- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
Benim doktorum ilişki yasağı koydu zaten transfer önceside yasaktı ve ne zamana kadar bilmiyorumKızlar selam biraz özel olacak ama eşiyle ilişkiye giren var mı? Ben doktora hiç sormadım ama korkuyorum yapmadım hiç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum ilişki yasağı koydu zaten transfer önceside yasaktı ve ne zamana kadar bilmiyorumKızlar selam biraz özel olacak ama eşiyle ilişkiye giren var mı? Ben doktora hiç sormadım ama korkuyorum yapmadım hiç![]()
Bence doktorunuza sorun kişiden kişiye değişiyor olabilirKızlar selam biraz özel olacak ama eşiyle ilişkiye giren var mı? Ben doktora hiç sormadım ama korkuyorum yapmadım hiç![]()
Benimde ilişki yasağım var doktor özellikle her gittiğim de söylüyor yasak diye sanırım 9 ay boyuncada yasak olucak bizeKızlar selam biraz özel olacak ama eşiyle ilişkiye giren var mı? Ben doktora hiç sormadım ama korkuyorum yapmadım hiç![]()
Ben korkuyorum zaten 7 haftalığım şuan..sadece merak ettim..Bizde transfer öncesi yasak değildiBenim doktorum ilişki yasağı koydu zaten transfer önceside yasaktı ve ne zamana kadar bilmiyorum
Ayy ben eşimi özlüyorum valla sağolsun o hiç konusunu bile açmıyor ama evladımız için ne gerekiyorsa onu yaparız tabiBenimde ilişki yasağım var doktor özellikle her gittiğim de söylüyor yasak diye sanırım 9 ay boyuncada yasak olucak bize
Bende şuan 7+2 yim ama 12 hafta normal gebeliklerde de çok önermiyorlar ilişkiyi. Transfer hazırlığında yasaktı bize.Ben korkuyorum zaten 7 haftalığım şuan..sadece merak ettim..Bizde transfer öncesi yasak değildi
Valla haklısın insan özlüyor ama akraba olduk eşimle transferle birlikte 1 ayı geçti yaniAyy ben eşimi özlüyorum valla sağolsun o hiç konusunu bile açmıyor ama evladımız için ne gerekiyorsa onu yaparız tabi
Galiba 12.inci haftaya kadar bekletiyorlar cnm salı hünü kontrolüm var doktora sorucamValla haklısın insan özlüyor ama akraba olduk eşimle transferle birlikte 1 ayı geçti yani![]()
Bize doğuma kadar kesinlikle yasak dedi canım 2aydirda süreçten dolayı birliktelik olmuyorduKızlar selam biraz özel olacak ama eşiyle ilişkiye giren var mı? Ben doktora hiç sormadım ama korkuyorum yapmadım hiç![]()
Seninki çoğul gebelik olduğu için mi cnmBize doğuma kadar kesinlikle yasak dedi canım 2aydirda süreçten dolayı birliktelik olmuyordu
Evet galiba o yüzden yasakladiSeninki çoğul gebelik olduğu için mi cnm
Benim doktorum ne transfer öncesi ne Sonrası hiç bu konuyla ilgili bir şey söylemediGaliba 12.inci haftaya kadar bekletiyorlar cnm salı hünü kontrolüm var doktora sorucam
Oksapar için rapor çıkartın doktorunuzda o zaman sağlık ocağınızda yazar ve hiç ücret ödemezsinizCanım oskaparı nasıl o fiyata alıyorsun 600 tl veriyorum ben
Geldim girdim alttan muayene ettiler kanama alanı yok, bebek iyi kalp atışı ve hareket var ama korktumKızlar uyandım yine lekelenmem var çok üzüldüm doktora gideceğiz birazdan
Geçmiş olsun kuzum. Benim de oluyor aradaGeldim girdim alttan muayene ettiler kanama alanı yok, bebek iyi kalp atışı ve hareket var ama korktum
Uzun zamandır olmamıştı bende o yüzden korktum canım bide kırmızıydı rengi. Bebeği gördüm hareket ediyordu içim rahatladı ama yine de proluton vurduracağımGeçmiş olsun kuzum. Benim de oluyor arada