- 1 Mart 2023
- 1.987
- 1.988
- 53
- 26
Evet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felanDışarıdandami yiyebilirsin herseyi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felanDışarıdandami yiyebilirsin herseyi canım?
Benim doktorumda aşırı rahat. Kahveyi de yasaklamadı kolayı kendi sağlığım için içmiyorumBenim doktorum mu çok rahat acabakahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi
![]()
Ben sadece böyle şeyler yediğimde iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorumEvet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felan
Evet özellikle ona dikkat ediyoruz zaten ki sürekli yaptığım birseydr degil ama nefis bazen zorluyorBen sadece böyle şeyler yediğimde iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum
Kıyamam. Benim iştahın maşallahı var daha demin tost yemek istiyordum da evde ekmek yok diye vazgeçtimEvet özellikle ona dikkat ediyoruz zaten ki sürekli yaptığım birseydr degil ama nefis bazen zorluyorzatenn bulantı başladığından beri etdir sucukdur aşırı tiksindim görmeye bile tahammül edemiyorum
Benimki daha rahat canım. Hiçbir konuda uyarı yapmıyorBenim doktorum mu çok rahat acabakahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi
![]()
Ne güzel valla..Evet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felan
Ay o durum vok kotu oluyor yaKıyamam. Benim iştahın maşallahı var daha demin tost yemek istiyordum da evde ekmek yok diye vazgeçtim![]()
Benimki daha rahat canım. Hiçbir konuda uyarı yapmıyor![]()
Hiç bişey olmaz canım korkma içinde salam fln yokya afiyet olsunAfiyet olsun, valla ben de döner durum
Yedik
Bugünkorktum bişi olursa diye..
Sağolasın canımOhhh afiyet olsun![]()
Ben yerim de sucuk eşimin midesi kötü oluyor o doğuracak sanki oda afyonluAy benim eşim afyonlu, eve sucuk girmesini yasaklarım resmen canım ister diye![]()
Bana 3. Aya kadar serbest sonrası meyve bile çok yeme dedi paketli üründen uzak dur kahve yok kefir ayran serbes dedi istediğin yeşilliği ye salata yapıp dedi hamur işi yasak bideEvet hiçbir kısıtlama koymadı bana yedin de açıkçası hamburger felan
Sagollll CanimHiç bişey olmaz canım korkma içinde salam fln yokya afiyet olsun![]()
Belkide kullandigimiz ilaclar, bagisikligimiz vs farkli olabilir.. belki o nedenle bazisi izin vermiyoher doktor farkli hangisi doğru acaba
![]()
BelkideeeeBelkide kullandigimiz ilaclar, bagisikligimiz vs farkli olabilir.. belki o nedenle bazisi izin vermiyo![]()
Bana 3. Aya kadar serbest sonrası meyve bile çok yeme dedi paketli üründen uzak dur kahve yok kefir ayran serbes dedi istediğin yeşilliği ye salata yapıp dedi hamur işi yasak bidene yicez bilmem
Benimde midem kötü olurdu önceden yiyince şimdi hamilelere yasak diye yemiyorumBen yerim de sucuk eşimin midesi kötü oluyor o doğuracak sanki oda afyonlu![]()