2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar baska hastaneye gittiginizde ultrasonda hafta olarak geri de oldu mu bebeginiz. Ben devlette kan vermek için geldim muayene oldum fakat haftasına göre 3 gün geride çıktılar hersey iyi kalplerini duydum ama korktum da
Canım ben lekelenme olduğunda gittiğimde hep benim usg daha küçük çıkıyor hep. Ben 10+3düm bana 9+1sin dedi. Herhalde ultrasondan değişiyor

Canım ben lekelenme olduğunda gittiğimde hep benim usg daha küçük çıkıyor hep. Ben 10+3düm bana 9+1sin dedi. Herhalde ultrasondan değişiyor
Galiba 15 temmuza gelmiştim zaten makinalari iyi de degil doktor da normal dedi ama analık yüreği herseye korkuyor hala biri birinden bir gün küçük ama

Galiba 15 temmuza gelmiştim zaten makinalari iyi de degil doktor da normal dedi ama analık yüreği herseye korkuyor hala biri birinden bir gün küçük ama
Olsun canım o sonra eşitlenir hiç takma kafana. Bende ilk nasıl olur ya 1 hafta küçük çıkıyor acaba gelişmiyor mu falan dedim, sonra sorun olmaz falan dedim kendimi rahatlattım. 15 mayıs olmasın canım

Kızlar baska hastaneye gittiginizde ultrasonda hafta olarak geri de oldu mu bebeginiz. Ben devlette kan vermek için geldim muayene oldum fakat haftasına göre 3 gün geride çıktılar hersey iyi kalplerini duydum ama korktum da
Bazen bir hafta veya 3-4 gün geri cıkıyordu bazen 1 hafta ileri. 2-3 hafta fark olmadıgı surece hıc sıkıntı yok demıstı doktorlar oglumda

Olsun canım o sonra eşitlenir hiç takma kafana. Bende ilk nasıl olur ya 1 hafta küçük çıkıyor acaba gelişmiyor mu falan dedim, sonra sorun olmaz falan dedim kendimi rahatlattım. 15 mayıs olmasın canım
15 temmuz kiz aynen bende çok takmadım doktorda sorun yok dedi zaten

Ben tüpbebek doktorumla ilerliyorum ayni zamanda kadın doğumcu,başka bir doktora gitmedim.Çok fazla detay vermiyor 6 haftalık dedi geçti mesela. Öyle 6+2 gibi demedi mesela.

Ultrason kagidinda goruyorum bende cnim
Mesela benim kadın doğum doktorum diyorki transferden 2 hafta önceye denk gelir adetin dedi. 1 nisan da transfer oldum 18 marta denk geliyor cumartesi günleri oluyor adetim de 14 mart oda salı günü oluyor yani. Tüp bebek doktorum da adet tarihine göre alıyor. Yani arada 4 gün fark oluyor o yüzden çok takmıyorum.

Ben salı günü tüp merkezime gittigimde sata göre tarih tutuyordu doktor da son adet tarihine baza alalim demişti. Şimdi özele devam ediyorum testi devlet hastanesinde yaptirayim dedim baktiginda da 3 gün fark olmuş bir sorun olsa doktor söylerdi hazarr

Eklentiler

• IMG_9812.jpeg
    154,2 KB · Görüntüleme: 40
Evet canım normal bence o kadarı

Kızlar yüzüstü yattığınız oluyor mu hiç? Ben hiç dikkat etmiyorum biraz önce farkettim 15 dk falan yatmışımdır o şekilde, geceleri de yatıyorum bazen. Bir şey olur mu acaba? Siz dikkat ediyor musunuz?

Canım ben asla dikkt etmiyorum yüzüstü yatmadan uyuyamam zaten bu aylarda sorun olmaz dedi doktorum ilerde isteyende yatamazsjn keyfini çıkar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…