Benim Ocak 7 2024Sizin doğum 2024ü bulacak mı kızlar ben galiba aralıkta doğurucam![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Ocak 7 2024Sizin doğum 2024ü bulacak mı kızlar ben galiba aralıkta doğurucam![]()
Hadi insallhhhhhGüzel sürüyorum Allahtaninşallah kalmam ilk seferde geçerim
En hayırlısı neyse onu versin rabbim. Canjm ben lekelenme yaşamıyorum şükür ama kırmızıya donmedikce bir sorun olmaz insallahBende sezeryan düşünüyorum yılbaşından Bi kaç gün önce olur doğum dedi doktorum progestan kullanmaktan açılma olmuyor genelde normal doğum için bilemiyoruz tabi de sağlık nasıl olcak öyle olsun diyorum sabah yine kahverengi akıntı geldi ama şuan devamı yok öyle olan var mı aranız da
Evet kuzum bizimkiler erken gelebilir sağlıkla gelsinler İnşaAllahBenim ocak 10 gösteriyordu fakat ikizlerin erken gelme durumu var![]()
Benimde 10 ocak gösteriyorBenim ocak 10 gösteriyordu fakat ikizlerin erken gelme durumu var![]()
Aynen sağlıkla gelsinler de önemli değilEvet kuzum bizimkiler erken gelebilir sağlıkla gelsinler İnşaAllah
Yaaaa çoğumuz pes pese dogurucazBenimde 10 ocak gösteriyor
CanimBende sezeryan düşünüyorum yılbaşından Bi kaç gün önce olur doğum dedi doktorum progestan kullanmaktan açılma olmuyor genelde normal doğum için bilemiyoruz tabi de sağlık nasıl olcak öyle olsun diyorum sabah yine kahverengi akıntı geldi ama şuan devamı yok öyle olan var mı aranız da
Hiç bir çözüm bulamadım. Keşke bulabilsem hele yanma çok kötü bide ağzıma acı su geliyor bazenKızlar, mide ekşimesi ve mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz ?
Benim de iki gündür öyle şimdiye kadar iyiydiHiç bir çözüm bulamadım. Keşke bulabilsem hele yanma çok kötü bide ağzıma acı su geliyor bazen
Ben bu Altınbaşak çörek otlu kraker varya, ondan yiyorum ilaçları içmeden önce, daha iyi hissettiğimi farkettim bi de salçayı az tutuyorum o da galiba iyi geldi…Kızlar, mide ekşimesi ve mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz ?
Mide yanmasına çiğ nohut yutmak iyi geliyor 2-3 tane. Bende baş ağrısına çare bulamadım beni en çok zorlayan şey gebelikten önce hiç olmazdı şimdi baya süründürüyorKızlar, mide ekşimesi ve mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz ?
Ben varım , kahverengi ve kırmızı lekelenme şeklinde ilerliyorum, doktorum 9 haftaya kadar sürer dedi diğer gebeliklerimde bu kadar şiddetli yaşamamıştım çoğu kadında ve tüp bebekte olabiliyormuşBende sezeryan düşünüyorum yılbaşından Bi kaç gün önce olur doğum dedi doktorum progestan kullanmaktan açılma olmuyor genelde normal doğum için bilemiyoruz tabi de sağlık nasıl olcak öyle olsun diyorum sabah yine kahverengi akıntı geldi ama şuan devamı yok öyle olan var mı aranız da
Teşekkür ederim geçmiş olsun bende olmuyor baş ağrısı.Mide yanmasına çiğ nohut yutmak iyi geliyor 2-3 tane. Bende baş ağrısına çare bulamadım beni en çok zorlayan şey gebelikten önce hiç olmazdı şimdi baya süründürüyor
Ya evet ben de salçayı fark ettim o yapıyor olabilirBen bu Altınbaşak çörek otlu kraker varya, ondan yiyorum ilaçları içmeden önce, daha iyi hissettiğimi farkettim bi de salçayı az tutuyorum o da galiba iyi geldi…
Evet tüp bebek doktorumda olucak demişti oluyor bugün Biraz panikledim ama uzandım geçti çok şükür sanırım böyle devam edicekBen varım , kahverengi ve kırmızı lekelenme şeklinde ilerliyorum, doktorum 9 haftaya kadar sürer dedi diğer gebeliklerimde bu kadar şiddetli yaşamamıştım çoğu kadında ve tüp bebekte olabiliyormuş
İnşallah doktor da öyle diyor salı kontrol var yine beklicez artıkEn hayırlısı neyse onu versin rabbim. Canjm ben lekelenme yaşamıyorum şükür ama kırmızıya donmedikce bir sorun olmaz insallah
Teşekkürler ben bugün bişey yapmadım tuvalette biraz ıkındım ondan mı oldu anlamadım ama şuan iyiyim uzandım geçti çok şükür her hastaneye gidişimde serum veriyorlar gitmek istemedim bugünCanim
Geçmiş oksun, benim de arada oluyor, lekelenme tarzında olunca önemsemiyorum ama akıntı olunca hemşireme yazıyorum 3 gün proluton depot vurduruyorum ve hep uzanıyorum… sen napiyosun ?