• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim doktorum mu çok rahat acaba😅kahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi😅😅😅
Benim doktorumda aşırı rahat. Kahveyi de yasaklamadı kolayı kendi sağlığım için içmiyorum 😂

Ben sadece böyle şeyler yediğimde iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum
Evet özellikle ona dikkat ediyoruz zaten ki sürekli yaptığım birseydr degil ama nefis bazen zorluyor😅zatenn bulantı başladığından beri etdir sucukdur aşırı tiksindim görmeye bile tahammül edemiyorum

Evet özellikle ona dikkat ediyoruz zaten ki sürekli yaptığım birseydr degil ama nefis bazen zorluyor😅zatenn bulantı başladığından beri etdir sucukdur aşırı tiksindim görmeye bile tahammül edemiyorum
Kıyamam. Benim iştahın maşallahı var daha demin tost yemek istiyordum da evde ekmek yok diye vazgeçtim 😂

Benim doktorum mu çok rahat acaba😅kahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi😅😅😅
Benimki daha rahat canım. Hiçbir konuda uyarı yapmıyor 😁

Evet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felan
Bana 3. Aya kadar serbest sonrası meyve bile çok yeme dedi paketli üründen uzak dur kahve yok kefir ayran serbes dedi istediğin yeşilliği ye salata yapıp dedi hamur işi yasak bide 🤣🤣ne yicez bilmem

Back