- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Benim de 3. Günüm bende 29 unda öğle saatinde transfer oldumBenım bugun 3. Gunum transfer harici. Ya bendede bazen adet sancısı oldu dun dısardaydık biraz fazla ayakta kaldım sanırım şiddetli bi ağrı oldu hemen arabaya bindim sonra gecti. Ama belirli bir tutunma belirtim olmadı, aklıma kötü bişeyde getirmek istemıyorumdaha once düşük yaptım o tutunmada cok şiddetli 3 defa kramp gitmisti onu bekledım hep.. senın kaç gun oldu canım transferın?
Canım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatif
Canın bazen testler yanlış çıkabiliyormuş keşke kanı bekleseydin
Kuzum güzel geçti ve doktorum son amda çift transfer yapmaya karar verdi. Çift transfer oldum. Çok heyecanlıyımCanimmm coo çok güzel geçsin transferin insallah
Bende 29unda 12 de transfer oldum transfer gunu benımde belli bi yerime agrı girip cıktı 1. Gun akşam yıne belli bi yerıme 10 dk agrı girdi cıktı 2. Gunumde dısarı cıktık biraz orda bi agrı girdi bi de bacaklarımda halsizlik oldu cok fena oturunca gecti ama ilaçlardan olabılır bence cunku belirgın bişeyım yok kiBenim de 3. Günüm bende 29 unda öğle saatinde transfer oldumhiç belirtim yok tabi söyle de bir durum var ilk transferimde göğüslerim şişti acıdı kaşık ağırlarım oldu vs negatif sonuç aldım 2. Transferim de sabahlara kadar bel agrılarım oldu akabinde gece kasılmalarım oldu kimyasal la sonuçlandı bu 3. Transferim 2. Gün ağzıma metal bir tat geldi birde 1. Gün ün gecesi kasılma yaşadım başka da hiç bir belirtim olmadı
İnşallah bende öyle olurumBu site de bir üye yazmıştı testi negatif çıktı çok üzüldü korkudan gitti kan testi verdi kan da sonuç pozitif di değer düşük dü ama pozitif di
Hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsınKuzum güzel geçti ve doktorum son amda çift transfer yapmaya karar verdi. Çift transfer oldum. Çok heyecanlıyım
Yaa çift olması ne güzel olmuş şimdiden hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla nasip etsinKuzum güzel geçti ve doktorum son amda çift transfer yapmaya karar verdi. Çift transfer oldum. Çok heyecanlıyım
2 embriyonun biri 10 derece biri 3 derece dedi. Sanki tek transfer yapıyormuşuz gibi düşün ama ikiz de olabilir dediYaa çift olması ne güzel olmuş şimdiden hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Amin canım sende üzülme yanıltabiliyormuş testlerHayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın
İnşallah yaAmin canım sende üzülme yanıltabiliyormuş testlerinşallah tutar
Bendeki gibi resimleri ni gösterdiler mi2 embriyonun biri 10 derece biri 3 derece dedi. Sanki tek transfer yapıyormuşuz gibi düşün ama ikiz de olabilir dedi
O bilgisayarda vardı resimler ama istemeyi unuttumBendeki gibi resimleri ni gösterdiler mi
Ben 3 kere aynı yerde transfer oldum bize de cihazı izletmedilerO bilgisayarda vardı resimler ama istemeyi unuttumuzaktan baktım sadece. Cihazıda izledim aka anlamadım sonra doktor bak buradalar dedi
bakalım 13ünde öğreneceğimBen 3 kere aynı yerde transfer oldum bize de cihazı izletmedilerhayırlısı olsun inşallah tutunurlar inşallah da ikiz olurlar anne İçin çok zor olsa gerek ama evlatlar İçin çok iyi arkadaş gibi büyüyorlar
Ben erken de de hayalet çizgiyi goruyorumCanım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatif
Hayırlı olsun canimmmmmKızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacakRahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım
Yaaaa ne guzel bir haber buKuzum güzel geçti ve doktorum son amda çift transfer yapmaya karar verdi. Çift transfer oldum. Çok heyecanlıyım
Canım benimde 7,5du zaten sonuçlarıma göre transferi yaptı. Hayırlı olsunKızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacakRahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım
Bakalım ne olacak kuzum. Sen napıyorsun? Doktora sordun mu tarlusal içtim ama gelmedi diyeYaaaa ne guzel bir haber bu