2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

ben de hala inanamıyorum kendime ama eşim izin vermiyor yoksa yapardım bugğn gizli gizli yapsam mı transfer haric 6. gğnğm ...gerçi umutsuzum da hiç bir belirti yok
Benimde hiç belirtim olmadı şimdi 6 haftalık oldu hala bir belirti yok moralinizi bozmayın

Selam güzel anneler ve anne adayları, ben 1 mayısta transfer oldum sonunda bugün ultrason kontrolüm vardı 5+6 dayım kese ve yolk sac göründü, bebiş için erken haftaya gel o zaman görürüz dedi doktor. Sizin tecrübeleriniz nasıldı ne zaman görmüştünüz bebişleri
Bu süreçte insan her adımı endişe ve heyecanla bekliyor, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet biz aynı gidiyoruz, maalesef kanamalarımızda… Benim kahverengi gibi ama
Bugün açık pembe geldi sen nasılsın ? Nasil oldun?
İyiyim çok şükür yok kanamam geçen haftadan beri hafta da 1 kontrole devam bugün gördük iyiydi bebiş bakalım büyümüş de 20 mm ydi

İyiyim çok şükür yok kanamam geçen haftadan beri hafta da 1 kontrole devam bugün gördük iyiydi bebiş bakalım büyümüş de 20 mm ydi
İyi çok sevindim, insallah bir daha olmasın
Bayağı büyümüş evet böyle güzelce büyümeye devam etsin insallah

Canimmm Amin rabbim hepimize sağlıkla kavustursun6+4de gem kalp hem bebegi gördüm cok şükür

Ben tam 7.haftada kontrole gittim keseyi ve kalp atışlarını gördüm cnm çok şükürSeninde haftaya gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…