2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Gözün aydın canimmmm hadi 3 hafta sabir

Kızlar bugün çok fena midem bulanıyor

Kızlar bugün çok fena midem bulanıyor
Bir an önce hafifler inş canım. İlacın varsa kullan.Bana doktor ilaç yazıcaktı bugün yazdırmadım kötü ama kusacak kadar değil diye.

Bir an önce hafifler inş canım. İlacın varsa kullan.Bana doktor ilaç yazıcaktı bugün yazdırmadım kötü ama kusacak kadar değil diye.
Benim normalde olmuyordu omdam ilacım yok

Kizlar ben tüp Bebek doktorumu bıraktım başka doktora geçtim muayene ücreti 815 TL idi buda başka özel hastanede 400tl riskli gebelikler uzmaniymis ilacı ne zaman birakicami bu söylermi acaba siz kaçıncı haftada değiştirdiniz doktorunuzu

Perinatolojiye gitmenizi kim söyledi? Yani siz kendiniz mü seçtiniz yoksa tüp bebek doktorunuz mu yönlendirdi? Her hangi bir riskiniz var mı? Ben 7. Haftada normal kdın doğuma başladım kendi tüp bebek doktorumdan ayrılarak. Gerçi oda tüp bebek yapıyor. Ben 12. Haftada çoğu ilacımı bırakıyorum sadece oksapar kalacak oda 16. Haftaya kadar

9. Haftada değiştirdim ben. Söyler tabi şuan normal kadın doğumcuya gidiyorum

Ben 7. Haftadayım. Zeynep kamilden randevu aldım bakalım deneyeceğim orayı bi. Çok hasta gôrüyorlar tecrubelidirler diye düşünüyorum ama şûphelerim de var tabi asistanlar bakacak ilk sanırım.

Canım ben kalbi duyduktan sonra değiştirdim doktorumun önerisiyle bir hocaya başladım fakat tüp bebek doktorum bana hangi ilacı ne zaman bırakacağımi yazan bir kağıt verdi

Oksapari bir ben erkenden biraktin galiba 6. Haftada ilk onları biraktirdibugün de estofrem bitti qrtik

Canım ben kalbi duyduktan sonra değiştirdim doktorumun önerisiyle bir hocaya başladım fakat tüp bebek doktorum bana hangi ilacı ne zaman bırakacağımi yazan bir kağıt verdi
Benim sadece progestan fitilim var canım zaten verdikleri onuda bu söyler heralde degilmi

Ben buldum canım bana yakın hastane diğerleri uzak kalıyor en iyi doktor buydu ordaki bende onu seçtim bı riskim yok galiba iyi dedi kontrolde ya salı günü bı kontrolüm daha var 3 haftada bir gidiyorum ilk zamanlar olduğu için

Ben 7. Haftadayım. Zeynep kamilden randevu aldım bakalım deneyeceğim orayı bi. Çok hasta gôrüyorlar tecrubelidirler diye düşünüyorum ama şûphelerim de var tabi asistanlar bakacak ilk sanırım.
Valla benimde evime yakın özel hastahane bir odak var Denizli'de o yüzden oraya geçtim bende mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…