- 23 Nisan 2023
- 150
- 80
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 9 daym Bende salı günü gittiğimde benim de alanım yoktu dün öyle oldu ama şuan yok çok şükür benim doktorum da aynısını diyor o yüzden her hafta da kontrole gidiyorum 12.ci haftaya kadar dinlenicez evde yapcak bişey yok onlar iyi olsunlar9+1 im bugün leke var canım her gün oluyor benim kanama alanı görünmüyor haznen kapalı ama riskli yatarak geçir bu 3 haftayı yorulma dedi bebeğin gelişimi güzel yukarda kanamanın neden olduğunu bilmiyorum leke olduğu sürece risk var tabi ki ama bir şey olacağını düşünmüyorum dedi
Amin canım inşallahTam 9 daym Bende salı günü gittiğimde benim de alanım yoktu dün öyle oldu ama şuan yok çok şükür benim doktorum da aynısını diyor o yüzden her hafta da kontrole gidiyorum 12.ci haftaya kadar dinlenicez evde yapcak bişey yok onlar iyi olsunlar![]()
Düşük tehlikemiz var mıymış sordun mu? Benim de hep lekelenmeli, kanamalı geçtiği için…Amin canım inşallahmoralim düzeldi bebişi görünce demek ki bizim hamileliğimiz bir süre böyle devam edecek
Canım oskaparı nasıl o fiyata alıyorsun 600 tl veriyorum benCok iyiymiş. Oksaparı zaten devlet yaziyor. 89 tl tuttu gecen. Ama sadece onu veriyor. Diğerlerini yazmıyor. Prolutexi günde iki tüp kullaniyorum. Bir kutu 3,5 gün gidiyor.
Canım oskaparı nasıl o fiyata alıyorsun 600 tl veriyorum ben
Randevu alıp mı yapcam onuDevlet hastanesinden yazdırınca öyle tuttu. Yoksa ben de pahalı alnıştım ilkini.
Ben ücretsiz alıyorum canım rapor çıkarmıştık diğer gebeliğimde hala geçerliymiş raporum şükür rapor yazdırabilirsinCanım oskaparı nasıl o fiyata alıyorsun 600 tl veriyorum ben
Ben dex i hiç duymadım canım rapor da yazmıyorlar karşılamıyor hiç bir şekilde dediler onuKızlar ya bu göbekten vurulan progesteron dexi fakülte hastanesinde ki doktorlar yazınca ücretsiz oluyormuş ücretsiz raporla alan varmı
Ay ben de okula gidiyorum mahvoluyorum bi bitseydi bi sınıfta 40 öğrenci ter kokusu yemek kokusuAl benden de o kadar.. ofise geldim bugün, bi arkadaş nasıl ter kokuyor anlatamamkolonya şişesine burnumu soktum öyle duruyorum
Bir de gaz . Özellikle sabahları.. hem bağırsak hem mide.. zart zurt gark guk gidiyorum![]()
Ben de ya o nasıl şey oğlan da duyuyor uyanıcak diye korkuom hep eşim de katlanıyor napsınEvettt bazen gece kendi sesime uyaniyorum o derecewe![]()
Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
17
17 nisanda ben tranfer oldum kozlarMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs
1 25NISAN @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal
12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN @Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN @egemnil 24 NISAN @bgmblby 20 NISAN @Eylulsabah 25NISAN @karacisto 27 NISAN
Ahahahah Ah o eşler sagolsun herseye katlaniyorBen de ya o nasıl şey oğlan da duyuyor uyanıcak diye korkuom hep eşim de katlanıyor napsın![]()
Sonucun ne canim17 nisanda ben tranfer oldum kozlar
Soda deıl de, beypazarı maden suyu, gebeler ıcın en uygun olanıKızlar, aranızda soda kullanan var mı? Midem çok kötü soda içmemizde sakınca var mı?
Ben oksapar progestan ve estrofemi işyeri hekimine yazdırıyorum karşılıyor. Sağlik ocağı yazıncada karşılıyor. Hatta eczanedeki arkadaş ilk reçeteten sonra fazla yazdır dedi bende yazdırıp fazla aldım tekrar uğraşmamak içinRandevu alıp mı yapcam onu