Benim 1 aydan fazladır her gün lekelenmem var hiç temiz kalmıyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum bebek iyi mi bilmiyorum çok üzgünüm hamile kaldığıma bile sevinemiyorum korkudanTeşekkürler ben bugün bişey yapmadım tuvalette biraz ıkındım ondan mı oldu anlamadım ama şuan iyiyim uzandım geçti çok şükür her hastaneye gidişimde serum veriyorlar gitmek istemedim bugün
Hiçbir şey yoktur umarım içinizi rahat tutunBenim 1 aydan fazladır her gün lekelenmem var hiç temiz kalmıyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum bebek iyi mi bilmiyorum çok üzgünüm hamile kaldığıma bile sevinemiyorum korkudan
Bende sevinemiyorum ki her hafta aynı şeyi yaşamaktan tüp bebekte 3.cü aya kadar olur diyorlar kahverengi ise bilemedim sorun bakalım bizede haber verin nasılmış bebekBenim 1 aydan fazladır her gün lekelenmem var hiç temiz kalmıyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum bebek iyi mi bilmiyorum çok üzgünüm hamile kaldığıma bile sevinemiyorum korkudan
Aynı hissediyorum ama genel olarak bişi yok bence… her 3.-4. Kadinda oluyormuş, biz de bu şekilde dinlene dinlene geçireceğiz insallah ilk zamanlarımızıBenim 1 aydan fazladır her gün lekelenmem var hiç temiz kalmıyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum bebek iyi mi bilmiyorum çok üzgünüm hamile kaldığıma bile sevinemiyorum korkudan
Hastanede yatırıyo sadece, evde de yatıp aynı şekilde geçirebilirsinTeşekkürler ben bugün bişey yapmadım tuvalette biraz ıkındım ondan mı oldu anlamadım ama şuan iyiyim uzandım geçti çok şükür her hastaneye gidişimde serum veriyorlar gitmek istemedim bugün
Canım gaviscon iyi geliyordu bana diğer hamileliğimde bi doktoruna sorKızlar, mide ekşimesi ve mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz ?
Teşekkür ederim canım soracağım mutlakaCanım gaviscon iyi geliyordu bana diğer hamileliğimde bi doktoruna sor
Merhaba inşallah bebeğin seninledir tabi ki oldu canım hala yaşıyorum ben ağrı transferden aonra da yaşamıştımMerhabalar. Ben aslında bu ay daha 2 gün önce transfer yaptırdım ama bir soru sormak istiyorum çünkü çoğu kişi hamileliğini öğrenmiştir Nisan ayı olduğu için
Bana 2 gün önce transfer yapıldı ama benim sağ tarafımda kasık bölgesinde bazen kasığın yukarısında ağrım oluyor çok değil ama yinede endişeleniyorum bu şekilde tek taraflı ağrısı olan oldu mu
Evettt bazen gece kendi sesime uyaniyorum o dereceweKızlar bende de koku hassasiyeti zirvede zaten çok alırdım koku ama şimdi fena♀ bi de çok gaz var gaz bombasıyım resmen sizde de var mı ya ?
Tek taraflı mıydı acabaMerhaba inşallah bebeğin seninledir tabi ki oldu canım hala yaşıyorum ben ağrı transferden aonra da yaşamıştım
Al benden de o kadar.. ofise geldim bugün, bi arkadaş nasıl ter kokuyor anlatamamKızlar bende de koku hassasiyeti zirvede zaten çok alırdım koku ama şimdi fena♀ bi de çok gaz var gaz bombasıyım resmen sizde de var mı ya ?
Evet az kaldı 3 hafta sonra düzelecek inanıyorum rüyalarımda artık lekeleniyorum doktoru arıyorum hepHastanede yatırıyo sadece, evde de yatıp aynı şekilde geçirebilirsinaz kaldı, 2-3 hafta sonra insallah geçecek kanama vs
Kasık ağrısı oldu ama tek taraflı mı hatırlamıyorum da gaz ağrısı çok çektimMerhabalar. Ben aslında bu ay daha 2 gün önce transfer yaptırdım ama bir soru sormak istiyorum çünkü çoğu kişi hamileliğini öğrenmiştir Nisan ayı olduğu için
Bana 2 gün önce transfer yapıldı ama benim sağ tarafımda kasık bölgesinde bazen kasığın yukarısında ağrım oluyor çok değil ama yinede endişeleniyorum bu şekilde tek taraflı ağrısı olan oldu mu
Bende kasık batması oldu hep sağ taraftaKasık ağrısı oldu ama tek taraflı mı hatırlamıyorum da gaz ağrısı çok çektim
Benimde sol taraflı kasık batmalarım olmuştu hatta günler geçtikçe daha da belirginleşmişti. İnşallah bebişin sana tutunuyordur ama yumurta toplama işlemindeki hassasiyetten de olabilirMerhabalar. Ben aslında bu ay daha 2 gün önce transfer yaptırdım ama bir soru sormak istiyorum çünkü çoğu kişi hamileliğini öğrenmiştir Nisan ayı olduğu için
Merhaba canım doktora gittim şükür bebeğim iyi 2.5 cm olmuşBende sevinemiyorum ki her hafta aynı şeyi yaşamaktan tüp bebekte 3.cü aya kadar olur diyorlar kahverengi ise bilemedim sorun bakalım bizede haber verin nasılmış bebek
Ay çok sevindim canım lekenleme yok ama şimdi dimi sende kaçıncı hafta sn benimle aynı sanırımMerhaba canım doktora gittim şükür bebeğim iyi 2.5 cm olmuşdoktor kanama alanı yok 12. Haftaya kadar geçmesini bekliyorum dinlen çalışma dedi.
9+1 im bugün leke var canım her gün oluyor benim kanama alanı görünmüyor haznen kapalı ama riskli yatarak geçir bu 3 haftayı yorulma dedi bebeğin gelişimi güzel yukarda kanamanın neden olduğunu bilmiyorum leke olduğu sürece risk var tabi ki ama bir şey olacağını düşünmüyorum dediAy çok sevindim canım lekenleme yok ama şimdi dimi sende kaçıncı hafta sn benimle aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?