2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bir sorum olucak sizlere, oksapar ve coraspin kullanan var mı? İkisini bir kullanmak fazla değil mi ya. Benim daha önce düşüğüm yok yani neye göre kullanılıyor bilgisi olan var mı
Canım benim geçen sene boş gebeliğim vardı ama ondan mı bana verdiler bilmiyorum ama bende hem coraspin hemde oksapar kullanıyordum. Coraspin her gün oksapar günaşırıydı. Lekelenmem olunca coraspini kesti doktorum

Merhaba canım, geçmiş olsun. Yarın inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün bebeğini. Evet canım kesilmesi iyi birşey

Ben de anlamadım benim doktorum vermedi bu ilaçları. Kişiye Özel tedavi sanırım, bu ilaçların amacı ne acaba? Biri kan sulandırıcı da yine de kan sulandırıcı niye veriyor doktorlar?
Benim bildiğim kan pıhtılaşma olan dah önce düşükleri olan kişilere veriliyor ama benim düşüğüm yok yani doktorlar neye göre veriyor anlamadım

Senin belki o yüzdendir ama benim düşüğüm yok yani neye göre veriliyor kullanılan ilaçlar pıhtı yapmasın diye mi acaba

Hamilelik mi kötü yapıyor ilaçlar mı bilmiyorum Midem sürekli kötü. İştahsızım, yiyemiyorum midemden dolayı. .Halsizim yürüdüğümde bile nefes nefeseyim çok yoruluyorum. İlaç kullanmamız bitse daha net anlıcam neden kaynaklandığını

Bi ara bende öyleydi 7 hastalıkken iştahsızlık falan. Sonra geçti. Şimdi de bu halsizlik devam ediyor bide üstüne hasta oldum merdivenden çıkmak bile zor geliyor

Bi ara bende öyleydi 7 hastalıkken iştahsızlık falan. Sonra geçti. Şimdi de bu halsizlik devam ediyor bide üstüne hasta oldum merdivenden çıkmak bile zor geliyor
Benim de 7 haftalık. 6 haftalıkken başladı.Umarım benim de geçer çirkinleştiğimi hissediyorum aynaya bakınca yüzüm gözüm çökmüş gibi

Tedbir amaçlı veriyorlar galiba bende hem coraprin hem oksapar kullanıyordum kalbini duyduktan sonra kesti doktorum kullanmiyorum bıraktım şimdide acaba kullansamiydim diyorum yani bırakınca da bu sefer bırakmak istemiyosun

Tedbir amaçlı veriyorlar galiba bende hem coraprin hem oksapar kullanıyordum kalbini duyduktan sonra kesti doktorum kullanmiyorum bıraktım şimdide acaba kullansamiydim diyorum yani bırakınca da bu sefer bırakmak istemiyosun
Ahaha benimde progestan dex ve progestan fitili bırakıcam az kaldı 9 gün falan var ama lekelenmem olunca korktum kendi doktoruma sorucam fitili bırakmak istemediğimi farkettim

Ahaha benimde progestan dex ve progestan fitili bırakıcam az kaldı 9 gün falan var ama lekelenmem olunca korktum kendi doktoruma sorucam fitili bırakmak istemediğimi farkettim
İnsan daha güvende hissediyormus ilaclarla progestonu bende 1 ay sonra birakacam sözde ama içimden nefret etsem de yaparken bana çok güven veriyor birakamm kendisinu

İnsan daha güvende hissediyormus ilaclarla progestonu bende 1 ay sonra birakacam sözde ama içimden nefret etsem de yaparken bana çok güven veriyor birakamm kendisinu
Aynen canım ya bende gitilin akıntısından nefret ediyorum ama o güvende hissettiriyor beni

Hamilelik canım ben ilaç kullanmıyorum benim de midem kötü çabuk yoruluyorum sürekli uykum var

Kızlar bende 3 mayısta transfer olmuştum.6+2 yim bugün.3-4 gündür hafif bulantılarım vardı,mide yanması ve ekşimesi vardı birde.Ozellikle bu akşam daha çok hissediyorum bulantıyı, kusma yok şimdilik ama gittikçe artıyor gibi bulantı, sulu yemek istemiyorum hep kuru şeyler ekmek vs.Su içmekte çok zorlamaya başladı 2 gündür, canım hiç istemiyor mecbur 2 litreye zorluyorum.Agzimin içinde arada acı tat oluyor, Metal tat dedikleri bu mu bilmiyorum.Bakalim böyle geçecek herhalde bu haftalar bende

Hosgeldin aramizaaaaa. Bulantin için doktorunla konuş prilam iyi geliyor baya suyu bende içemiyorum tatlı su olmasına rağmen şu eksimis gibi kokuyor

Hayırlı olsun, aynısını ben de yaşadım, ben 7-8 haftalık olunca azaldı… su an daha iyiyim… suyuma meyve suyu karıştırıp içiyodum ve aralarda tuzlu kraker yiyorum mide bulantımı alsın diye…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…