Ay evet sabah oh diyorum geçmiş sonra bir başlıyor sen misin oh diyen baş ağrısıyla beraber mahvediyorAy canım o bende de öyle oluyordu sabah hiç yok akşam beter oluyordum bulantı dan.Bugün sabah da kötü yaptı ama öğlenden sonra gecer gibi oldu akşama tekrar başladı , su an kötüyüm bende.3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum
Canim bende de 3 gün geride göründü ben farklı yerde baktirmistjm videoya çekerken farkettim adam o kadar baştan sagma bakmis ki fark çıkması çok normal geldi 2 haftaya kadar doktorlar normal sayıyor zaten bu durumu önden de gidebiliyor geriden de kalp atışı yerinde olsun yeter benceKızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Evet karından ölcüldü canım 3 gun fark cıktı, ınslalahh sotun yoktur yaa, kalp atışında sorun yok, benım evhamlandıgımı gorunce doktor da bıe hafta once baktık 1 haftalık buyumus dedı ıste, haftaya bıdaha bakıcazTransfer tarihine göre mi hesaplıyorsun , birde karından bakınca daha küçük çıkabiliyor sanırım.Crl ye göre çok aşırı fark yoksa normaldir bence canım, birde kalp atışı da güzelse kafana takma.Bence sonradan kapatır arayı
Baş ağrısı yok Bende çok şükür ama beni de zorluyor, şimdilik çok aşırı değil ve kusma yok diye ilaç istemedim ama haftaya artarsa mecbur isteyeceğim.Birsey yemeyince de çok halsiz oluyorumAy evet sabah oh diyorum geçmiş sonra bir başlıyor sen misin oh diyen baş ağrısıyla beraber mahvediyor
Insallah yaa, cok sukur kalp atısında sorun yoktu, ama bı yerde okudum, boyle gerıden gelen bebeklerın kalbo pat durabılırmıs,keske okumasaydımCanim bende de 3 gün geride göründü ben farklı yerde baktirmistjm videoya çekerken farkettim adam o kadar baştan sagma bakmis ki fark çıkması çok normal geldi 2 haftaya kadar doktorlar normal sayıyor zaten bu durumu önden de gidebiliyor geriden de kalp atışı yerinde olsun yeter bence
2 gündür ogurmeyle kusma da var hele bugun mide boş olunca çıkacak birsey de yok çok kastım kendimi cuma kontrolüm var iple çekiyorumBaş ağrısı yok Bende çok şükür ama beni de zorluyor, şimdilik çok aşırı değil ve kusma yok diye ilaç istemedim ama haftaya artarsa mecbur isteyeceğim.Birsey yemeyince de çok halsiz oluyorum
Binde bir olan bir durum bu kötü dusunmeee benim arkadaşım her gittiğinde geride çıkıyordu çocuğu doğdu 3 aylık oldu bileInsallah yaa, cok sukur kalp atısında sorun yoktu, ama bı yerde okudum, boyle gerıden gelen bebeklerın kalbo pat durabılırmıs,
Ay senin haftan benden 1 hafta önde.Zaten asıl 7.hafta itibariyle başlıyormuş, Olsun sağlıklı olsunlar da çekeriz artık, bulantı olmasa bu sefer de neden olmadı deriz2 gündür ogurmeyle kusma da var hele bugun mide boş olunca çıkacak birsey de yok çok kastım kendimi cuma kontrolüm var iple çekiyorum
Yaa darısı ınsallahh bızeBinde bir olan bir durum bu kötü dusunmeee benim arkadaşım her gittiğinde geride çıkıyordu çocuğu doğdu 3 aylık oldu bile
1 haftalık büyüdüyse çok iyi canım, evham yapma kendine, zaten sorun olsa doktorun söylerdiEvet karından ölcüldü canım 3 gun fark cıktı, ınslalahh sotun yoktur yaa, kalp atışında sorun yok, benım evhamlandıgımı gorunce doktor da bıe hafta once baktık 1 haftalık buyumus dedı ıste, haftaya bıdaha bakıcaz
Hem onlar sağlıklı olsun hem benAy senin haftan benden 1 hafta önde.Zaten asıl 7.hafta itibariyle başlıyormuş, Olsun sağlıklı olsunlar da çekeriz artık, bulantı olmasa bu sefer de neden olmadı deriz
Amin canım aminYaa darısı ınsallahh bıze
Insallahh haftaya esıtlenmıs olur1 haftalık büyüdüyse çok iyi canım, evham yapma kendine, zaten sorun olsa doktorun söylerdi
Normal canım ama yine de doktorunu bilgilendirKızlar iyi akşamlar herkese. 6. Haftamdayım az önce kahverengi leke gelmiş gördüm az bişey hiç lekelenmem olmadı ilk defa oluyor. Fitil ve iğne kullanıyorum. Normal demi panik yapmama gerek yok dimi?
Teşekkür ederim ilk defa olunca panik oldum.Normal canım ama yine de doktorunu bilgilendir
Birşey olmaz inşallah, tüp BebekTE çok oluyor.Ama kan sulandırıcı kullanıyorsanız belki doktorunuz kesebilir.Kızlar iyi akşamlar herkese. 6. Haftamdayım az önce kahverengi leke gelmiş gördüm az bişey hiç lekelenmem olmadı ilk defa oluyor. Fitil ve iğne kullanıyorum. Normal demi panik yapmama gerek yok dimi?
Yok kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Kontrolde olacağım bakalım gelecek mi bi daha korktum yaBirşey olmaz inşallah, tüp BebekTE çok oluyor.Ama kan sulandırıcı kullanıyorsanız belki doktorunuz kesebilir.
Sizle konuşmuştuk, birdaha kontrole gittiniz mi.Icinizi ferah tutun, kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yokYok kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Kontrolde olacağım bakalım gelecek mi bi daha korktum ya
Gittim evet her şey yolunda dedi doktor. Önümüzdeki hafta kalp atışı için çağırdı siz gittiniz miSizle konuşmuştuk, birdaha kontrole gittiniz mi.Icinizi ferah tutun, kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?