2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

amniyosentezin güvenilir testi, amniyosentezde bebeğe zarar verme olasılığı olduğu için fetal dna öneriliyor, anneden kan alınıp genetiğe yollanıyor ve çocukta genetik rahatsızlık var mı bakılıyor, yani herkese söylenmiyor zaten siz risk grubuna girmiyorsanız ve perinotolog muayeneniz sorunsuz geçmişse, düşük geçmişiniz yoksa ikili tarama yetiyor

Bu test ne işe yarıyor bana hiç böle bir şey söylemediler
amniyosentezin güvenilir testi, amniyosentezde bebeğe zarar verme olasılığı olduğu için fetal dna öneriliyor, anneden kan alınıp genetiğe yollanıyor ve çocukta genetik rahatsızlık var mı bakılıyor, yani herkese söylenmiyor zaten siz risk grubuna girmiyorsanız ve perinotolog muayeneniz sorunsuz geçmişse, düşük geçmişiniz yoksa ikili tarama yetiyor

9-10 gün ben yaptırdım. Amerika'ya gönderildi kan örnekleri. Türkiye de yapan laboratuvarlar var onlar 7 günde sonuç veriyor diye biliyorum
Ben yaptırdığımda 3 hafta sürmüştü, bütün genetik testler en az 2 hafta sürer aslında sizinki çok kısa sürmüş, hangi genetiğe yollamıştınız bi ismi var mı ?

Bana vajinal baktı doktor, karından görmek için çok baskı yapabiliriz daha çok erken gerek yok dedi, karından olacak canım sanırım senin sıkışık ol dediğine göre
Evet karından bakicak sanirim ama karından için kalp sesi erken eninde sonunda vajinaya dönecek gibiyiz😅

Ben 7. Haftada duymuştum kalp atışını karından canım
6+4 canım o 3 gün bile çok fark ediyor bilmiyorum yani evde 10 dakikaya vır çıktığım lavaboya 1bucuk litre şu içtim bana mısın demiyor bekliyorum hala doktorda heyecanla benle bekliyor

Back