2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de 😥 bugün yine hastaneye gittim, dr yatış önerdi hastanede ama istemedim.. Evde yatcam 🥹 kendi doktoruma gitcem önümüzdeki günlerde… nasıl geçireceğiz bu süreçleri hep yatarak 😩🥹
Kaç haftalık sizin bu kanamalar hangi haftalarda oluyor

Ay naptin neler olduu
İkizler geliyor kuzuuuuu😍ikisinin de kalbini duydum
IMG-20230523-WA0001.jpeg

Evet o daha zor… Birisinin gelme imkanı yok mu? Benim kayınvalidem gelecek yarın 🙏🏽
Yok canım ailem memlekette. Kayınvalidem zaten rahatsız. Mecburen tek idare ediyorum. Temizlik için bir abla ayarlayabildik sadece. Çok iyi olur sana gelmesi. İnsanın tekken de canı sıkılıyor. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum yalnızlıktan bazen. Komşuluk da yok apartmanda

Yok canım ailem memlekette. Kayınvalidem zaten rahatsız. Mecburen tek idare ediyorum. Temizlik için bir abla ayarlayabildik sadece. Çok iyi olur sana gelmesi. İnsanın tekken de canı sıkılıyor. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum yalnızlıktan bazen. Komşuluk da yok apartmanda
Ahhh ne kadar zor, en azından kanamalar olmasa… 😥 bu da bizim imtihanımız galiba Canım… hayırlısı olsun insallah 🙏🏽🧿🍀 Senin de kediciğin var en azından onunla
Biraz kafa dağıtırsın ama kendini yorma sen de 🙏🏽🧿

Ahhh ne kadar zor, en azından kanamalar olmasa… 😥 bu da bizim imtihanımız galiba Canım… hayırlısı olsun insallah 🙏🏽🧿🍀 Senin de kediciğin var en azından onunla
Biraz kafa dağıtırsın ama kendini yorma sen de 🙏🏽🧿
Âmin kuzum İnşaAllah. Hepimiz İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Kedicik çok yaramaz oldu. Saksıları devirdi toprak yiyor diye alayım dedim kanamam oldu maalesef. Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah 💐

Âmin kuzum İnşaAllah. Hepimiz İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Kedicik çok yaramaz oldu. Saksıları devirdi toprak yiyor diye alayım dedim kanamam oldu maalesef. Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah 💐
Çok geçmiş olsun benimde köpeğim var onu kucağıma aldım diye kanamam olmuştu dikkat edin

Back