2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın çok geçmiş olsun benimde iki kez kanamam iki haftadırda devam eden lekelenmelerim var bugün kontrolüm vardı doktorum normal olduğunu kanama alanı olmadığını söyledi
Günaydın canım çok sağol. Artık 10. Haftaya girdim olmaz diye düşünüyordum ama kırmızı olunca çok korktum.

Arkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan varmı? Nasıl çözüm ürettiniz
Canım ben her yemeğe nerdeyse zeytinyağı katıyorum çok iyi geliyor. Bazen çok kabız olduğumda bir kaşık içiyorum zeytinyağı anımda etki yapıyor. Bide günkurusu ye.

Kızlar yeni hastaneden geldim tek yumurta tutmuş ama kendiliğinden bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür tek yumurta ikizi allahın işi dedi 6 haftalık dioduk hesaplamalara göre 24 ünde transfer olmuştum 5 haftalıklar dedi

Çok geçmiş olsun canım ya anlayabiliyorum seni böyle böyle geçicek heralde hamileliğimiz ama bebek seni de özlemiştir daha vardı kontrolüne
Sağol canım, evet 6 haziranda kontrolüm daha vardı. İnşallah bir daha olmaz hiç birimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…