Canım geçmiş olsunn maalesef oluyor böyle durumlareGeldim girdim alttan muayene ettiler kanama alanı yok, bebek iyi kalp atışı ve hareket var ama korktum
Günaydın çok geçmiş olsun benimde iki kez kanamam iki haftadırda devam eden lekelenmelerim var bugün kontrolüm vardı doktorum normal olduğunu kanama alanı olmadığını söylediGeldim girdim alttan muayene ettiler kanama alanı yok, bebek iyi kalp atışı ve hareket var ama korktum
Günaydın canım çok sağol. Artık 10. Haftaya girdim olmaz diye düşünüyordum ama kırmızı olunca çok korktum.Günaydın çok geçmiş olsun benimde iki kez kanamam iki haftadırda devam eden lekelenmelerim var bugün kontrolüm vardı doktorum normal olduğunu kanama alanı olmadığını söyledi
Sağol canım ağrım falan yok şükürCanım geçmiş olsunn maalesef oluyor böyle durumlare
Birsey olmaz Allahin izniyle tüp bebek maalesef böyle lekeli geçiyor gibiSağol canım ağrım falan yok şükür
Ama çok üzüldüm ağladım falan, hareketlerini görünce rahatladım şükür.Birsey olmaz Allahin izniyle tüp bebek maalesef böyle lekeli geçiyor gibi
Bebis seni özlemiş annesi ondannn 3 hafta kim bekleyecek demiş çağırmış seniAma çok üzüldüm ağladım falan, hareketlerini görünce rahatladım şükür.
Hahaha olabilir canım baya uzun süre görmemiştim bebişiBebis seni özlemiş annesi ondannn 3 hafta kim bekleyecek demiş çağırmış seni
Büyümüş mu cokkkHahaha olabilir canım baya uzun süre görmemiştim bebişi
Şehir hastanesine gittik canım orası yakın diye. Onların ultrasonu da güzel değil. Ondan çok anlayamadım ama hareket ediyor dedi doktorBüyümüş mu cokkk
Yaaaa halbuki yeni hastane sistemi son olması lazimŞehir hastanesine gittik canım orası yakın diye. Onların ultrasonu da güzel değil. Ondan çok anlayamadım ama hareket ediyor dedi doktor
Yaşamadığım gün yokArkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan varmı? Nasıl çözüm ürettiniz
Ben yaşıyorum şehir değişikliğinden oldu ama çözüm üretmedim akışına bıraktımArkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan varmı? Nasıl çözüm ürettiniz
Aç karnına kuru kayısı ılık su sonra kahvaltı edin . Kahvaltıda 2 kuru kayısı cevizle birlikte rutin yaparsan o da düzeltiyor. Aç karnına bir kaşık zeytinyağı da iyi geliyor içebilirsenArkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan varmı? Nasıl çözüm ürettiniz
Yani özel kadar güzel değildi ama olsun az kaldı kanamam falan olmasın daYaaaa halbuki yeni hastane sistemi son olması lazimneyse kontrole artik
Canım ben her yemeğe nerdeyse zeytinyağı katıyorum çok iyi geliyor. Bazen çok kabız olduğumda bir kaşık içiyorum zeytinyağı anımda etki yapıyor. Bide günkurusu ye.Arkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan varmı? Nasıl çözüm ürettiniz
Çok geçmiş olsun canım ya anlayabiliyorum seni böyle böyle geçicek heralde hamileliğimiz ama bebek seni de özlemiştir daha vardı kontrolüneGeldim girdim alttan muayene ettiler kanama alanı yok, bebek iyi kalp atışı ve hareket var ama korktum
Sağol canım, evet 6 haziranda kontrolüm daha vardı. İnşallah bir daha olmaz hiç birimizinÇok geçmiş olsun canım ya anlayabiliyorum seni böyle böyle geçicek heralde hamileliğimiz ama bebek seni de özlemiştir daha vardı kontrolüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?