Bende ikiz demiştim en baştan beri hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukların ve Allah yardımcın olsun kardeşimKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikiz demiştim en baştan beri hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukların ve Allah yardımcın olsun kardeşimKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Aa inanmıyorum hayırlı olsun canım maşallahKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Canım bende 10 haftalık oldu. Pantolonlarım sığmıyor belimeBenim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. 8+3 çok erken ama kilo aldım. Kızlar, ben en son 7+2 de kontrole gittim ne zaman gitmem gerekiyor tekrar ?
Cinsiyeti doktoruma söylüceklermiş o bize söylücekmiş öyle demiştiYaklaşık 3 hafta sürüyor, cinsiyeti söylemiyorlar , kromozomal anomalisi olan hastalık varsa kesin çıkıyor ben bi bebeğime yaptırmıştım
Ay çok sevindim adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Maşallah canım ne güzelBenimde ikiztek embriyo transferiydi ama bölünmüş , iki bebeğin de kalp atışını gördüm çok şükür . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
![]()
12. Hafta çok uzun ben haftaya giderim kesin duramamCanım bende 10 haftalık oldu. Pantolonlarım sığmıyor belimekilo da almadım aslında ama karnım şiş
ben de 7. Haftada gitmiştim en son 12. Haftayı bekliyorum
Ay bana da öyle geliyor ama bekledim artık 2 hafta kaldı12. Hafta çok uzun ben haftaya giderim kesin duramam![]()
9-10 gün ben yaptırdım. Amerika'ya gönderildi kan örnekleri. Türkiye de yapan laboratuvarlar var onlar 7 günde sonuç veriyor diye biliyorum
Ben şimdi doktor değiştireceğim zaten kızamaz daAy bana da öyle geliyor ama bekledim artık 2 hafta kaldı![]()
Git canım ama artık ayda bir gel derler sana da çünkü öyle diyorlarBen şimdi doktor değiştireceğim zaten kızamaz daikiz olunca riskli gebelik doktoruna git dediler
Git canım ama artık ayda bir gel derler sana da çünkü öyle diyorlar![]()
Ben 26 haftalık hamileyim ve 8 Şubat'ta 7.000 TL ye yaptırmıştım dolar ile hesaplanıyor o yüzden bir miktar artmış olabilir.Canım ne kadar a yaptırdın yaptırmak İçin belli bir süresi var mı ben yakında 11. Haftaya gireceğim de
Kaçıncı hafta da iki kese göründü acaba ? En başından beri mi iki kese vardı?Benimde ikiztek embriyo transferiydi ama bölünmüş , iki bebeğin de kalp atışını gördüm çok şükür . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
![]()
Aaa hayırlısı olsunBenimde ikiztek embriyo transferiydi ama bölünmüş , iki bebeğin de kalp atışını gördüm çok şükür . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın
![]()
Canım benim için de öyle hep bi korku oluyor maalesef. Ya kalbi durduysa ya bişey olduysa bilmem ne. Hep aklımda bişeyler varya sabretmek çok zor bir de bebeklerimden birinin kalbi durdu ya endişe ediyorum iyiler mi diye. Bazen içimde seyirme hissediyorum tamam iyiler diyorum sonra bakıyorum seyirme yok acaba bir şey mi oldu diyorum.
Denge laboratuvar panorama test basic paket yaptirdim Ankara'ya kendim gidip kan verdim 8 Şubat'ta vermiştim 370 dolar ayrıca gonderilen ülkeye, yaptırılan taramanın aralığına göre değişir örneğin en üst taramada tüm genetik rahatsızlıklar taraniyordu ve Kore'ye gönderiliyordu tabi fiyatı da 12.000 TL ye geliyorduBen yaptırdığımda 3 hafta sürmüştü, bütün genetik testler en az 2 hafta sürer aslında sizinki çok kısa sürmüş, hangi genetiğe yollamıştınız bi ismi var mı ?
Allah’a emanetler İnşaAllah bir şey olmaz kuzumCanım benim için de öyle hep bi korku oluyor maalesef. Ya kalbi durduysa ya bişey olduysa bilmem ne. Hep aklımda bişeyler var