2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Selam kızlar benimde bugün transferimin 10. Günü ve 8. Gün aktif kanamam oldu 9.gün azaldı öğlene kadar sürdü bugün ise sabah kalktığımda lavaboya gidince çok az gelmişti ama kahverengi değil hiç kırmızı.benim şöyle bir sorunum oldu transferin 4.5.6.7. Günü ilaçları bıraktım kafama göre 😪tabi tekrar başladım . 7. Gün beta 57 9.gün 253 çıktı ama çok endişeliyim belimde çok ağrıyor
O ilaçlar çok onemliydi canım keşke birakmasaydin ama değer güzel artmış birsy olmaz insallah

İkiz olduğu için normal rahim genislemesinden kaynaklı olmuştur dedi sırt üstü yat dinlen bolca dedi
Galiba bu lekelenme muhabbetini bol bol göreceğiz ben 10. Haftaya girdim artık olmaz derken sabah bir an da görünce şok oldum. İnşallah bir daha yaşamayız canım. 6 haziranı iple çekiyorum az kaldı.

Tüp bebek olunca olacak galibaa en hasarsiz şekilde atlatalım
İnşallah canım annemle konuştum rahim büyümesinden ağrı ve kanama olabilir dedi. Bi kaç yerde de okudum dondurulmuş embriyolarda kanama olabilir falan diyor ama ne olursa olsun insan çok korkutuyor insanı

İnşallah canım annemle konuştum rahim büyümesinden ağrı ve kanama olabilir dedi. Bi kaç yerde de okudum dondurulmuş embriyolarda kanama olabilir falan diyor ama ne olursa olsun insan çok korkutuyor insanı
İnsan zor elde edincee bunları bilse bile o an bunları dusunemiyorrr

Merhaba, keşke bırakmasaydınız belki kanamalarınız o yüzden olmuştur. Wma beta artışı çok iyi. 4 katından fazla artmış. Doktorunuza danışın.
Keşke ama olan oldu artık dinlenin dedi. Pazartesi 12. Gün tekrar tahlil yapın dedi. Tabi ben ilaçları bıraktığımı söylemedim muayeneye gidince söylerim

Keşke ama olan oldu artık dinlenin dedi. Pazartesi 12. Gün tekrar tahlil yapın dedi. Tabi ben ilaçları bıraktığımı söylemedim muayeneye gidince söylerim
Dikkat edin kendinize pztesi de test yapın inşallah artmaya drvam eder 🌸

Bir sorum olucak sizlere, oksapar ve coraspin kullanan var mı? İkisini bir kullanmak fazla değil mi ya. Benim daha önce düşüğüm yok yani neye göre kullanılıyor bilgisi olan var mı

Merhabalar, kanaması başlayanlar grubuna bende bugün gündüz katıldım. 5+1'im transferden hesaplayınca... Beta HcG değerlerim fena değildi ben iki kere baktırdım 20'sinde 158, 24'inde 1266 çıkmıştı. Çarşamba kese kontrolü vardı. Fakat bugün bu olay yaşanınca doktorum yarına aldı muayeneyi. Oldukça korktum ilk gördüğümde kanamayı. Öyle az lekelenme değil ama idrara çıktığımda geldi 5-6 damla patır patır aktı. Günlük ped taktım hemen oda neredeyse doldu. Birde bel ve kasık ağrımda vardı, dayanılmaz değil ama vardı. (Gerçi günlerdir ara ara var) Doktorum endişelenme, tüp bebekte olabilir dedi. Yarın ultrason sonrası anlaşılır dedi. Biraz rahatladım. Proluton Depot yaptırdı acilde, şuanda 4-5 saattir kanama yok. İğne sonrası kesildi. İyi birşey herhalde bu durum (kanamanın kesilmesi) değil mi?

Bir sorum olucak sizlere, oksapar ve coraspin kullanan var mı? İkisini bir kullanmak fazla değil mi ya. Benim daha önce düşüğüm yok yani neye göre kullanılıyor bilgisi olan var mı
Ben de anlamadım benim doktorum vermedi bu ilaçları. Kişiye Özel tedavi sanırım, bu ilaçların amacı ne acaba? Biri kan sulandırıcı da yine de kan sulandırıcı niye veriyor doktorlar?

Back