- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
Hepinize teşekkürler, Allah sağlıkla kucaklarımızda da gördürsünKaçıncı hafta da iki kese göründü acaba ? En başından beri mi iki kese vardı?
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Betahcg 2800 iken kese göründü ilk, çift kese görünmüştü .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize teşekkürler, Allah sağlıkla kucaklarımızda da gördürsünKaçıncı hafta da iki kese göründü acaba ? En başından beri mi iki kese vardı?
Bende 2 kilo almışım bile. Ben ikiz olunca 15 güne bur gidicem kuzum riskli çünkü doktor doğuma kadar ilişkiyi bile yasakladiBenim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. 8+3 çok erken ama kilo aldım. Kızlar, ben en son 7+2 de kontrole gittim ne zaman gitmem gerekiyor tekrar ?
Evet siz gep ikiz dediniz ben inkar ettimBende ikiz demiştim en baştan beri hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukların ve Allah yardımcın olsun kardeşim![]()
Sağol kuzummAa inanmıyorum hayırlı olsun canım maşallah![]()
Amin kuzum cümlemize insallahAy çok sevindim adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaaaaa harika bir haber gözün aydın canimmBenimde ikiztek embriyo transferiydi ama bölünmüş , iki bebeğin de kalp atışını gördüm çok şükür . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
![]()
Amin canım aminnn doktorum bana kahve ve kolayı yasaklsdi yesilliklerden istediğini ye çayı da açık şekilde icebikirsin doğuma kadar da ilişki yok dediİkiz hamişlerinin olduğu bir grup var mı oraya da bakayım? Nelere dikkat edeceğiz vs :) oğluma kardeş olsun istemiştim ama hep çok çocuk istiyordum ama nasip olmadı kolayca :) rabbim bu mucizeleri bize nasip etti çok şükür bin şükürultrasonda gördük duyduk, kucağımıza da alalım sağlıkla sıhhatle inşallah
Doğuma kadar mıBende 2 kilo almışım bile. Ben ikiz olunca 15 güne bur gidicem kuzum riskli çünkü doktor doğuma kadar ilişkiyi bile yasakladi
Valla doğuma kadar dedjDoğuma kadar mıbizim de yasak şimdilik ama süre vermedi daha
Zor geçiyor zaten kanamalı geçiyor maalesef. Benim biraz ayakta dursam lekelenme oluyorValla doğuma kadar dedjeşim o an suratıma bir bakış attı unutamıyorum
Çok şükür daha kanama yaşamadım ilk zaman yerleşme lekesi geldiZor geçiyor zaten kanamalı geçiyor maalesef. Benim biraz ayakta dursam lekelenme oluyor
Aman yine de dikkat et İnşaAllah yaşamazsın kuzumÇok şükür daha kanama yaşamadım ilk zaman yerleşme lekesi geldi
Amin hickimse yasamasin canımAman yine de dikkat et İnşaAllah yaşamazsın kuzum
Çikolata tatlı pasta kızartma paketli gıdalar bu tarz şeyler serbest mi? Benim doktorum bu konularda hiçbir şey söylemiyor her şey ok gibiAmin canım aminnn doktorum bana kahve ve kolayı yasaklsdi yesilliklerden istediğini ye çayı da açık şekilde icebikirsin doğuma kadar da ilişki yok dedi
Rabbım bir daha göstermesin çok dikkat et canimBende kontrole gittim kızlar gayet iyi şuan büyümüşte cumadan beri 2 katı olmuş bile bize de ilişki yasak kanamadan dolayı 3.cü aya kadar hep uzancam kendimi yormadan
Benim doktorum transferde bile yasak koymadı açıkçası ben cips de yedim tatlı da hele çikolata haddi hesabı olmadı çok şükür iyiler. Sadece kahve ve kola kesinlikle yasak dediÇikolata tatlı pasta kızartma paketli gıdalar bu tarz şeyler serbest mi? Benim doktorum bu konularda hiçbir şey söylemiyor her şey ok gibi
Aynen benim doktorum da koymadı tatlı şeyler yiyorum, pastane pastası falan tüketiyorum her günBenim doktorum transferde bile yasak koymadı açıkçası ben cips de yedim tatlı da hele çikolata haddi hesabı olmadı çok şükür iyiler. Sadece kahve ve kola kesinlikle yasak dedi