2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben asla dikkt etmiyorum yüzüstü yatmadan uyuyamam zaten bu aylarda sorun olmaz dedi doktorum ilerde isteyende yatamazsjn keyfini çıkar dedi
İlk 3 ay dikkat etmemiz gerekiyor ya göbeğin üstüne yatınca sıkıntı olur mu diye panikledim birden ama sen böyle söyleyince rahatladım

Ben yatmıyorum ama öyle yatmayı aşırı severim. Sağa veya sola yatmaya çalışıyorum.

Bende bulantı yok ama inanılmaz bir yanma ve mide ekşimesi var

Galiba 15 temmuza gelmiştim zaten makinalari iyi de degil doktor da normal dedi ama analık yüreği herseye korkuyor hala biri birinden bir gün küçük ama
Benimkilerin arasında 3 günlük fark vardı. En son gittiğimde ikisi de eşitlenmişti. Yarın tekrar kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne olacak

Kızlar baska hastaneye gittiginizde ultrasonda hafta olarak geri de oldu mu bebeginiz. Ben devlette kan vermek için geldim muayene oldum fakat haftasına göre 3 gün geride çıktılar hersey iyi kalplerini duydum ama korktum da
Canım ben devlete gittiğimde 4 günlük bir fark çıktı doktor normal dedi hatta tüp bebek doktorumda da 4 gün geri görünüyor sebebi 17 martta adet oldum 3 nisanda yumurtalarım toplandı 31 Mart yumurtlama tarihim normalde 4 günlük fark ordan kaynaklanıyor başta bende çok korkmuştum kendi doktorumda normal olduğunu söyledi kimsenin tam çıkmıyor kuzenim normal hamile o da 1 hafta ileri görünüyor zamanla eşitlenir dedi doktorcuğum 2 haftalık fark anormalmiş

Aynen canımmm öyleymiş sayenizde rahatladım sagolun

Bu kadar rahat gaz yapabilirsen gaz sıkışması yaşıyorum vücudum artık dalga geçiyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…