• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ilaçlarım bitiyor çok mutluyum. Progestan dex cumartesi bitecek, duphaston bitti. Salı günü progestan fitilim bitecek. Sadece oksaparı 16. Haftaya kadar kullanacağım onu da zaten her gün değil günaşırı vuruyorum. En çok Progestan dexin bitmesine sevindim çünkü çok maliyetli oluyordu. Şimdi salı gününden sonra sadece multivitamin, devit3 ve oksapar kalmış olacak.

Ben yine
Kızlar ilaçlarım bitiyor çok mutluyum. Progestan dex cumartesi bitecek, duphaston bitti. Salı günü progestan fitilim bitecek. Sadece oksaparı 16. Haftaya kadar kullanacağım onu da zaten her gün değil günaşırı vuruyorum. En çok Progestan dexin bitmesine sevindim çünkü çok maliyetli oluyordu. Şimdi salı gününden sonra sadece multivitamin, devit3 ve oksapar kalmış olacak.
Çok sevindim canım ben de iple çekiyorum o günü. Progestan dex evet maliyetli oluyor. Sen tam 13.haftada mı bıraktın şimdi? Oksapar ben kullanmıyorum o ne işe yarıyor acaba?

Yaaa gözün aydin canım benim erkenden bitmişti progeston ile duphoston var bayram da onlarda bitecek

Ben yine

Çok sevindim canım ben de iple çekiyorum o günü. Progestan dex evet maliyetli oluyor. Sen tam 13.haftada mı bıraktın şimdi? Oksapar ben kullanmıyorum o ne işe yarıyor acaba?
13. Haftaya doğru geliyor canım evet.

Ben yine

Oksapar kan sulandırıcı, genelde pıhtılaşma probleminin önüne geçilmesi için veriliyor.
Bende 10. Hafta itibariyle progestan’ı 2 günde bir vurulacağım, 2 hafta sonra da keseceğim nasipse 🥰🥰 en çok o iğne zorluyor gerçekten

Oksapar kan sulandırıcı, genelde pıhtılaşma probleminin önüne geçilmesi için veriliyor.
Bende 10. Hafta itibariyle progestan’ı 2 günde bir vurulacağım, 2 hafta sonra da keseceğim nasipse 🥰🥰 en çok o iğne zorluyor gerçekten
Ben progestan dexi günde 1 vuruyordum. Bu cumartesi bitecek inşallah. Aslında pıhtılaşmam yok ama tedbir için veriyor doktorum oksaparı

Selam kızlar kontrolden geldim az önce bebek gayet sağlıklı büyümeye devam ediyor sarı akıntıya da sordum eğer koku kaşıntı vs yoksa dedi estrofem den kaynaklı genellikle dedi hormonlara bağlıymış
Canım sarı akıntı bende ilk kez bu gün oldu fakat ben ilaçları bıraktım az su içmemden dolayı diye düşünüyorum çünkü sabah misafirim vardı pek su içememiştim. Su içince geçti

Pr
Progestan dex mi ? 10.hafta tamamen bırakırım diye hayal kuruyordum 🥴

Pr
Progestan dex mi ? 10.hafta tamamen bırakırım diye hayal kuruyordum
evet iğne vurmak ayrı sıkıntı gerçekten 🤦🏼‍♀️

Kızlar gecen hafta 3 gun gerıde cıkan bebıs bu hafta 1 gun one bıle gecmıs, cok şukür rahatladım 🙏🏻❤️
Ay canım çok sevindim.Bende bugün özele gittim, 2 haftadır şehir Hastanesi'ne gidiyordum hep günü gününe çıkıyordu bu sefer 3 gün geriden çıktı, Sanki Bebek 1 haftadır pek büyümemiş gibi.Doktora sordum kalp atışı çok iyi, biz ona bakıyoruz dedi.Ölçümü yapan kişiden, cihazdan etkilenir bunlar mm lik ölçümler, daha su damlası kadar dedi.Birde öncekilerde idrara sıkışıktım , bunda hiç su içmeden gittim oda etkilermiş.Kafaya takma , gayet güzel herşey dedi ama işte insan ister istemez kafayı takıyor.Sen böyle yazınca olabiliyor demek ki dedim 🤗

Çok güzel kaçıncı haftada oldu bu ? Benim de geçen hafta 5 gün gerideydi. Bugün gittim 3 gün geride çıktı.
Canım benim adete göre 12 haftalıktım ama hep geriden geliyordu 4 gün falan bu gittiğimde 12+2 olmuş kendini öne bile atmış. Kalp atışı varsa hareketleri varsa hiç böyle şeylere takma

Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım büyüdüler mi çok heyecanlıyırm bende de iştahsızlık kusma falan hiç olmadı olmaması iyi ama hiç bi belirti yok o da tedirgin ediyor insanı 🤦‍♀️ sadece hala böle garip bi karın ağrısı oluyor ara ara

Ay canım çok sevindim.Bende bugün özele gittim, 2 haftadır şehir Hastanesi'ne gidiyordum hep günü gününe çıkıyordu bu sefer 3 gün geriden çıktı, Sanki Bebek 1 haftadır pek büyümemiş gibi.Doktora sordum kalp atışı çok iyi, biz ona bakıyoruz dedi.Ölçümü yapan kişiden, cihazdan etkilenir bunlar mm lik ölçümler, daha su damlası kadar dedi.Birde öncekilerde idrara sıkışıktım , bunda hiç su içmeden gittim oda etkilermiş.Kafaya takma , gayet güzel herşey dedi ama işte insan ister istemez kafayı takıyor.Sen böyle yazınca olabiliyor demek ki dedim 🤗
Evet bak, gecen hafta nasıl telaslanmıstım, nasıl korkmustum sorun mu var dıye, bugun dpktorum da dedı ben bıraz gerıden de ölctüm dedı adet tarıhımı duzenledı, kalbını dınlettı ılk kez cok kısa, sukur hersey yolunda🙏🏻 senın de oyle olcak, haftaya öne gecer, beslenmene, su ıcmene dıkkat et, gerısı Rabbım takdırı 🙏🏻
Çok güzel kaçıncı haftada oldu bu ? Benim de geçen hafta 5 gün gerideydi. Bugün gittim 3 gün geride çıktı.
8+4 te oldu, one gecmeye baslamıs sızınkı de🌺

Evet bak, gecen hafta nasıl telaslanmıstım, nasıl korkmustum sorun mu var dıye, bugun dpktorum da dedı ben bıraz gerıden de ölctüm dedı adet tarıhımı duzenledı, kalbını dınlettı ılk kez cok kısa, sukur hersey yolunda🙏🏻 senın de oyle olcak, haftaya öne gecer, beslenmene, su ıcmene dıkkat et, gerısı Rabbım takdırı 🙏🏻

8+4 te oldu, one gecmeye baslamıs sızınkı de🌺
Bulantıdan hiç beslenemiyorum , su dahi içemiyorum.Prilam yazdı doktor bugün kullanmaya başladım, inşallah iyi gelir.Sanıyorum doktor ve cihaz çok farkediyor, haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah gününü yakalar🤗Bende bugün kalbini çok net dinledim , 176 dedi çok iyi bu önemli dedi ama işte elimde değil

Back