Bende dün farkettim boylu boyunca bir çizgi var bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordumKizlarr sizinde gebelik cizginiz oluştu muuu iki gündür ayna da gobusumdr olusmus gibi hayal mi görüyorum diyorum ama bu hayal olmas herhalde yaa
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün farkettim boylu boyunca bir çizgi var bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordumKizlarr sizinde gebelik cizginiz oluştu muuu iki gündür ayna da gobusumdr olusmus gibi hayal mi görüyorum diyorum ama bu hayal olmas herhalde yaa
Ay yok kaşıntı çok şükürBende dün farkettim boylu boyunca bir çizgi var bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordumkaşıntı oluyor mu sende ben çatlak kremi kullanmaya başladım
Selam Özgürcan babada aynısını söyledi doktorlar tek yumurta iki ye bölünmüşAy inanamadım kuzu allahın işi dedi bölünmüş tek kesenin içindeler ya iki kız ya iki erkek bi tane oğlum vardı allahın işine karışmayayım da inşallah kızlardır![]()
İnşallah canım ya çok şükğr veren rabbime hala inanamıyorum hayal gbi birden 3 çocuklu ana olcam inşallahCnm ne mutlu sana çok güzel haber inş ikiside sağlıkla ilerler![]()
Ay inşallah kızlardırAy çok sevindim sağlıkla büyüsünlerkız hissettim Bende
Sizin de hayırlı olsun tek yumurta ikizi niz inşallah sağlıkla gelirlerSelam Özgürcan babada aynısını söyledi doktorlar tek yumurta iki ye bölünmüş
Canım benim de aynı senle her şeyimiz aynı yaBenimde ikiztek embriyo transferiydi ama bölünmüş , iki bebeğin de kalp atışını gördüm çok şükür . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
![]()
Ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum bir şey demedi bana canımKızlar ikizi olanlar periontolojı uzmanına mı gidiyorsunuz takip için tüp bebek klınığı öyle olursa iyi olur dedi
Bana artık doktor seçebilirsiniz sizle devam edebiliyormuyum dedim periontolog olursa iyi olur dedi sanki ikiz olduğu için riskli mi gördü anlmadımkiBen tüp bebek doktorumla devam ediyorum bir şey demedi bana canım
Benim doktorum gideceği doktoru kendi belirledi periontoloji uzmanı değil fakat ben 15 güne bir o önerdiği doktora 15 güne bir de üniversite hastanesinde periontoloji doktoruna gitmeyi dusunuyorjmBana artık doktor seçebilirsiniz sizle devam edebiliyormuyum dedim periontolog olursa iyi olur dedi sanki ikiz olduğu için riskli mi gördü anlmadımki
Özgeee ay burada da çok benziyoruzİnşallah canım ya çok şükğr veren rabbime hala inanamıyorum hayal gbi birden 3 çocuklu ana olcam inşallah![]()
Bende onu soracaktım, perinatolog ile mi devam etmeliyiz diye, özellikle tek yumurta ikizlerinde çok risk oluyormuş :)Kızlar ikizi olanlar periontolojı uzmanına mı gidiyorsunuz takip için tüp bebek klınığı öyle olursa iyi olur dedi
Ya bende doktor arayışındayım kendimi ortada kalmış gibi hissediyorumBenim doktorum gideceği doktoru kendi belirledi periontoloji uzmanı değil fakat ben 15 güne bir o önerdiği doktora 15 güne bir de üniversite hastanesinde periontoloji doktoruna gitmeyi dusunuyorjm
Benimki tek yumurta ikizi değil ama yinede tüp bebek doktorum öyle söyleyince riske girmek istemiyorum periontolog arayışındayımÖzgeee ay burada da çok benziyoruzsağlıkla kucağına alın inşallah :) tek yumurta ikizi seninki de benim gibi
Bende onu soracaktım, perinatolog ile mi devam etmeliyiz diye, özellikle tek yumurta ikizlerinde çok risk oluyormuş :)
Perinatologa gıtsenız daha ıyı olur, muayeneler cok daha detaylı olur,benım tek şuan, perınatolog ıle devam edıcemÖzgeee ay burada da çok benziyoruzsağlıkla kucağına alın inşallah :) tek yumurta ikizi seninki de benim gibi
Bende onu soracaktım, perinatolog ile mi devam etmeliyiz diye, özellikle tek yumurta ikizlerinde çok risk oluyormuş :)
Sız nerdesınız?Benimki tek yumurta ikizi değil ama yinede tüp bebek doktorum öyle söyleyince riske girmek istemiyorum periontolog arayışındayım
İzmirSız nerdesınız?
Ankarada olsaydınız kendı doktorumu tavsıye edecektım
Teşekkür ederim sağlıklı gebelik diliyorum hepimize.Ankarada olsaydınız kendı doktorumu tavsıye edecektım