim zaten alacak hepimiz pozitif haberi alalım da topik pozitif haberlerle dolsun taşsın🥰🥰

Herkes adet sancıyı cekiyor Muş ya bende oturdum adet sancısı bekliyorum 😂😂😂 her gün bu sancı ile uyanacağımı sanıyorum ama hiç bir etki göremiyorum vücudumda 😂😂😂
Kişiden kişiye göre değişiyor işte kimisi adet sancısı çekiyor kimisi ise belirti olmadan pozitif görüyor daha transferin yeni belki bu günlerden sonra belirtin olur hem savcıyı bırak metal tadı geliyor diyorsun en büyük belirtilerden birisi bu😂 çocuğu olan kime sorduysam hepsinin ağzında bu tat varmış 😂

Ay kızlar bende yumoşları büyütme aşamasındayım.İlk defa tüp bebek yaptırıcam Allah izin verirse.Ama malesef nar hiç bir yerde bulamıyorum..avokado mide ağrısı veriyor bana mecbur kivi yiyecem..çok heyacanlıyım

Amin Allah büyüktür bugün yine lekelenme geldi açık kahverengi inşallah yerleşmedir
Canım bugün kaçıncı günün
Belirtiler neler yanlız belirtlerede takılma
Bende şu suanakadar belirti hiç yok
Yerleşme lekelenmeside olabilir
Güzel düşünelim vardır her şerde bir hayır 🙏

Canım bugün kaçıncı günün
Belirtiler neler yanlız belirtlerede takılma
Bende şu suanakadar belirti hiç yok
Yerleşme lekelenmeside olabilir
Güzel düşünelim vardır her şerde bir hayır 🙏
6.gun dondurulmuş embriyo 9.gunu.
Dünden beri keskin sağ kasik ağrım var