Benim doktorum biraz rahat bu yönü de beni hic zorlamadi çok sukur. Birseyin abartı olması için örneğin cipsiden bir günde 6 7 paket yersen sıkıntı ama onu da yemeyecegine göre bir sorun teşkil etmez demistiAynen benim doktorum da koymadı tatlı şeyler yiyorum, pastane pastası falan tüketiyorum her gün
Aynen bana da doğrusu o geliyor. Çünkü bu embriyo zaten daha önceki yediklerimizle oluşmadı mı? Zaten böyle bir beslenmeden geliyor geni. Sonradan kısmanın anlamı ne anlamadım.( Bu yiyeceklerin düşük yaptığına dair bilimsel çalışmalar yoktur sanırım) Normalde de abartı şekilde tüketmiyoruz ki.Benim doktorum biraz rahat bu yönü de beni hic zorlamadi çok sukur. Birseyin abartı olması için örneğin cipsiden bir günde 6 7 paket yersen sıkıntı ama onu da yemeyecegine göre bir sorun teşkil etmez demisti
Kaç haftalık lar sizin şuanÇok şükür ki oksapari corasprinj de kestik haftaya estofrem son bayram günü de tüm ilaçlarımı kesmis olacagiz
Benim kesilmiyor ilaçlarımÇok şükür ki oksapari corasprinj de kestik haftaya estofrem son bayram günü de tüm ilaçlarımı kesmis olacagiz
Ben normalde kahveyi çok severim içmedim mi başım ağrırdı, bana noldu bilmiyorum canım hiç kahve istemiyor transferden beri, içsem midem bulanacakmış gibiBana da yasakla ilgili bişey demediler günde 1 kahve 1 tane de açık çay içiyorum cips canım çekti yedim
Ben açıkçası nasip olacaktan sonra ne yaparsan yap olur nasipte yoksa istersen put gibi yat olmadıktan sonra olmazAynen bana da doğrusu o geliyor. Çünkü bu embriyo zaten daha önceki yediklerimizle oluşmadı mı? Zaten böyle bir beslenmeden geliyor geni. Sonradan kısmanın anlamı ne anlamadım.( Bu yiyeceklerin düşük yaptığına dair bilimsel çalışmalar yoktur sanırım) Normalde de abartı şekilde tüketmiyoruz ki.
6+4 canım birisi bir gün geriden geliyomusKaç haftalık lar sizin şuan
Benimde 10 cu hafta da kesilecek ilaçlarımBenim kesilmiyor ilaçlarım10.haftaya kadar devam sonrasına bakıcaz dedi
Erkenden kesmişler sizin ne güzel benm 10.cu haftaya kadar devam dedi6+4 canım birisi bir gün geriden geliyomus
Aynen öyle doktorlar da embriyo sağlıklıysa ne yaparsan yap tutunur, sağlıklı değilse de ne yapsan da tutunmaz diyorlarBen açıkçası nasip olacaktan sonra ne yaparsan yap olur nasipte yoksa istersen put gibi yat olmadıktan sonra olmaz
En büyük kurtuluşum olduBenim kesilmiyor ilaçlarım10.haftaya kadar devam sonrasına bakıcaz dedi
2 hafta daha sabır benim sadeceErkenden kesmişler sizin ne güzel benm 10.cu haftaya kadar devam dedi
Aynen oyle nasip isiAynen öyle doktorlar da embriyo sağlıklıysa ne yaparsan yap tutunur, sağlıklı değilse de ne yapsan da tutunmaz diyorlar
Benim deZor geçiyor zaten kanamalı geçiyor maalesef. Benim biraz ayakta dursam lekelenme oluyor
Canim bebisin için mecbur dayaniyoruzBenim debugün yine hastaneye gittim, dr yatış önerdi hastanede ama istemedim.. Evde yatcam kendi doktoruma gitcem önümüzdeki günlerde… nasıl geçireceğiz bu süreçleri hep yatarak
Çok zor oluyor bir de minnoş kedim var 1,5 aylık o da oyun istiyor. Zor oluyor.Benim debugün yine hastaneye gittim, dr yatış önerdi hastanede ama istemedim.. Evde yatcam kendi doktoruma gitcem önümüzdeki günlerde… nasıl geçireceğiz bu süreçleri hep yatarak
Dayanıyoruz canım haklısınCanim bebisin için mecbur dayaniyoruz
Aminnn bur dogsunlar o popislerjni varya kizartacamDayanıyoruz canım haklısınsağlıkla gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?