2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aynen benim doktorum da koymadı tatlı şeyler yiyorum, pastane pastası falan tüketiyorum her gün
Benim doktorum biraz rahat bu yönü de beni hic zorlamadi çok sukur. Birseyin abartı olması için örneğin cipsiden bir günde 6 7 paket yersen sıkıntı ama onu da yemeyecegine göre bir sorun teşkil etmez demisti

Benim doktorum biraz rahat bu yönü de beni hic zorlamadi çok sukur. Birseyin abartı olması için örneğin cipsiden bir günde 6 7 paket yersen sıkıntı ama onu da yemeyecegine göre bir sorun teşkil etmez demisti
Aynen bana da doğrusu o geliyor. Çünkü bu embriyo zaten daha önceki yediklerimizle oluşmadı mı? Zaten böyle bir beslenmeden geliyor geni. Sonradan kısmanın anlamı ne anlamadım.( Bu yiyeceklerin düşük yaptığına dair bilimsel çalışmalar yoktur sanırım) Normalde de abartı şekilde tüketmiyoruz ki.

Ben açıkçası nasip olacaktan sonra ne yaparsan yap olur nasipte yoksa istersen put gibi yat olmadıktan sonra olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…