- 1 Mart 2023
- 1.983
- 1.978
- 53
- 26
Ay geldim bekliyorumValla çok haklısın benim tansiyon tavan yapmıştı beklerken stresten ölecek gibi olunuyo![]()
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay geldim bekliyorumValla çok haklısın benim tansiyon tavan yapmıştı beklerken stresten ölecek gibi olunuyo![]()
İnşallah canimmmmSon dakikalarhadi hayırlı haberler inşallah
Geldim ben idrara sıkışık olun dediler cisimi bekliyorumben hala bekliyorum, şu bekleme sırası beni benden alıyorsonu güzel olsun inşallah
![]()
Bana vajinal baktı doktor, karından görmek için çok baskı yapabiliriz daha çok erken gerek yok dedi, karından olacak canım sanırım senin sıkışık ol dediğine göreGeldim ben idrara sıkışık olun dediler cisimi bekliyorum![]()
amniyosentezin güvenilir testi, amniyosentezde bebeğe zarar verme olasılığı olduğu için fetal dna öneriliyor, anneden kan alınıp genetiğe yollanıyor ve çocukta genetik rahatsızlık var mı bakılıyor, yani herkese söylenmiyor zaten siz risk grubuna girmiyorsanız ve perinotolog muayeneniz sorunsuz geçmişse, düşük geçmişiniz yoksa ikili tarama yetiyorBu test ne işe yarıyor bana hiç böle bir şey söylemediler
Ben yaptırdığımda 3 hafta sürmüştü, bütün genetik testler en az 2 hafta sürer aslında sizinki çok kısa sürmüş, hangi genetiğe yollamıştınız bi ismi var mı ?9-10 gün ben yaptırdım. Amerika'ya gönderildi kan örnekleri. Türkiye de yapan laboratuvarlar var onlar 7 günde sonuç veriyor diye biliyorum
Evet karından bakicak sanirim ama karından için kalp sesi erken eninde sonunda vajinaya dönecek gibiyizBana vajinal baktı doktor, karından görmek için çok baskı yapabiliriz daha çok erken gerek yok dedi, karından olacak canım sanırım senin sıkışık ol dediğine göre
Evet canım rahim genişledikçe ağrının olması gayet normal. Bide benim adet zamanlarında ağrım daha çok oluyorO zaman 3 ay kadar olacak demektir canım
Ben 7. Haftada duymuştum kalp atışını karından canımEvet karından bakicak sanirim ama karından için kalp sesi erken eninde sonunda vajinaya dönecek gibiyiz![]()
6+4 canım o 3 gün bile çok fark ediyor bilmiyorum yani evde 10 dakikaya vır çıktığım lavaboya 1bucuk litre şu içtim bana mısın demiyor bekliyorum hala doktorda heyecanla benle bekliyorBen 7. Haftada duymuştum kalp atışını karından canım
Evet canım vajinalde bile kalp atışı çok cılız duyulduEvet karından bakicak sanirim ama karından için kalp sesi erken eninde sonunda vajinaya dönecek gibiyiz![]()
Ay ben demiştim ikiz diye maşallah canım çok sevindimKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Hayırlı olsun canım kalp atışlarını da duydun muKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Hadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum baştan beri söylüyorum içime doğuyorduKızlar ikiz karından net görülmedi vajinalden bakildi![]()
Hicc umudum yoktu benjm o kadar saskinim kiAy ben demiştim ikiz diye maşallah canım çok sevindim![]()
Ay evet sen hep soyluyodun kuzummm amin aminnnHadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum baştan beri söylüyorum içime doğuyorduAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
![]()
Sağol kuzum evet ikisini de duydum gordumHayırlı olsun canım kalp atışlarını da duydun mu![]()
Benim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. 8+3 çok erken ama kilo aldım. Kızlar, ben en son 7+2 de kontrole gittim ne zaman gitmem gerekiyor tekrar ?Ay evet sen hep soyluyodun kuzummm amin aminnn