2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende sizin gibiyim hatta ben yemek görmek bile istemiyorum 🥹 kaç haftalıksınız ben ilaçları 10.haftaya kadar kullanacakmışım
7 haftalık bana da doktorum 10.haftaya kadar aynen devam sonra azaltıcaz dedi, tamamen keser umarım ilaçsız gebelik mümkün olur 🙏

Geçmiş olsun Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Doktorunuz ne diyor bu duruma
Şimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsun

Şimdi gidiyorum bakalım ne dicek kanama alanım mi genişledi acaba diyorrum aslında normalde proluton hemenn keserdi fakat kesmedi leke leke sonra bugün kanamaya dönüştü inşallah kötü bişi demez korkuyorum amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun Allah razı olsun
Canım sıkma canını. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Belki hastaneye yatırır. Ama üzülme. İnşallah bebeğin seninle olur

Ben 52 kiloydum 50 ye düştüm 2 kilo verdim
Bizim evde tartı var. Akıllı tartılardan yağ, su bilmem ne onları hesaplayan var ya. Kurulum aşamasında, hamilelerin tartılması önerilmez diyor. Bende korkudan tartılmıyorum. Eczaneye yada doktora gidince tartılıyorum.

Bizim evde tartı var. Akıllı tartılardan yağ, su bilmem ne onları hesaplayan var ya. Kurulum aşamasında, hamilelerin tartılması önerilmez diyor. Bende korkudan tartılmıyorum. Eczaneye yada doktora gidince tartılıyorum.
Ben de sırf gebelik için aldım. Kilomu kontrol ederim diye. Her gün tartınıyorum.Hatta biraz önce kahvaltı yaptm hemen arkasından tartındım 49.75 🥴 yağ su ölçer cinsinden almadım ben. Normal elektronik canım

İğnelerden gibi geliyor bana ya suan ki karnım oglum 5 aylıkken ki gibi
Ben yarın 11 haftalık olacağım çıkması normal gibi geliyor ama hiç kilo almadım zaten zayıf biriyim belki ondan karnım çıkmıştır dedim

Ben de sırf gebelik için aldım. Kilomu kontrol ederim diye. Her gün tartınıyorum.Hatta biraz önce kahvaltı yaptm hemen arkasından tartındım 49.75 🥴 yağ su ölçer cinsinden almadım ben. Normal elektronik canım
Önceden almıştım bende yoksa bende öyle alırdım. Bende hamileliğin il zamanlarında hele opuda iki kilo zayıflamıştım. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten ama bebek yeterince besleniyordur sakın üzülme böyle şeylere

Bende öyle düşünüyorum. İkiz olanlara daha çok kilo alabilir bence ve daha çabuk karnı çıkar onların.
Herkesin bünyesi farklı kimin iç karnı geniş okuyor belli olmuyor kiminki dar oluyor 6 7 aylık gibi görünüyor şu süreçte en son problem edeceğim şey kilo😅

Önceden almıştım bende yoksa bende öyle alırdım. Bende hamileliğin il zamanlarında hele opuda iki kilo zayıflamıştım. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten ama bebek yeterince besleniyordur sakın üzülme böyle şeylere
Yok canım üzülmüyorum mide bulantısı baş dönmesi olmasın sıkıntı yok, nasıl olsa alıcaz kilo istemesek de

Yok canım üzülmüyorum mide bulantısı baş dönmesi olmasın sıkıntı yok, nasıl olsa alıcaz kilo istemesek de
Geçer inşallah onlarda. Doktora söyleyin prilam diye bir ilaç var onu yazsın çok iyi geliyor diyorlar

Geçer inşallah onlarda. Doktora söyleyin prilam diye bir ilaç var onu yazsın çok iyi geliyor diyorlar
Kusacak kadar bir sıkıntım olmadı. Bulanıyor gibi oluyor yemekleri midem almıyor. Haftaya gidicem kontrolüm var 8.haftada o zaman söylerim duruma göre

Kusacak kadar bir sıkıntım olmadı. Bulanıyor gibi oluyor yemekleri midem almıyor. Haftaya gidicem kontrolüm var 8.haftada o zaman söylerim duruma göre
Bende öyleyim canım hiç kusmadım geçen hasta olunca kustum bitek. Midem bulanıyor ama kusturmuyor şükür

Kızlar baska hastaneye gittiginizde ultrasonda hafta olarak geri de oldu mu bebeginiz. Ben devlette kan vermek için geldim muayene oldum fakat haftasına göre 3 gün geride çıktılar hersey iyi kalplerini duydum ama korktum da🥺

Back