2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de 3. Günüm bende 29 unda öğle saatinde transfer oldum hiç belirtim yok tabi söyle de bir durum var ilk transferimde göğüslerim şişti acıdı kaşık ağırlarım oldu vs negatif sonuç aldım 2. Transferim de sabahlara kadar bel agrılarım oldu akabinde gece kasılmalarım oldu kimyasal la sonuçlandı bu 3. Transferim 2. Gün ağzıma metal bir tat geldi birde 1. Gün ün gecesi kasılma yaşadım başka da hiç bir belirtim olmadı

Canım galiba benim olmadı erken gebelik testi yaptım dünde kaset yaptım kaset pozitif erken ne gatif
Canın bazen testler yanlış çıkabiliyormuş keşke kanı bekleseydin
Canimmm coo çok güzel geçsin transferin insallah
Kuzum güzel geçti ve doktorum son amda çift transfer yapmaya karar verdi. Çift transfer oldum. Çok heyecanlıyım

Bende 29unda 12 de transfer oldum transfer gunu benımde belli bi yerime agrı girip cıktı 1. Gun akşam yıne belli bi yerıme 10 dk agrı girdi cıktı 2. Gunumde dısarı cıktık biraz orda bi agrı girdi bi de bacaklarımda halsizlik oldu cok fena oturunca gecti ama ilaçlardan olabılır bence cunku belirgın bişeyım yok ki

Kızlar lutinus vajinal tablet kullanan var mı aranızda önceden geri gelen ilaç daha fazlaydı transferın 2. Gunu geri gelen baya azaldı acaba tutundugu için mi azaldı yaşayan var mı boylr bişey?

O bilgisayarda vardı resimler ama istemeyi unuttum uzaktan baktım sadece. Cihazıda izledim aka anlamadım sonra doktor bak buradalar dedi
Ben 3 kere aynı yerde transfer oldum bize de cihazı izletmediler hayırlısı olsun inşallah tutunurlar inşallah da ikiz olurlar anne İçin çok zor olsa gerek ama evlatlar İçin çok iyi arkadaş gibi büyüyorlar

bakalım 13ünde öğreneceğim

Hayırlı olsun canimmmmm

Canım benimde 7,5du zaten sonuçlarıma göre transferi yaptı. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…