• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım 2 öğün yiyordum 3e çıkaracağım biraz daha erken kalkmaya çalışacağım
Ben de günde 2 öğün yiyorum 10.cu hafta yarın bitiyor hiç kilo almadım ama kendimde kiloluyum 4 aya kadar dikkat etmeye çalışıyorum yarın kontrol var bakalım bizimki nasıl olmuş

Maşallah ona ya ne kadar çok büyümüş sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım sağol
Ben de günde 2 öğün yiyorum 10.cu hafta yarın bitiyor hiç kilo almadım ama kendimde kiloluyum 4 aya kadar dikkat etmeye çalışıyorum yarın kontrol var bakalım bizimki nasıl olmuş
Ya ben hem uzunum boyumla kilom iyiydi. Şimdi 58e düşmüşüm. Doktor zayıflamışsın dedi. Bundan sonra artık zayıflama dedi. Çünkü zayıflarsam hem güç kuvvet olarak düşeceğim hemde bebeği besleyemem. Boyum 178. 62 kilo çok iyiydi şimdi 58 kiloya düşmüşüm

Amin canım sağol

Ya ben hem uzunum boyumla kilom iyiydi. Şimdi 58e düşmüşüm. Doktor zayıflamışsın dedi. Bundan sonra artık zayıflama dedi. Çünkü zayıflarsam hem güç kuvvet olarak düşeceğim hemde bebeği besleyemem. Boyum 178. 62 kilo çok iyiydi şimdi 58 kiloya düşmüşüm
Kusma falan yaşadın ki dikkat et bol bol yumurta yemek lazım bu dönemde protein falan ama benim hiç canım istemiyor hep sağlıksz şeyler 🤦‍♀️

Kusma falan yaşadın ki dikkat et bol bol yumurta yemek lazım bu dönemde protein falan ama benim hiç canım istemiyor hep sağlıksz şeyler 🤦‍♀️
Her gün bir tane haşlanmış yumurta yiyprum. Sadece 1 kere kustum midem bulanmıyor. Yapı olarak böyle biriyim yani zayıflamaya yatkın vücudum
Bide doktorum şimdi bi ilaç verdi bunun içinde baya vitamin falan var belki iyi gelir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 28
Yaş kaç ki yaptırıyorsun ona da 8 bin civarı falan dediler ister dışarda yaptırabilirsiniz dedi ama yaptırmak ne kadar iyi bilmiyorum bu konularda hiç bilgim yok devlet hastanesi yapıyor mu acaba
2li testi devlet hastaneleri yapıyor canım eğer randevu alıp gidersen sana gün verirler

Yaş kaç ki yaptırıyorsun ona da 8 bin civarı falan dediler ister dışarda yaptırabilirsiniz dedi ama yaptırmak ne kadar iyi bilmiyorum bu konularda hiç bilgim yok devlet hastanesi yapıyor mu acaba
Yaşım 30 doktorum yaptırmamı istedi tabiki tercih bizimdi ama yaptırmak istedim Bende indirim yaptı doktorum sayesinde firma normalde 9500 civarındaymış sanırım devletle ilgili hiç bilgim yok

Yaşım 30 doktorum yaptırmamı istedi tabiki tercih bizimdi ama yaptırmak istedim Bende indirim yaptı doktorum sayesinde firma normalde 9500 civarındaymış sanırım devletle ilgili hiç bilgim yok
Cinsiyeti öğrenince bize de söyle 🌸

Kızlar enfeksiyonun yok fakat bugün sürekli sumugumsu yapıda akintim oldu sarı renkte başına gelen var mı normal mi

Kızlar sanırım herkeste bulantı var ama benim hiç yok ve iştahım çok açıldı normal mi acaba
Canım ne güzel sevin bence buna. Herkesin bünyesi bir değil kimi bulaniyor kimi çok normal geçiyor bugüne kadar mide bulantilarim çok kötüydü artık hafifledi çok şükür birseyler yiyebiliyorum

Back