Aynı haftadayız canım inşallah hemen durur kırmızı mı kahverengi mi5. Haftada başladı bugün 7+5 deyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı haftadayız canım inşallah hemen durur kırmızı mı kahverengi mi5. Haftada başladı bugün 7+5 deyim![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahİkizler geliyor kuzuuuuuikisinin de kalbini duydumEki Görüntüle 3251706
Sağol canimmmmHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Teşekkür ederim. Etmeye çalışıyorumÇok geçmiş olsun benimde köpeğim var onu kucağıma aldım diye kanamam olmuştu dikkat edin
Benim de hala devam ediyor lekelenmelerim 8+3 olduk kesilmedi. Yarından sonra doktor randevum varTeşekkür ederim. Etmeye çalışıyorum![]()
Haftalarımız aynı sizinle. İnşaAllah güzel haberlerle gelirsinizBenim de hala devam ediyor lekelenmelerim 8+3 olduk kesilmedi. Yarından sonra doktor randevum var
Evet biz aynı gidiyoruz, maalesef kanamalarımızda… Benim kahverengi gibi amaAynı haftadayız canım inşallah hemen durur kırmızı mı kahverengi mi
Elleme boşver… eğilme kendini yorma yani..Âmin kuzum İnşaAllah. Hepimiz İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Kedicik çok yaramaz oldu. Saksıları devirdi toprak yiyor diye alayım dedim kanamam oldu maalesef. Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah![]()
Maşallh cnm sağlıkla ilerler inşİkizler geliyor kuzuuuuuikisinin de kalbini duydumEki Görüntüle 3251706
Evet hepsinden daha başka birseymiss rabbim sağlıkla kucagimiza alsinMaşallh cnm sağlıkla ilerler inşBende dün keseyi ve kalp atışını duydum o kadar güzel bir duygu ki
![]()
Benimde hiç belirtim olmadı şimdi 6 haftalık oldu hala bir belirti yok moralinizi bozmayınben de hala inanamıyorum kendime ama eşim izin vermiyor yoksa yapardım bugğn gizli gizli yapsam mı transfer haric 6. gğnğm ...gerçi umutsuzum da hiç bir belirti yok![]()
İyiyim çok şükür yok kanamam geçen haftadan beri hafta da 1 kontrole devam bugün gördük iyiydi bebiş bakalım büyümüş de 20 mm ydiEvet biz aynı gidiyoruz, maalesef kanamalarımızda… Benim kahverengi gibi ama
Bugün açık pembe geldisen nasılsın ? Nasil oldun?
İyi çok sevindim, insallah bir daha olmasınİyiyim çok şükür yok kanamam geçen haftadan beri hafta da 1 kontrole devam bugün gördük iyiydi bebiş bakalım büyümüş de 20 mm ydi
Canimmm Amin rabbim hepimize sağlıkla kavustursunSelam güzel anneler ve anne adayları, ben 1 mayısta transfer oldum sonunda bugün ultrason kontrolüm vardı 5+6 dayım kese ve yolk sac göründü, bebiş için erken haftaya gel o zaman görürüz dedi doktor. Sizin tecrübeleriniz nasıldı ne zaman görmüştünüz bebişleri
Bu süreçte insan her adımı endişe ve heyecanla bekliyor, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Ben tam 7.haftada kontrole gittim keseyi ve kalp atışlarını gördüm cnm çok şükürSelam güzel anneler ve anne adayları, ben 1 mayısta transfer oldum sonunda bugün ultrason kontrolüm vardı 5+6 dayım kese ve yolk sac göründü, bebiş için erken haftaya gel o zaman görürüz dedi doktor. Sizin tecrübeleriniz nasıldı ne zaman görmüştünüz bebişleri
Bu süreçte insan her adımı endişe ve heyecanla bekliyor, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Evet büyümüş bebeğim inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak nasip olurİyi çok sevindim, insallah bir daha olmasın![]()
Bayağı büyümüş evetböyle güzelce büyümeye devam etsin insallah
![]()
Yaaaa çok sevındımKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Amin canimmmYaaaa çok sevındımRabbım tamamına erdirsin inşallah, saglıcakla kucagına al canım
![]()
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeklerini canımAmin canimmm![]()