Evet o daha zor… Birisinin gelme imkanı yok mu? Benim kayınvalidem gelecek yarınÇok zor oluyor bir de minnoş kedim var 1,5 aylık o da oyun istiyor. Zor oluyor.
![Folded hands: medium skin tone :pray_tone3: 🙏🏽](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fd.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o daha zor… Birisinin gelme imkanı yok mu? Benim kayınvalidem gelecek yarınÇok zor oluyor bir de minnoş kedim var 1,5 aylık o da oyun istiyor. Zor oluyor.
Kaç haftalık sizin bu kanamalar hangi haftalarda oluyorBenim debugün yine hastaneye gittim, dr yatış önerdi hastanede ama istemedim.. Evde yatcam
kendi doktoruma gitcem önümüzdeki günlerde… nasıl geçireceğiz bu süreçleri hep yatarak
![]()
Kızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Ay maşallah. Allah sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben de 6+2yim bugün. Kendi hesaplarıma göre. Yarın randevum var. İnşallah ben de duyar görürüm. AminSağol kuzum evet ikisini de duydum gordum
5. Haftada başladı bugün 7+5 deyimKaç haftalık sizin bu kanamalar hangi haftalarda oluyor
Ay naptin neler olduuAy geldim bekliyorum![]()
Amin cumlemiz inşallah canimAy maşallah. Allah sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben de 6+2yim bugün. Kendi hesaplarıma göre. Yarın randevum var. İnşallah ben de duyar görürüm. Amin![]()
İkizler geliyor kuzuuuuuAy naptin neler olduu
Ay hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişiyor tabiki kalp atışı duyuldumu bebisleri gordunmu nokta kadardır zaten kesenin içindeKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Ay canım benim çok sevindim sağ salim kucağınıza alın inşallahİkizler geliyor kuzuuuuuikisinin de kalbini duydumEki Görüntüle 3251706
Umarım bir an önce biter5. Haftada başladı bugün 7+5 deyim![]()
Amin canım o kadar şaşırdım kiiii görünceAy canım benim çok sevindim sağ salim kucağınıza alın inşallah![]()
Tahmin edebiliyorum inşallah sağ salim vaktinda kucaklarimiza alırız çok sevindim gercektenAmin canım o kadar şaşırdım kiiii görünce
İnşallah canım aminnnnTahmin edebiliyorum inşallah sağ salim vaktinda kucaklarimiza alırız çok sevindim gercekten![]()
Yok canım ailem memlekette. Kayınvalidem zaten rahatsız. Mecburen tek idare ediyorum. Temizlik için bir abla ayarlayabildik sadece. Çok iyi olur sana gelmesi. İnsanın tekken de canı sıkılıyor. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum yalnızlıktan bazen. Komşuluk da yok apartmandaEvet o daha zor… Birisinin gelme imkanı yok mu? Benim kayınvalidem gelecek yarın![]()
Canım senin tek miydi ikiz mi ?5. Haftada başladı bugün 7+5 deyim![]()
Tek canımCanım senin tek miydi ikiz mi ?
Ahhh ne kadar zor, en azından kanamalar olmasa…Yok canım ailem memlekette. Kayınvalidem zaten rahatsız. Mecburen tek idare ediyorum. Temizlik için bir abla ayarlayabildik sadece. Çok iyi olur sana gelmesi. İnsanın tekken de canı sıkılıyor. Bunalıyorum evde. Ağlıyorum yalnızlıktan bazen. Komşuluk da yok apartmanda
Âmin kuzum İnşaAllah. Hepimiz İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Kedicik çok yaramaz oldu. Saksıları devirdi toprak yiyor diye alayım dedim kanamam oldu maalesef. Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllahAhhh ne kadar zor, en azından kanamalar olmasa…bu da bizim imtihanımız galiba Canım… hayırlısı olsun insallah
Senin de kediciğin var en azından onunla
Biraz kafa dağıtırsın ama kendini yorma sen de![]()
Geçmiş olsun canımBenim debugün yine hastaneye gittim, dr yatış önerdi hastanede ama istemedim.. Evde yatcam
kendi doktoruma gitcem önümüzdeki günlerde… nasıl geçireceğiz bu süreçleri hep yatarak
![]()
Çok geçmiş olsun benimde köpeğim var onu kucağıma aldım diye kanamam olmuştu dikkat edinÂmin kuzum İnşaAllah. Hepimiz İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Kedicik çok yaramaz oldu. Saksıları devirdi toprak yiyor diye alayım dedim kanamam oldu maalesef. Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah![]()