2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hosgeldin aramizaaaaa. Bulantin için doktorunla konuş prilam iyi geliyor baya suyu bende içemiyorum tatlı su olmasına rağmen şu eksimis gibi kokuyor 😒
bakalım canım eğer daha fazla artarsa ilaç isterim , şimdilik yemek yiyebiliyorum en azından inşallah artmazsa tabi

Hayırlı olsun, aynısını ben de yaşadım, ben 7-8 haftalık olunca azaldı… su an daha iyiyim… suyuma meyve suyu karıştırıp içiyodum ve aralarda tuzlu kraker yiyorum mide bulantımı alsın diye… 😊
Kraker bende yiyorum, Zaten sürekli Kuru birşeyler atıştırmam gerekiyor yoksa daha çok bulanıyor gibi

Sadece aclık degıl bence kullandığımız ilaçlar da kilo aldırıyor. Bol olan pantolonum olmuyor suan 3 kılo almıs görünüyorum garip sekılde
Haklısın canım. Hormon alıyoruz tabi. Onu unutmuşum. Bir de benim 4. Tüp bebek. 51 kiloydum tüp bebeğe başladım. 11 kilo aldım hormon ilaçları yüzünden.

Kızlar, ben 62 kilo ile hamile kaldım.9. Haftam ve şuan 65 kiloyum. Sizde kilo alma oldu mu? Çok acıkıyorum genellikle tost yemek istiyorum
Bende tedavi sürecinde 10 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım hiç almadım 9.cu haftaya girdim Bende tost yiyorum sürekli almamaya çalışıyorum malsf kilom fazla diye 4.cü aya kadar almazsam iyi olcak gibi bakalım tabi ne olcak bilmiyorum ama aşırı gaz ağrısı çekiyorum karnım şişiyor sürekli

Bende tedavi sürecinde 10 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım hiç almadım 9.cu haftaya girdim Bende tost yiyorum sürekli almamaya çalışıyorum malsf kilom fazla diye 4.cü aya kadar almazsam iyi olcak gibi bakalım tabi ne olcak bilmiyorum ama aşırı gaz ağrısı çekiyorum karnım şişiyor sürekli
Ben istesem de dikkat edemiyorum çünkü açlıktan ağlayacak duruma geliyorum bazen :(

Hamilelik mi kötü yapıyor ilaçlar mı bilmiyorum 😣 Midem sürekli kötü. İştahsızım, yiyemiyorum midemden dolayı. .Halsizim yürüdüğümde bile nefes nefeseyim çok yoruluyorum. İlaç kullanmamız bitse daha net anlıcam neden kaynaklandığını
Bende sizin gibiyim hatta ben yemek görmek bile istemiyorum 🥹 kaç haftalıksınız ben ilaçları 10.haftaya kadar kullanacakmışım

Özgeee ay burada da çok benziyoruz 😀 sağlıkla kucağına alın inşallah :) tek yumurta ikizi seninki de benim gibi 🥰

Bende onu soracaktım, perinatolog ile mi devam etmeliyiz diye, özellikle tek yumurta ikizlerinde çok risk oluyormuş :)
Senin de tek yumurta dimi bi kesenin içinde iki bebek 🥰 cidden çok mu risk oluyormuş ya ?

Benim de açık kuzum. Az önce tost yedim ama şuan tok hissetmiyorum 🥺
Ben iştahım açık olduğunda ağladığımı biliyorum saatlerce açım doymuyorum daha kendjm çocukları nasıl doyurucam boyle diye sonra bulantı başladı en sevdiğim yemekleri bile içim almıyor fakat ilaçlar kilo yaptı bende de hormon kullanıyoruz sonucta

Sadece aclık degıl bence kullandığımız ilaçlar da kilo aldırıyor. Bol olan pantolonum olmuyor suan 3 kılo almıs görünüyorum garip sekılde
Canım bende bunu farkettim ama bebek mi büyüdüğü için karnım büyüdü yoksa karından vurulan iğneler mi yapıyor bilmiyorum

En son yine 1.5 cm kanama alanı vardı ama 1 haftadır gitmedim doktora. Hafif lekelenme devam ediyor salı günü tekrar kontrolüm var ama kapanmamış gibi görünüyor. Ben artık kırmızı kan olmadıkça çok korkmuyorum ama kırmızıyı görme korkusu beni mahvetti
Geçmiş olsun Allah iyilik versin bende aktif kırmızı ya döndü bakalım ne olacak

Back